Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 stara panieneczka

dzie艅 singla

Polecane posty

Go艣膰 stara panieneczka

6..0 wyj艣cie do pracy czy zimno czy gor膮co kilka kilos贸w trzeba kilkoma autobusami przejechac.I tak juz 12 lat za te same pieni膮zki - niestety. W domu posprz膮tane, cisza, nikt nie m贸wi nic, nie ma brudu, nie ma porozwalanych ubra艅, .... W pracy jest duzo obowi膮zk贸w , ale bywaj膮 dni ze na kafe mozna posiedzie膰. Po pracy w domu siadam przed TV i zajadam jak膮艣 bu艂ke, gdyz dla siebie nie gotuj臋. Czasami jakie艣 gotowe pierogi kubie krokiety... Seriale si臋 zacz臋艂y - Moda na sukces, prze艂膮czam a tam zn贸w jaki艣 Klan, czy reklamy. ma艂y wyb贸r- stawiam na Mod臋. Potem czas na przygotowanie ubra艅 na nast. dzie艅, jakas przepierka w umywalce, i p艂acz.dlaczego zn贸w jestem sama, czemu nie uda艂o mi si臋, lata lec膮 i nie mam rodziny. Wszyscy znajomi maja pouk艂adane zycie, jakos o dziwo szcz臋sliwie. Rodzice rozczulaj膮 sie i dzwoni膮, sprzawdzaj膮 czy 偶yj臋. Pytaja kiedy wreszcie za m膮z wyjd臋, kiedy sobie kogos poznam..... a niby gdzie? nigdzie nie chodze, nikt nie chce si臋 ze mn膮 umawia膰. Co poznam kogos przypadkowo- 偶onaty. O zacz膮艂 sie kolejny serial . Pierwsza Mi艂o艣膰. Trzeba obejrze膰.g艂upie.prze艂膮czam,......jakas rekalma. Stawiam na Serial. I koniec serialu. Zn贸w nie wiem co ze sob膮 zrobi膰. Jutro sobota.maseczk臋 sobie zrobi臋, .....popatrze w okno, posprz膮tam, ale co skoro wszystko posprz膮tane na bierz膮co. Boze jak mi brakuje faceta, nie mam z kim nawet pogadac....marze o dziecku, spacerach z m臋偶em....... czuje sie nikim. Mia艂am r贸偶ne zwi膮zki - niechcia艂am takich. Sko艅czy艂am studia , w miare 艂adna jestem tak m贸wi膮.....i sama. Sexu niema, robie sama......ile偶 mo偶na. I tak dzie艅 w dzie艅. Sobota........boze kiedy wreszcie p贸jde w poniedzia艂ek do pracy bo nie mam co robi膰 w weekand.....kupuje brukowce.Czytam. Nie mam netu to tragiczne. Nie stac mnie.D贸艂 na maksa.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kombajnista z PGRu Jerzego P.
Takie 偶ycie pewnie masz nietypow膮 urod臋 albo charakter skoro faceci do Ciebie nie lgn膮 ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zygam na to
doskonale ciebie rozumiem. kazdy samotny tak ma , tylko niekt贸rzy potrafia i艣c i pozawracac dupe innym znajomym m臋zatkom, siedza u nich, wyciagaj膮 ich do pabu , aby tylko ni eby膰 samemu. Organizuj膮 wycieczki i zabieraj膮 m臋zatki z mezami , aby tylko nie jechac samej. Chodza na jog臋, kursy aby tylko byc przy ludziach. A najsmieszniejsze jest ze singielki m贸wi膮"ja nie mam czasu na facet贸w, mam tylu znajomych, mam tyle kurs贸w, tyle mam wycieczek, ze nie mam czasu na facet贸w". A to bzdura. One w艂asnie nie maj膮c faceta szukaj膮 sobie zaj臋cia, a tu a to tam........marz膮 o facecie jak ka偶da samotna.

