Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problema

nielegalny windows

Polecane posty

Gość mam problema

W marcu w serwisie wgrali mi windows XP, w w październiku podczas którejś z kolei (nie pierwszej) aktualizacji, wyskoczyła mi gwiazdka w prawym rogu koło zegarka i napis że system jest zagrożony bo nelegalny. Zawiozłam kompa do innego srwisu i od nowa wgrali system. Dziś przywiozłam komp do domu,włączyłam i szok:O aktualizacja si nie powiodła bo nieorginalny windows:O Nie mam kasy na ponowne wgranie systemu, nie wiem co robić:O powiedzcie dlaczego "system jest zagrożony" bo nie rozumiem:(

Gość Frida33
ja mam to samo i też oryginalny windows

Gość mam problema
aleja nie mam pewności czy to orginalny może w serwisie zostałam oszukana za 70 zł ;( :(

Jeśli system jest legalny to zadzwońcie na linię techniczną Microsoftu - nie będzie problemu. Z tego, że system był wgrany w serwisie nie wynika wcale, że jest legalny. A zagrożony jest dlatego, że nie będą pobierane kolejne aktualizacje, które mogą łatać ewentualne \"dziury\" w systemie.

E, nic się nie dzieje, olej to. W razie czego gliniarzy nie wpuszczaj do domu, bez nakazu nie mają prawa.

Gość a wystarczy
wejść w opcje NIE AKTUALIUJ i wszystko będzie grać! :)

Gość mam oryginał i zero problemu

Gość PCT
haha, dalas sie wydymac na 70 zl :o

Gość nie podam nicka bo nie
wejdz w panel sterowania/dodaj usuń programy , wyskoczy Ci okienko, musisz mieć zaznaczona opcje 'pokaż aktualizacje' , i musisz znaleśc aktualizacje co ma w nazwie coś o znajdywaniu nielegalnego oprogramowania. Z tego co pamiętam to numer aktualizacji kończy sie cyframi 74. kliknij na ta aktualizacje, i nacisnij usuń. Wszelkie napisy typu ze masz nielegalne oprgramowanie itp powinny sie więcej nie pokazac. U mnie to pomogło. I trzeba wyłączyć automatyczne aktualizacje, no i oczywiście nie pozwalać na instalacje tej aktualizacji przyaktualizacjach ręczych.

Gość mam oryginał i zero problemu
sklep lub serwisant, który pobiera 70 zł za instalację NIE LEGALNEGO systemu już powinien podziwiać świat zza krat :)

Gość abulax
orginal kosztuje ok 350zl wiec za 70zl wiadomo ze podroba ja mam orginala i mam gdzies

Gość gdzie kupić orginał
?

To o czym piszecie oczywiście zlikwiduje komunikat (który sam w sobie niczego nie wnosi). Brak aktualizacji na dłuższą metę może być kłopotliwe, np. gdy pojawią się łatki na jakieś tam wirusy. No ale oczywiście jeśli ktoś nie ma legalnego systemu to za dużo nie wykombinuje...

Gość mam problema
mam rowniez problema natury fizjologicznej :( chroniczne zaparcia czy ktos moze mi pomoc chodzi o lewatywe

Gość brrbrr
zmien klucz

Gość abulax
jesli kogos stac na kompa to warto kupic windowsa 350 zl to nie majatek.Windowsa kupisz w kazdym sklepie komputerowym

Gość gdzie kupić orginał
windows xp kosztuje 350?

Gość mam problema
Podszywaczom dziękuję, ale tu i bez tego wesoło :P Nie kupiłam płyty,tylko wgrany został system i za to zapłaciłam 70 zł czy naprawde dałam się oszukać :O nie wiem bo się na tym nie znam

Gość brrbrr
;/ tez pomysly ... zbugowany szajs za 350 zl ... juz lepiej ramu dokupic

Gość abulax
hmmmm szjas niezle szczerze mowiac nie znam nikogo kto by mial nieorginalnego teraz przy zakupie notebooka daja za free windowsa i antywirusa

Gość mam problema
Dziękuję za pomoc,wyłączyłam aktualizacje :) mam nadzieje że będzie oki duża buźka za pomoc 👄 👄 👄

Gość a może LINUX.....

Gość ..jest za FREEEEEEEEEE...

Gość numer instalacyjny
Należy oszukać i potem zaistalować serwice pack z poprawkami , nie wykryją , spoko jest system XP PRO :)

Gość hihotka cnota
ja kupilam notebooka i mialam za darno windowsa tylko nie wiem jak sie aktualizcje pobiera