Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidulka

oblałam egzamin na prawko

Polecane posty

Gość bidulka

Dzisiaj miałam egzamin ,pierwsze podejście,niestety oblałam na mieście przez głupi błd.Teraz każdy z rodzinki dzwoni,moja mamusia mnie pociesza a teściowa dołuje hasłami typu "a wójka córki zdały za pierwszym razem...".Czy ktoś ma podobny problem?Chciałam sie toszeczkę wygadać.

Gość bez przesadyzmu
to przeciez nic takiego, ja zdalam za 4 razem ;P

Gość no cóż...
no to powodzenia przy drugim podejściu. :)

nie przejmuj sie. A tesciowej nie sluchaj, madralinska sie znalazla. No trudno, zdasz za drugim, trzecim, ale zdasz. Zdarza sie, nie pierwsza, nie ostatnia. Bedzie dobrze. :)

Ja takze dziś nie zdałam, to był mój czwarty raz:O Eh k*** to miasto jest jakieś zaczarowane i jeszcze Ci egzmainatorzy:O Czekają tylko, zeby im w łape dać:O

Gość bidulka
Jejku sorki za ten byk;(Chyba już emocje ze mnie wyszły i szare komórki przestają działać.No pewnie,że za drugim razem będzie lepiej,tylko szkoda bo mąż mi obiecał samochód jak zdzm za pierwszym:(

Gość bidulka
Za drugim razem to sobie sama kupię i bez laski:)

Jesli obiecał to i za drugim jak zdasz to kupi:) Powiem Ci jedno- za każdym kolejnym razem jest większy stres i większa presja, żebyś zdała \" bo to wkońcu twój 1, 2 czy tam 3 raz\" i przydałoby się zdać.... Ja do tej pory sie trzęse.

Gość bidulka
Macie może jakiś sprawdzony sposób aby opanować nerwy?Moj dzisiejszy egzaminator to straszny sztywniak ,jego obecność jeszcze bardziej mnie zestresowała,miałam ochotę kopnąć go w d... na koniec.

Gość amarilliss
a tesciowa prawko ma?

:) ja z moim sie poszarpalam w aucie, wiec jak jest sztywniak to jeszcze pol biedy :P jak opanowac nerwy? Przetlumaczyc sobie, ze przeciez ty potrafisz prowadzic samochod. Jak ja zdawalam to mialam 17 lat i juz nie pamietam, jak sie opanowalam.

Gość słyszałam...
Trzeba mieć dużo szczęścia żeby zdać egzamin za pierwszym razem...teraz wiesz już jak to wygląda więc życzę powodzenia następnym razem :D:D:D 🌻🌻🌻

Gość bidulka
Teściowa ma co więcej jeździła jako zawodowy kierowca w komunikacji miejskiej,dlatego się wymądrza,Ale jak na mój gust to jeździ fatalnie.Teraz jest na emeryturze może dlatego.