Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta Nowakk

Potrzenuje mądrej oceny w trudnej sytacji..HELP

Polecane posty

Gość Aneta Nowakk

Dziewczyny, około 15 października mój chlopak był we mnei, ale tylko przez chwilę (nie miał wytrysku ipt.)... 22 paździrnika dostałam okres. Wszystko było ok. Ale kolejny okres bardzo mi sie spóżnia - powinnam go dostać około 24 listopada. A tu ciagle nic. Wczoraj zrobiłam test ciążowy, ale wyszedła negatywny. Zaczynam sie amrtwić. Nie wiem, czy te testy są wiarygodne.... Bardzo nie chcę być w ciaży...:( Jak myślicie - moge być?

Gość Aneta Nowakk
Zaznaczam, ze kontak fizyczny był tylko wtedy - 12.10. Ciągle nie mam okresu...:(

Gość tak zdecydowanie jestes
w ciązy ! brak wytrysku, okres i negatywny - to wszystko podrecznikowy przyklad ciązy !!!! idz sie teraz pochlastaj bo nie mozesz pozwolic na przeniesienie twoich genów do reszty ludzkosci .... dla przyszlych opokolen to katastrofa a teraz ubieraj sie i idz juz do szkoly bo sie spoznisz ... 🖐️

Gość Aneta Nowakk
To dlaczego wciaż nie mam okresu? I skąd w Tobi etyle ironii, tyle zajadłości...:( Smutne...:( Pytam, bo wiem, ze różne sa przypadki. I mam 27 lat Kochanie.....;)

Gość Bea_
Bo nikt ci nie odpowie na to pytanie lepiej niż lekarz. Zrób jeszcze ze dwa testy ( nie wiem w sumie po co, chyba dla ukojenia nerwów), weź gorący prysznic lub kąpiel, sprawdź sobie szyjke macicy i przestań się wygłupiać :) Baby nie sa wiatropylne, naprawdę. Choć w sumie nie wiem co robiłaś pomiędzy okresem który był a który ma nadejść :>

mhm tak jasne. zrob jeszcze sto testów żebyś mogła wyciągnać procent:o nie możliwe że jesteś w ciązy kobieto. moge Ci to zagwarantowac na 100%! nie ma okresu w ciązy...a gdyby się pojawił to jest już poronienie bo razem ze złuszczająca się ścianą macicy złuszczyłby się wczepiony w nią zarodek.

Gość ewelina229
mam pytanko: oststni okres mialam 03.11. z facetem mielismy stosunek przerywany w dniu 19 dnia cyklu .średnio mam okres co 28 dni choc nie zawsze i powinnam go dostac wczoraj, do tego jestem przeziebiona i zmienil mi sie sluz -wrazenie suchosci sluzu prawie niema-sucho prawie,kiedy powinnam zrobic test i czy przeziebienie ma wplyw na opoznienie okresu i ten sluz czy taki jaki jest w czasie ciazy???

Gość pszczolka_z_listopada
test jestv wiarygodny na 99 procent ale jesli sie bardzo martwisz idz do lekarza

Gość Bea_
ewelina - mozesz juz robić ten test, będzie wiarygodny. przeziębienie, przynajmniej u mnie, wpływa na opóźnienie, śluż przed okresem jest taki że prawie go nie ma, ja na dwa dni jednak przed mam zmianę śłuzu na wręcz wodnisty :| A, jak już koniecznie chcesz wiedzieć na jakim jesteś etapie, to sprawdź sobie szyjkę macicy. jeśli jest nisko i otwarta - organizm przygotowuje się do okresu.

Gość fuuuuuj
ale jesteście obleśne maaaatko :O Weź jedna z drugą z takimi intymnościami do lekarza idź a nie tu się wywnętrzasz obcym ludziom bleeee :O :O :O :O

Gość pszczolka_z_listopada
czasami latwiej powiedziec obcemu

Gość Bea_
A gdzie tu jaka obleśność występuje :D bo nie zauważyłam :)

Gość aniulaan
Właśnie bardzo dobrze że są takie osoby na forum bo mogą coś podpowiedzieć, wiedzą coś czego inni nie wiedzą. Bardzo ciekawe to z tym sprawdzaniem zbliżającego się okresu, ja tego nie wiedziałam.

Gość Bea_
aniulann - http://www.storktest.pl stronka reklamowa pewnego testu ;), ale wiadomości ogólne na temat cyklu, okresu, objawów itp sa bardzo, bardzo dobrze przedstawione :) polecam- rozwiewają sporo wątpliwosci :)

Gość aniulan
Dzięki Bea_ :)