Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fionea

Homeopatia - czy komuś pomogła?

Polecane posty

Gość tato pawełka
Mamo Julki nie pozostawiaj nas tak wszystkich opowiem ci moją historię. MOja najukochańsza na świecie żona ania (24lata) zachorowała na tą paskudna chorobę mamy malutkie dzieciątko pawełek (2l) który bez mamy to nie może żyć mama, mama i mama a mamy nie ma jest teraz na klinice w warszawie a my jesteśmy z przemyśla to 380 km od mamy i co? skończyła się sielanka kiedy dowiedzieliśmy się o tym jakbym mógł oddał bym swoje życie żeby pawełek miał zdrową mamę,mamę i mamę .Zawsze wierzyłem i nadal wieżę w boga ale on jest uparty daje te krzyżyki chyba jak mu tam wypadnie bo serce pęka jak widzę dziecko i żone razem jacy są szęśliwi ale wiem że to szczęście może się skończyć.żona czuje się raz lepiej ,raz gorzej wyniki nie za dobre, nerki zagroż. Pisze ten referat i płacze chociaż jestem dorosłym mężczyzną każda wskazówka może nam pomóc podaj chociaż nazwę leków i żródło.Wiem że są takie leki właśnie we francji ale z tego zadupia w którym mieszkamy ciężko coś wykombinować mamy namiary na lekarza homeopatę z poznania i jeszcze tam będziemy próbować ale żródeł nigdy nie zawiele.Jeżeli ktoś ma jakąś cenną informację to prosze pisać na maila piotrmajka4@wp.pl ja jak tylko coś wykryję nowego to zaraz podzielę się z wami.Dbajmy o swoich bliskich tak szybko ...................................................................................................................................................................................................:>(

Gość mhgjgjgj
a co sie z twoja zona dzieje? bo jakos nie moge znalezc nawiazania a moze pomoge

Gość tato pawełka
Moja żona choruje na toczeń rumieniowaty.

He, he, ...a co mi sie przydarzylo!Przypadkiem znalazlam sie u pani irydolog, ktora z oka potrafi wyczytac wszystko!Na poczatek miala isc tylko corka ,ktora ma okropne since pod oczami i bole glowy, ale w koncu na pierwszy ogien poszlam ja.No i.......... mam przynajmniej 3 pasozyty( lamblia, owsiki i tasiemiec) a mozliwe ,ze cos jeszcze.w mojej corce tez wrecz kisza sie pasozyty.U mnie to sie ciagnie podobno przynajmniej od 15 lat- teraz wiem skad to ciagle zmeczenie!!!Wedlug tej babki z pecherzem , na ktory tak narzekam jest ok, a wiekszosc moich dolegliwosci jest spowodowana robakami.Teraz problem polega na ich wytepieniu, a to podobno trudna sprawa!!!

Gość gosienka44
Jestem bardzo ciekawa tematu homeopatii. Co myślicie np. o lekach homeopatycznych na serce http://www.doz.pl/apteka/k392-Uklad_krazenia - w aptece jest tego sporo, ale z tego co wiem, to większość lekarzy i farmaceutów nie poleca tego typu preparatów, mówiąc po prostu iż skuteczność należy przypisywać placebo a nie właściwościom leczniczym.

Gość gość
lilialuiza84 niestety masz racje.

Gość gość
Teraz to jest wysyp różnych specyfików na problemy z erekcją. Radziłbym je omijać, bo tylko można sobie dodatkowo organizm rozregulować. Ja postawiłem na homeopatię w gabinecie Vitanea i czuję się dużo lepiej z każdym dniem. Nie faszeruję się chemią, a efekty są wyraźne. Oni w ogóle prowadzą terapię wielu zaburzeń, na stronie www.vitanea.eu jest dokładnie rozpisane co jeszcze leczą.

Gość gość
Mi bardzo pomogła, a wszystko za sprawą leków homeopatycznych, które dostarczała mi www.aptekapultusk.pl . Jestem im za to bardzo wdzięczny, gdyż zdobycie tego typu leków jest sporym kłopotem, a ich szeroki asortyment wyratował mnie z opresji.

Gość gość
Jeżeli chcecie wypróbować leki homeopatyczne to powinniście kupować je ze sprawdzonych miejsc. Wszystkim z Wrocławia i okolic mogę polecić sieć aptek www.pharmateka.pl Tam dostaniecie leki tego typu.

Gość gość

Jeżeli mieszkacie w okolicach Szczecina i chcecie wypróbować leki homeopatyczne to polecam wam wybrać się do apteki  www.podwaga.pl Tam znajdziecie szeroki wybór leków tego typu w całkiem niezłych cenach.