Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez urazy

Najładniejsza na tym forum jest STokrotka

Polecane posty

do achy_ Co sie podnieciłaś,ze mail mój znasz ? Wooooow ! dallas61@wp.pl --->masz ! Ja niekulturalna? Nie ten adres Lady .... Phiphiphi_tez uwazam,ze kobietki sie w mezczyzn pozamieniały i tak swoje zdanie wyrazaja,zeby było bardziej obiektywne;)

Najładniejsza na tym forum jest STokrotka ---------taki jest temat topicku, a od kiedy Stokrotka przebywa na ciąży, macierzyństwie....?? Wejdź na dział erotyczny i tam to napisz (upss zapomniałam, to już tam jest), więc po co ten sam topick tutaj?? Gdyby była mamą to ok, ale mamą nie jest, więc równie dobrze moglibyśmy dyskutować o nikomu nieznanej modelce!

Taaaa.... znasz mnie ....poniewaz znasz mój nick z allegro ! Jestes boska..... A ja juz sie nie unoszę tylko spokojnie schodze na ziemie i zmykam a moim skarbem na spacerek🖐️

Gość ty acha
niech ci lepiej mamusia albo tatus dadzą na bułeczki, zrobisz kanapki z żółtym serem i zaniesiesz murarzowi - lepiej zrobisz... i masz rację! - weź się w koncu dzieckiem zajmij bo już jednej takiej odebrali prawa,bo uzalezniona była od internetu. przyjdą do Ciebie w koncu z PCPR, łatwoi im Cię namierzyc ty nałogowcu bez instynktu macierzystego!

Gość ta powyżej jest nienormalna
Dziewczyno o czym Ty piszesz? naprawdę na głowę upadłaś? Acha nie ma instynktu? Jak ona nie ma to kto go ma? O jakim murarzu piszesz? Mąż Achy jest murarzem? Świetnie! Przecież to opłacalny zawód.

Jestem juz w płaszczu;)ale przez moje uzaleznienie musze napisac ,,,:P Ja nie mam instynktu macierzynskiego ? Teraz to przesadziłas kobieto !!! Twierdzisz ze jestem uzalezniona od neta -- w takim razie Ty jestes uzalezniona ode mnie bo sledzisz kazdy mój mały krok .... Mój maz ma wykształcenie srednie+studium ..... Murarzem niestety nie jest choc chetnie zaniosłabym mu sniadanko :) Jest kierowca ....i pewnie zajedzie o 13 na wspólna kawke 😘 Póki co papapa. Infantylna? Mozliwe ....za to Ty nad wyraz zawistna ! Czemu mnie tak nienawidzisz?

Wiecie co jest bardziej próżne od wystawiania własnych zdjęć? :-P Nieustanne komentowanie ich przez inne osoby. To dopiero szczyt pustoty. :-D

Nie pojmuję tego, jak można komuś tak źle życzyć, sugerować, że się źle zajmuje dzieckiem... Robicie sobie śmiechy z poważnych sytuacji. Ostatnio pokazywali matkę, której odebrano 3 dzieci, jedno na piersi, mimo, że dobrze się nimi zajmowała. Gdybym wiedziała gdzie to jest, poszłabym sama i je wykradła, żeby jej oddać, tak mnie to wkurzyło. A wy sobie robicie żarty. Żenada.

Nie rozumiem co macie do Stokrotki. Jest nietypowa, a jak ktoś się wyróżnia, zawsze trzeba go zjechać. Normalka. A co do Achy, wypatrujecie takie szczegóły, że chyba zasiadacie przed kompem z lupą i wam się piksele zlewają. Próżnia umysłowa.

