Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maliszenka

depilujecie owłosienie czy pozostawiacie naturalny zarost

Polecane posty

chodzi o pachy, bikini, nogi, ewentualnie wasik widziałam juz niejedno wiec dlatego pytam moze ktos lubi naturalny zarost ale wyglda to obrzyydliwe, odrazajaco, ochydnie, mozna zwymiotowac

Nogi pachy na zero , bikini prawie na zero ale całkiem nie lubię. NIe wyobrażam sobie wyjśc na ulicę z zarosnietymi pachami;/

ja podobnie pachy podstawa w lato bez gadania, zima moze byc kiludniowy minimalny zarosy bikoni gładka choc wzgórek łonowy przystrzyzony nie wygolony całkiem, nogi na gładko wasik depiluje bo kiedys zaczełam i bez tego miałabym metrowego wasa

Gość fistasze-k
j.w nie nie nie.. a wiecie ze moja znajoma:O,,,pachy tylko depiluje na lato... jak ją widze w kwietniu czy maju to ma taki gąszcz ze masakra....:O az sie niedobrze robi...

ło matko naprawde niedobrze sie robi, moj maz uwaza ze nie ma nic gorszego niz zarost u kobiety ale jak kto lubi niektórych to jara innych bawi mnie obrzydza

Gość
Nie dość, że owłosienie brzydko wygląda, to jest do tego bardzo niehigieniczne. Nie wyobrażamm sobie podnieść rąk do góry i eksponować owłosione pachy , bleeee

Ja używam kremu do depilacji. Nie mam czasu chodzić do kosmetyczki więc próbuję w ten sposób. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.