Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paszport

Jak sprawdzić paszport????

Polecane posty

Gość paszport

chce kupic samochod z Anglii od jednego kolesia. nie wiem czy to nie jakis przekret bo auto jest na wyraz tanie.koles wyslala mi zeskanowany paszport i teraz jak to sprawdzic czy nie jest jakas podrobka????

Nijak, angliki są takie tanie bo mają kierownicę po prawej stronie a pozatym patrz z jakiego regionu anglii, często słona woda robi swoje z blachą.

Gość paszport
ale to auto akurat ma kierownice po lewej stronie i jest tanie..a koles z londynu jest

Gość nawet jeśli
w polsce nie wolno rejestrować samochodów z kierownicą po prawej stronie.... niezarejestrujesz go.

Przecież paszport mógł przesłać kogoś innego. Sprawdzenie paszportu nic ci zapewne nie da. Auto może być po wypadku lub kradzione.

Gość paszport
jest zdjecia i wogole dane rowniez wiec jak pojade to chyba bede wiedziala czy to on czy nie

Jak pojedziesz to tak - sprawdzisz czy osoba na zdjęciu się zgadza. Ale sfałszować paszport chyba nie jest tak trudno ;)

Gość paszport
no wlasnie nie jest trudno ale chodzi mi o to czy jest jakas takak instytucja potwierdzajaca to czy te dane z paszportu sie zgadzaja.

Gość paszport
????????????????