Gość Lucky masz racje
Stokrotka mi sie nie podoba:Oale Ty i _Acha_jestescie bardzo ładnymi kobietami.wrecz nie moge sie zdecydowac ktora jest ladniejsza Dwa odmienne typy urody Oba super ! pozdrawiam

Gość uppp
Paulka taka kluskowata troche jesteś !!!! I złosliwa ale to zrozumiałe bo masz czego zazdrościć np. Stokrotce :) Stokrotka jest ładna z buzi ale zdecydowanie za chuda a LackyLady ... hmmm.... rzecz gustu a synka ma ... zwyczajnego Mój kochany 7 miesięczny śmieszek jest ładniejszy :D

Gość uppp
miało być Luckylady

Gość uppp
Paulka taka kluskowata troche jesteś !!!! I złosliwa ale to zrozumiałe bo masz czego zazdrościć np. Stokrotce Stokrotka jest ładna z buzi ale zdecydowanie za chuda a Luckylady ... hmmm.... rzecz gustu a synka ma ... zwyczajnego Mój kochany 7 miesięczny śmieszek jest ładniejszy

Gość stokrotka ladna

Gość to nie widzieliscie jeszcze
wszystkich dziewczyn na kafe, skoro stokrota wam sie podoba. dea. bezzebna lachudra, to są piękne dopiero dziewczyny :)

Gość
no to pokaz je skoro takie cuda stokrotka jest najładniejsza dziewczyna jaka widziałam na kafe

Gość jugh
jak mozna powiedziec ze ktos taki jak ACH jest ladny?????? kurde!ludzie jak wy w takim razie wygladacie??? jest brzydka i tyle!niestety,moze byc fajna,mila,ale nie zmienia to faktu,ze ladna nie jest. po co pokazywac to zdjecie gdzie jestes na pierwszym planie z Dzidzia?taki ladny bobasek wrecz powinien byc sam na fotce! a mama?jakby chwile po porodzie to zdjecie bylo zrobione to bym sie nie odzywala(bo tak na nim wygladasz). baby!jak juz dajecie swoje foty do netu to dajcie jakies ladne,estetyczne,mile dla oka!toz swiat na was patrzy! takie foteczki to ja moge sobie trzymac w albumie,ale w zyciu nie zamiescilabym ich w internecie!! masakra!

Gość net ar ale teraz
zjebalas tą stokrota... takie patole ci sie podobaja, myslalam ze jestes rozsadniejsza.

Gość jugh
no co?twarz ma ladna,chociaz mlodziutkie dziewcze z tej Stokrotki. szczuplusia do bolu,ale gadka jest o tym czy jest ladna czy nie. odpowiadam:ladna.

Gość
nie pisze o jej figurze bo lepiej by wygladała majac kilka kg wiecej pisze o jej buzi--------- jest sliczniusia

Gość net ar ale teraz
no to daruje ci tym razem 🌼

jugh_ Wow! Dopiero przeczytałam co napisalas o moim wygladzie ???:O Wygladam jak dopiero po porodzie?:O

Gość jugh
no co Ty chora?! debil ze mnie i przesadzilam z tym porodem:o ale dam sobie reke odciac(ba!!!nawet dwie!!),ze masz tyle super fotek na ktorych wygladasz zarabiscie ladnie i sexy a Ty akurat takie...srednie wybralas. brzydkie jest i tyle!i zle na nim wyszlas!...sorki:o wiem,wiem...Dzidzia na nim slicznie wyszla i chcialas pokazac jaka jest sliczna a Ty szczesliwa...jak tak to zrozumiem Twoj wybor. moze i jestem sukowata i podla,ze tak napisalam,ale jak z premedytacja mozna sama siebie skazywac na negatywne komentarze przez umieszczanie na necie "mniej fajnych"zdjec?

Gość jugh
napisz ze masz gdzies takie glupie komentarze ,znasz swoja wartosc i jestes przekonana o tym,ze fajna z Ciebie laska bo inaczej sumienie mnie zezre i nie usne:o powaga:o nie wiem jak moglam to wczoraj napisac:odowartosciowac sie chcialam czy jak?

jugh_ prowadzisz ze mna gre słowna ?? Już sama niewiem czy mnie obrazasz czy nie :O

Gość jugh
to zadna gra slowna. jakos nie moge sama siebie zrozumiec i tyle.

a chwilowo zmieniajac temat to pytanie do ACHA: dlaczego piszesz o wyksztalceniu Twojego meza? Myslisz, ze murarze takowego nie posiadaja? Poczulas sie urazona? Osobiscie znam nawet \"doktora\", ktory sie budowlanka zajmuje... No ale to byla tylko mala dygresja, w koncu to nie jest temat tego topiku ;) pozdrawiam 🖐️