Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poruś wągruś

szukam dobrej maści na rozszerzone poryBlagam pomocy

Polecane posty

Gość poruś wągruś

Wiem, wiem, zaraz napiszecie że na temat porów to jest tutaj wieeele topików. Nie zanalazłam jednak nic co by mi pomogło. Chciałabym kupić jakąś dobrą maść. Czy macie jakieś wypróbowane maści?Możecie również wpisać czego nie polecacie. Proszę was pomóżcie mi.

Gość poruś wągruś
Czy mogę na was liczyć?

Gość nie ma takiej maści

Gość JA ALE NA ODWRÓT
sama mam z tym problem i do tej pory nic mi nie pomaga

Gość poruś wągruś
a może jednak?

Gość jest cos dobrego
bioterm, biopur, niebieskie z gabeczka. pytaj w douglasie, sephorze. drogie, ale baaaaaaaardzo wydajne. mnie pomoglo. mialam bardzo rozszerzone pory, teraz mam swietna skore. polecam

Gość JA ALE NA ODWRÓT
to bioterm to zestwa kosmetyków dla cery tłustej?czy chodzi ci tylko o krem do Twarzy?

Gość poruś wągruś
szukałam w internecie coś na ten temt. Wiele osób poleca na ten problem maści typowe na trądzik. Ja syfów nie mam tylko pory no i wągry.

Gość jest cos dobrego
bioterm to firma. to jest specyfik w plynie z gabeczka do nakladania na twarz. jest rewelacyjne. kosztowal okolo stowy, 8o czy 90 zl, no juz nie pamietam. starczylo mi na rok wiec warto a i efekty widoczne

Gość poruś wągruś
a może coś z apteki? I niedrogiego... Słyszałam o benzacne albo tribioticu, ale jakoś nie mam przekonania

Gość jest cos dobrego
bipur to seria jednak. ale pani w perfumerii wam pomorze znalesc ten kosmetyk. z gabeczka na rozszerzone pory

Gość hmmmhmmhm
Mnie pomóg chwalony tu brevoxyl. Nie jest do końca idealnie, ale dużo lepiej.

Gość poruś wągruś

Gość poruś wągruś
No dobrze Dziękuję za informacje o tym specyfiku. A może ktoś zna jednak jakąś maść troszkę tańszą?Nie mam tyle kasy, a muszę już zacząć działać bo niebawem zostanie po mnie jedna wielka dziura jeden wieeelki pooor

Gość w koncu czego szukasz
masci skutecznej czy taniej??? kosmetykow ,ktore zmniejszaja pory skory czasowo je sciagajac czy masci ,ktora faktycznie zmniejszy pory? Skoro tak wybrzydzasz to chyba jeszcze nie jest to zbyt duzy problem dla ciebie.Juz pisalam na kafeterii kilka razy dzieki jakiemu srodkowi skutecznie zmniejszyly mi sie pory ,a nie tylko na chwile jak po kosmetykach Biotherm ,E Lauder i wielu podobnych.Wyszukiwarka nie gryzie.

kremy z kwasami, np. Effaclar K, Acne Derm, Lysanel Active. używa się ich na noc, zaś na dzień kup również w aptece krem z wysokimi filtrami UV. poszukaj też w necie przepisu na domową maseczkę aspirynową i tonik aspirynowy.