Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez urazy

Najładniejsza na tym forum jest STokrotka

Polecane posty

meandra123_ Czy poczułam sie urazona ? Tak bym tego nie nazwała ! Jednak nie jest to zgodne z prawda wiec chciałam wyprowadzic ludzi z błędu .....Bo skoro nie jest murarzem to co mam przytakiwac albo udawac,ze tego posta nie widziałam ???:O meandra123_nie mam nic do murarzy ....wyjasniłam poprostu fakt wykształcenia Łukasza... Masz do mnie cos osobistego ?

Purpurrot_ Dziekuje za troskę ! Nie martw sie dziecko sobie lezy i wcina kaszkę ;) 🖐️

noe_ficking 🖐️ Wiem,ze to walkaz wiatrakami ....ale oprzec sie nie moge :P fucking_ja nie bije po mordzie :D

Acha, chciałam Ci tylko napisać, że dałaś się poznać na tym forum jako naprawdę sympatyczna dziewczyna. Lubię takich ludzi, którzy nie potrzebują obstawy do bronienia, bo sami potrafią sobie świetnie radzić:D Fajna babka z Ciebie, masz śliczne dziecko i przystojnego męża, nie masz się czym przejmować. P.S. nie słodzę nikomu, tylko już tak mam, że jak kogoś lubię, to mu o tym mówię:P

Nicole22_ Dzieki !! Wiesz jak miło usłyszec takie słowa ? ;) Bardzoooo miło ! Ja Ciebie tez znam.:) Zaimponowała mi Twoja postac .Wiem ,ze pod sercem masz skarb,który bedziesz wychowywac bez faceta . Jestes gbardzo dzielna i szczera ! Wielka buzka😘 pogłaskaj brzuszek ode mnie :)

Acha---> dzisiaj jestem szczególnie szczęśliwa, bo zaczęłam 17 tydzień:D Urodziłaś córeczkę w maju? Ja mam termin na połowę maja:D Dziękuję Ci za te słowa, a brzuszek już pogłaskałam❤️

brzydula z meksykanskiej tele_w takim razie słucham !!!! \"Zaimponowała mi Twoja postac \":O:O:O Poprostu. Zaimponowałas mi. Bedziesz majówka- piekny miesiac na urodzenie dziecka! noe_nie mam sie za\"najsliczniejsza\"ale tez nie pozwole sie mieszac z błotem ...maszkaronem tez nie jestem ...taka ot,normalna ... np fucking way_a czy to zle ,ze walcze słowem ? powinnam dac sobie spokój ? Tez tak mysle ....Zacieta sie zrobiłam :O

-acha- no co ty przeciez nie pije do ciebie tak se napisałam pipko nie bierz tego do siebie:)

noe_Ja wiem ! Zrozumiałam Twoje intenecje .EEEEjjj !! NO CO TY !😘:) brzydula z meksykanskiej tele_ \"pięęęękny\"elaborat :) Coś jeszcze ? :)

Gość
walcz acha walcz Dobrze to robisz Jestes baba z jajamiTak trzymaj Nie daj sie zazdrosnicom

net-ar _ przezciez TY dobrzewiesz gdzie ja je/zazdrosnice/ mam :D( mała litera celowy zamair - brak szacunku:P ) Ej...nie podoba sie elaborat ....??....:( Niech bedzie .....wypociny laska ! wypociny !

Gość
laska?chyba przesadziłas To ty jestes Laska a tamta pomaranczka to tylko takie \"coś\"

Ale głupi temat. To może załużcie jeszcze temat: NAJPRZYSTOJNIEJSZY FACET NA KAFETERII , jeśli takowego jeszcze nie ma. :)

Gość mam już dośc
jkolejna idiotka założyła temat-ALE JA JETSEM PIĘKNA :/ w takiej sytuacji pomoze tylko skierowanie do odpowiedniej poradni... zastanawia mnie tylko-ile lat maja takie "piękne", 13?14?

Biore sie za obowiazki domowe:) Póki Julka śpi. 🖐️ Bede wieczorem :) net-ar🖐️