Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazimieraaa

mając pod biustem 75 cm ia w biuscie 92 cm jaka to miseczka??

Polecane posty

Gość kazimieraaa

Gość OLGA PASYUSIAK
NA BANK C

Gość OLGA PASYUSIAK
A MOZE B?

raczej duze B. Swoją drogą dziwie się kobietom, które nie wiedzą, jaki stanik noszą...

Tak, ale juz kiedys własnie byl temat, ze ta strona jest niezbyt poprawna. Ja mam w biuście 93 a pod 77 i noszę B, jest dobre, wręcz idealne, a w tej stronce mi tu piszą, że C, które jest lekko za duże.

Gość ja......
http://bielizna.exite.pl/index.php3?action=rozmiary 16-17 cm to jest C. Natomiast pytanie brzmi - czy to 75 to było mierzone luźno czy nie. Ja nosiłam 70 C mając pod biustem 74 a w biuście ok. 90-92. Poszłam do dobrego sklepu z bielizną (czytaj jedynego dobrego sklepu z bielizną, co już teraz wiem, Atut, Warszawa, Grochowska) i co? Noszę 70 E zwężane pod biustem. A nie mam wcale dużego biustu, tylko średni/w sam raz. Wcześniej nie wydawało mi się, że chodzę w za małych stanikach, teraz tylko w takim czuję się dobrze.... Myślę, że co najmniej 75 C. Spróbuj też przymierzyć coś na 70 pod biustem - jeśli się zmieścisz raczej bez problemu to kupuj na 70..

Gość biuscik
masz B C jest od 95 pozdro

Gość OLGA PASYUSIAK
MASZ C A D JEST OD 93 IDIOTKI A NIE OD 95

Gość minida_98
Mam dokładnie tyle samo w biuście i pod (luźno mam 81) i jestem strasznie ciekawa waszej opinii, ponieważ wgl się nie znam na bra-fittingu. Zaznaczę tylko, że moje piersiątka są malutkie, ale pełne :-) (mam 16 lat) teraz chodzę w stanikach 75a i w jednym 70c bez drutów (jak się zgarbię albo nachyle widać mi piersi; w 75a tak nie jest) i powiem wam że nie tylko widzę ale i CZUJĘ, że 75a jest za małe (nie mogę normalnie oddychać). Więc jaki stanik powinnam nosić?

Gość gość
70E, proste.