Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOSC

MAM DOSC JUZ WSZYSTKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość DOSC

WSZYTSKIEGO DOSłOWNIE. ZYC MI SIE NIE CHCE.... MAM JUZ TAKIE NERWY ZE POTRAFIE SOBIE ZROBIC KRZYWDE... TROCHE PRZECHODZI A POTEM ZNOWU TO SAMO... RZUCAM CZYM POPADNIE. POTRAFIE STANAC PRZY DRZWIACH I TRZASNAC NIMI Z 20 RAZY WTEDY SIE USPAKAJAM.... ALE I TAK JUZ NIE MOGE...

Gość kobietka która ...
a co cię tak wkurzyło?

Gość DOSC
wkurza od roku.... albo i dluzej.. moj wspanialy maz... :-(

dlaczego, tak się denerwujesz???? czego masz dość????? napisz-proszę może mogłabym ci pomóc. No chyba,że to następny jakiś głupi temat napisany przez jakiegos amanta!!!!1

Gość DOSC
moja stara ma kochanka.... tata chory, z bratem nie gadam bo jego zona do mojego meza startowala moj maz do szczerych nie nalezy.... mam depresje i nie stac mnie na psychologa matka z roboty mnie wywaliła tylko dlateo ze powiedzialam tacie ze ma kochanka.... maz obiecywal ze sie zmieni, ze bedzie szczery,,, gadam z nim on mowi ze nic nie robi itp..a tu calkiem co innego a pogadac z nim nie mozna bo zaraz z morda ze rurkowski jestem i jebnie drzwiami i sobie pojdzie

Gość skąd sie to bierze
Ja mialam atak pr\edwczoraj tylko wtedy tu wchodze ponarzekam sobie i mam ulge. RAdze Ci pomęczyć się fizycznie spacer pobiegać byle co byle odreagowac dac wytchnienie nerwom

Gość DOSC
poza siedzeniem przed kompem mi sie nic nie chce....i poza paleniem papierosow... nawt wieczorem zeby isc sie umyc mam problem...

Gość myshqa
zaraz podam ci nr tel do pewnego osrodka jesli chcesz

Gość myshqa
63-01-102 tylko nie pamietam jaka sie teraz stawia cyfre przed 6

Gość myshqa
to jest ośrodek interwencji kryzysowej. jeśli masz p;roblemy rodzinne, staciłaś pracę, zdrowie, brak ci poczucia bezpieczeństwa, nie masz chęci do zycia i myśli samobójcze. tam ci pomogą. całodobowo i bezpłatnie.pracuje tam moja znajoma.polecam.

Gość DOSC
:-( nie mam z czego zadzwonic,, tele domowy ma mama, a ja na karcie i tak nic nie mam :-(

Zawsze w trudnej sytuacji licz na siebie...odsuń się od świata który cię krzywdzi czyli rodziców i reszty rodzinki na jakiś czas...zadbaj o siebie, zrelaksuj chociażby w wannie czy na spacerze...nie myśl o tym co było, jest !!! Czy twoim zdaniem można jakoś rozwiązać zaistniałą sytuację? Dlaczego konflikt z zoną brata wpłynął na stosunki z twoim bratem-to sprawa między tobą a nią a nie między wami wszystkimi-wiem o czym piszę, bo miałam podobna sytuacje do twojej tyle, że u mnie wrogość do szwagierki powstała z powodu jej wrogości do mojego skarba!!!-ale stosunki z bratem są już w porządku aczkolwiek spięcia też były. Pamiętaj, że żyje się tylko raz na tym świecie i warto czerpać z niego to, co najlepsze! Jeśli masz dobry kontakt z ojcem to może spędzaj z nim więcej czasu, bo pewnie też czuje się samotny po historii z mamuśką. A mąż hmm kochasz go? Macie dzieci? Trzymaj się ciepło i głowa do góry !!! Powodzenia

Gość - ------------------

Gość DOSC
zastanawiam sie czemu ja zawsze dostaje tak po dupie... wszystko zle...