Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna33

Facet odszedł do 11 lat młodszej

Polecane posty

Przestań rozmyslać o tym co było, tylko zaczni mysleć o sobie o teraźniejszości i twojej przyszłości. Musisz sobie glośno powiedziec \"on juz nie wróci\" - usłyszeć to zdanie i nauczyc się z nim zyć. Rozdrapywanie ran nic tobie nie da, nadeszła pora na znalezienie sobie innego celu w zyciu, bo ten jest niesiągalny.

Gość zwyklaona
też mam dwadzieścia pare lat, też mam mężczyzne, który wcześniej wiódł życie pełne ekspresji z iiną kobietą... mimo to współczuję ci, że w porę nie umiałać dostrzec i odwzajemnić jego miłośći, dać tyle z siebie ile on ci dawał.... jeśli chodzi o wiek uważam że o wiele bardziej atrakcyjne są dojrzałe kobiety, my młode nie mamy nic prócz jeszcze dziecinnych rysów, niepoukładanej podświadomoąśici, pozdrawiam i życzę miłości

Gość ja mam podobna sytuację ale
jestem tą młodszą, mój facet przez 7 lat był zonaty z kobieta podobną do Ciebie, lubiła rządzić, małżeństwo było kaprysem bo poczuła się zazdrosna o najlepszą przyjaciółkę, która wyszła za mąż, na koniec związku znalazła sobie kochanka, przez 2 lata rozmawiali o rozwodzie, ale tkwili w takiej sytuacji bo jej było wygodnie, az pojawiłam sie ja, a on w ciągu tygodnia wyprowadziła się z domu,pół roku później byli już po rozwodzie. jesteśmy od 3 lat szczęsliwą parą, za miesiąc ślub, a jej nie wyszedł związek z kochankiem, została sama na lodzie i przykro to mówić, ale jest teraz grubą (przytyła ok 20kg...) brzydką 37-letnią zfrustrowaną samotną kobieta, a my jesteśmy bardzo szczęśliwi!

Gość ja mam podobna sytuację ale
"wyprowadził sie" miało byc

Gość macho28
i wlasnie to czeka glupie babiszony :p:D

Gość Znajdż sobie jakiegoś
masochistę którym będziesz mogła rządzić !!! :o

Gość ja odwrotnie
Mój zostawiał 27 letnią dziewczynę dla mnie ,starej,38letniej baby;). Podobno zatruwała mu życie dietami i wiecznym staniem przed lustrem.

Gość smutna33
pokatnie dowiedzialam sie ze byl zachwycony jej "niewinnoscia", dobrem, miniowkami i wspanialym seksem. Nigdy bym sie nie spodziewala, ze moze nie przyjsc na moje skinienie. Cale 3 lata sie wkurzalam, ale najbardziej chyba na poczatku. Wydaje mi sie ze on nie jest w stanie kochac nikogo bardziej niz wtedy mnie :-(

Gość smutna33
pokatnie dowiedzialam sie ze byl zachwycony jej "niewinnoscia", dobrem, miniowkami i wspanialym seksem. Nigdy bym sie nie spodziewala, ze moze nie przyjsc na moje skinienie. Cale 3 lata sie wkurzalam, ale najbardziej chyba na poczatku. Wydaje mi sie ze on nie jest w stanie kochac nikogo bardziej niz wtedy mnie :-(

Gość nie doceniłaś tego
co miałaś, a teraz już za późno... lepiej zajmij sie swoim życiem, a ich zostaw w spokoju...

Gość smutna33
ale spieprzyles mi topik jak mam teraz czytac.. :-(

Gość smutna33
co mi z tego, ze jestem atrakcyjna, faceci na mnie leca, jak chce TAMTEGO.

Gość teraz to sobie możesz
chcieć

Gość Funk
Miał racje, w pełni go popieram, a tobie zostało forum :D a miało być tak pięknie :D

Gość wcale mi cię nie żal

Gość Niestety ...
i tak w zyciu bywa, ale nie on jeden na swiecie na szczęście :-D

Gość Jak bedziesz taką ...
zgorzkniałą , zawistną , zazdrosną ... babą to zniszczysz sama swoje zycie, daj spokoj ...

Gość sama sobie zasłużyłaś...
a teraz już nigdy nie będziesz szczęśliwa...