Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klinga

Dłużej nie wytrzymam!!!

Polecane posty

Gość klinga

Nie dam rady juz dluzej, musze jej (bylej) napisac, ze ja kocham :(

Gość a po co
???

Gość iustitia999
A ona ma kogoś? Jest zakochana?

Gość klinga
Jest z kims, ale go nie kocha, nie jest zakochana, pisala mi niedawno, ze to zauroczenie juz dawno minelo... Ale jest z nim dalej, bo jest jej dobrze :(

Gość to laska jest beznadziejna

Gość 8gygf
dzieciaku, odwala ci poczekaj, przebolejesz, syndrom odstawienia minie i spojrzysz jasno na swoje sprawy naprawdę chcesz taką dziewczynę która zostawiła ciebie dla kogoś kogo nie kocha ale jest z nim dla wygody?? przecież taką jednostkę OBAJ powinniście kopnąć w dupę!

Gość iustitia999
To porozmawiaj z nią. Ale nie pisz np. sms bo uzna że się napiłeś i Ci odwala, żartujesz sobie. Jeśli chcesz to zaryzykuj.

Gość klinga
To nie jest syndrom odstawienia tak do konca, bo ona nie zerwala ze mna, tym barzdie dla innego. Rozeszlismy sie no i ona znalazla innego. I dopiero teraz czuje sie odrzucony, bo ona juz nie chce ze mna byc :/ bo ma tamtego i on caly czas przy niej skacze i ma zapewniony ciekaiwe spedzany czas... :/

\"Jest z kims, ale go nie kocha, nie jest zakochana, pisala mi niedawno, ze to zauroczenie juz dawno minelo... Ale jest z nim dalej, bo jest jej dobrze\" Kiedy Wy się ludzie nauczycie, że kochać to znaczy być z kimś?

Gość kimono
cyniczek ja nie potrafie tego zrozumiec :(((

Gość ja ona
taka pusta panienke tylko kopnac w dupe....jest z kims dla wygody a Ty glupi naiwniaku kochasz takiego pustaka...zalosne

Gość klinga
ja juz sam nie wiem... moze po prstu to nie jest takie uczucie jak sie jej wydaje... mowilem jej, ze to pewnie tylko przyzwyczajenie, a ona zaperzyla sie, ze przez 5 miesiecy odkad nie jestesmy ze soba to przyzwyczajenie by jej minelo... Ale jak to inaczej nazwac? Cos czuje, ale nie na tyle, zeby byc ze mna :/

Gość mała zagubiona kobietka
cyniczek kochać to znaczy być z kimś? nie rozumiem...możesz wyjaśnić...

Gość Moja rada ...
przestań z nia się kontaktować, pisać sms-y i wysłuchiwać jej ble ble ble ... Ty masz swoje życie i ona ma swoje życie, było minęło ... Nie wiesz stary, że tego kwiata to pół świata, popatrz dookoła siebie i zobaczysz ile jest fajnych wartościowych dziewczyn, a ona głupia cizia i tyle :-D