Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alllllllllllllllllllaaaaaaaaa

świad odbytu

Polecane posty

Gość alllllllllllllllllllaaaaaaaaa

Proszę nie śmiejcie sieale to naprawdę bardzo uciążliwe! Mam okropny świa odbytu, swędzi mnie dosłownie prawie cały czas. Czy ktos miał kiedyś podobną dolegliwość? Czy są na to jakieś czopki/ maści? Oczywiscie dodam odrazu ze nie wynika to z braku chigieny.

Gość ałaodzianka
ROBALE masz

spytaj sie w aptece, cos Ci zawsze znajda na to. moze sproboj clotrimazolum? ale to na grzybice.., nie wiem czy pomoze. aha, sproboj jeszcze tribiotic, to taka masc w saszetkach, bakteriobojcza.

Gość wierze ze nie z braku
higieny - bo sama z tym walcze. bylam juz na kolonoskopii ale niby wszystko ok. wydaje mi sie,ze to grzybica,ale narazie musze poczekac z lekarzem. w przyszlym roku ide po skierowanie na jakies bardziej specjalistyczne badania. nie wiem,stolcu?

Gość 123321456
posiew z kału.

Gość ewqa2
Przyczyn jest sporo, owsiki, grzybica, hemoroidy,szczelina odbytu, zapalenie odbytu ,jak i napewno kilka innych. Warto zrobic badanie kalu na grzyby, owsiki i robale. Jezeli tam nic nie wyjdzie to czeka cie wizyta u proktologa ,ktory albo cos stwierdzi badaniem w gabinecie albo cie wysle na dokladniejsze badania.