Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ashanti_26

Obolale sutki.

Polecane posty

Gość Ashanti_26

Nie wiem czy na dobre forum trafilam, bo sama nie potrafie sklasyfikowac swojego problemu. Od 3 dni mam nabrzmiale sutki, sterczace i czerwone. Nie ukrywam ze sa one rowniez bolesne. Nie wiem co moze byc przyczyna takiego stanu rzeczy. Nie wykluczam ciazy w tym wszystkim, bo od tego cyklu zazywam CLO. Jednka od moich staran czyli dni plodnych minal dopiero niecaly tydzien i jezeli nawet udalo by mi sie za pierwszym razem...uwazam ze ewentualne wiazanie stanu moich piersi z ciaza nie jest do konca sluszne. Po prostu nie znam sie na tym az tak bardzo i prosze o porade osob ktore cos na ten temat wiedza. Dziekuje.

Gość afffffffffff
a dupa cie nie boli przypadkiem

Gość asiualek
a moze zrób test

Gość Ashanti_266
Wyobraz sobie ze jakos na dolegliwosci dotyczace mojego tylka nie narzekam. Z testem bym sie pospieszyla, dlatego ze dni plodne mialam jakis tydzien temu a do ewentualnego okresu jeszcze troche czasu zostalo. Nie chodzi raczej o zapytanie w sprawie ciazy...tylko czy jest to mozliwe a z drugiej strony jakie inne powody moga byc takiego stanu rzeczy.

Gość napięcie przedmiesiaczkowe
na przykład, poza tym zdaje się, że bierzesz hormony, tak? Czerwone - bo sobie na przykłąd obtarłaś o stanik, czy koszulkę...

Gość Ashanti26
Dzieki za odpowiedz. Bardzo moliwe tylko hormony nie pierwszy raz biore a wrecz pierwszy tak slaba dawke :) Nigdy wczesniej nie mialam takiej sytuacji aby miec tak zaczerwienione i obolale sutki.....Stad zaniepokojenie a zarazem jakas mala nadzieja ze moze ma to zwiazek z moimi staraniami o dzidzie.

Powinnas isc do lekarza. Z sutkami nie ma żartów. Moze to byc objaw ciazy ale piszesz tylko o sutkach a nie o calych piersiach. Piszesz ze minol niacaly tydzien od dni plodnych, moim zdaniem za wczesnie na objaw ciazy ale kazda kobieta jest inna. Polecam tez tes, bedziesz spokojniejsza i przede wszystkim lekarza.

afffff...wkurzają mnie tacy ludzie. Dziewczyna ma problem, prosi o rada a dla ciebie to bardzo zabawne. Jak nie masz o tym pojęcia to po co cokolwiek piszesz. Naucz sie szacunku dla innych, dobrze ci to zrobi.

Gość nieneieieie
mnie i moja siostre w pierwszych dniach bolaly sutki :( takze zrob sobie test