Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimono

To jest najgorsze...

Polecane posty

Gość kimono

... dowiedziec sie, ze byla dziewczyna, ktora jest juz z innym, nadal kocha... wolalbym juz zeby mnie nienawidzila :(((

Gość najgorsze że ja
rozstałam się z moim chłopakiem, bo nie chciał ze mną rozmawiać, nie szło mu to, myslałam, że ma mnie gdzieś, myślałam, ze coś zrobi, ogarnie się. I teraz ja mu mówię że go kocham, on niby mnie też. Ale uważa, że byliśmy ze sobą niesczzęśliwi, ze ja byłam smutna a on nie potrafił mu pomóc:(

Gość walic miłosc
egoiści wymiataja;)

Gość kroliczek6
Nic nie jest skomplikowane, po prostu sie kocha, to jets proste jak drut :) Czego potrzeba wiecej? No ale warunkiem jest to, ze obydwoje musza kochac, a nie jedna tylko osoba...

Gość Wzburzona na maxa
do najgrosze ze ja... ja mialam tak samo...;(((((((( i nadal nierozumiem czemu oni nie potrafia rozmawiac????? identyko jak ty

Ja byłam ze swoim chłopakiem 6 lat, ja z nim zerwałam, mineło już 7 miesięcy, ułożyłam sobie życie na nowo. Dalej on mnie kocha a ja jego. Jednak w życiu nie zawsze jest tak że skoro się kochamy to reszta jest nieważna. Nie byliśmy ze sobą szczęśliwi, oboje mieliśmy inne oczekiwania, ale zawsze miłość nas łączyła. Teraz oboje wiemy, że mogliśmy już wcześniej to zakończyć. Oboje jesteśmy szczęśliwi z kim innym. Dalej się spotykamy, pozostaliśmy przyjaciółmi i dalej to uczucie żyje w nas. Ale szczęście znaleźliśmy u boku innych osób. I tak czasami jest lepiej zrobić. Tylko trzeba to zrozumieć.

Gość ututtu
że co? kochacie się i jesteście szczęśliwi z kimś innym... gdzieś tu wkradł się jakiś błąd i zbyt duże słowo zostało zastosowane bo wyszedł jakiś absurd

Gość kroliczek6
Dokladnie...nie potrafie pojac tego... kochac i nie byc ze soba? frogshow1 jesli siebie kochacie nadal to w takim razie chyba aktualnych nie kochacie, prawda? W takim razie co czujesz do tego chlopaka? Sympatie? Jak mozna byc szczesliwym z kims innym niz ze swoja miloscia?

\"Nie byliśmy ze sobą szczęśliwi, oboje mieliśmy inne oczekiwania, ale zawsze miłość nas łączyła. \" Głupieje. To czym jest miłość?

Gość kroliczek6
Jesli milosc nie wystarcza to co jest jeszcze potrzebne?

Gość Ja tez sie moze wypowiem....
Wszyscy od razu mysla, ze sama miloscia gory mozna przenosic, ja sie totalnie nie dopasowalam z moim juz exem, nie potrafilismy sie porozumiec, co za tym idzie ciagle klotnie, ale milosc przeciez byla.... Ale ciezko nam bylo dojsc do porozumienia.,... :(

Gość kroliczek6
No w takim przypadku, gdzie calkowicie nie da sie dojsc do porozumienia to moze i jest do rozumienia... wtedy kiedy obydwie strony chca, ale nie potrafia... jakie wtedy jest wyjscie?