Udost臋pnij ten post

Wy nie jeste艣cie z grupy singli tylko z "samotnych"...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panieneczka
wyobraz sobie ze do mnie lgn膮艂, zaczepiaj膮, wo艂aj膮, podchodza , proponuja itp.....kazdy mi m贸wi ze jestem atrakcyjna zadbana fajna.....mia艂am zwi膮zki i je ko艅czy.艂am. jeden byl spokojny ciep艂y mi艂y ale sexu nie by艂o, nie by艂o ikry, nie m贸wi艂 nic, nie wykszta艂cony i smierdzia艂o mu z ust codziennie. Mia艂am do艣c. uwierz.potem by艂 tez przystojny ale agresywny. Nie chcia艂o mu sie pracowac, wszczyna艂 k艂贸tnie z wszystkimi nawet z moj膮 rodzin膮, nie dba艂 o siebie, musia艂am go wyrzuci膰 bo nie da艂o sie zyc z nim. Z ust nie smierdzia艂o mu ale przy mnie g艂osno pierdzia艂, nie wychowany .okropno艣c. I tak z kazdym straci艂am swoje lata......

Udost臋pnij ten post

Nale偶y pr贸bowa膰 mimo wszytko - traktowa膰 siebie jako 艂owc臋 a nie ofiar臋 - czas p艂ynie ale 艣wiadomo艣膰, 偶e podejmuje si臋 z艂y wyb贸r partnera po yo aby nie by膰 samotnym jest zawsze brzemienna w skutkach ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panieneczka
same stare 艂yse , siwe kawalery podchodza i zaczepiaj膮, umorusane jakies.widac i czuc ze pracuj膮 na budowach gdzies......:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czemuu
Laska, puste masz to 偶ycie i 偶a艂osne, facet to nie zbawienie, nie wype艂ni tej pustki. Mo偶e sama najpierw pomy艣l, czym艣 si臋 zaj膮膰 innym ni偶 ogl膮danie seriali. Te偶 jestem singlem, tyle 偶e na faceta to po prostu w moim 偶yciu nie ma miejsca. Jestem zaj臋ta od 8 rano do 8 wiecz贸r, kocham to co robi臋, mam swoje pasje, robi臋 drugie studia. Czasu nie mam, 偶eby si臋 rozczula膰 nad sob膮. Co i tobie polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panieneczka
wiem ze jak sie nuda wkradnie to rozmyslamy, ale kurcze brak mi faceta.nie czujesz ze co艣 jest nie tak? kariera studia..........a przytulanie, rozmowy, sex z ukochanym, wsp贸lne kolacje.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kombajnista z PGRu Jerzego P
Odwiedzaj miejsca gdzie mo偶na spotka膰 warto艣ciowych ludzi - id藕 do muzeum, na wernisarz, zapisz do ogniska artystycznego, podejmij studia, zacznij chodzi膰 na basen, lodowisko, wspinaczk臋. Szukaj organizowanych wyjazd贸w wypoczynkowych. Mo偶liwo艣ci jest tysi膮ce. Ciesz si臋 偶yciem zamiast i bie偶 za to peng臋.

Udost臋pnij ten post

{ Odwiedzaj miejsca gdzie mo偶na spotka膰 warto艣ciowych ludzi - id藕 do muzeum, na wernisarz, zapisz do ogniska artystycznego, } :D Jak pochlam to mnie ci膮gnie w takie miejsca. :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panieneczka
wernisarz, muzeum.....taaaaaaa wycieczki szkolne tam mozna spotkac a nie fajnego faceta. Nie stac mnie na wycieczki i na wspinaczki......:O

Udost臋pnij ten post

Podejrzewam 偶e nie wiesz nawet co to penga ?? .K.I.o.t.z Ci na klate

Udost臋pnij ten post

Mi艂y podszyw :) No to mo偶esz i艣膰 na lodowisko .... czy te偶 uwa偶asz, 偶e to kiepski pomys艂 ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to s膮
Zycie to nie rozmowy, kolacje i przytulanie. W kazdym zwi膮zku wczesniej czy p贸藕niej faza zauroczenia si臋 ko艅czy, a zaczyna 偶ycie, nudne, codzienne i nieekcytuj膮ce. 呕ycie tak偶e obok siebie i z samym sob膮. I co, b臋dziesz dalej ogl膮da膰 seriale, gapi膰 si臋 w okno i rozmy艣la膰 o bardziej podniecaj膮cym menie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panieneczka
na lodowisku nie by艂am nigdy, nawet na nartach. Nigdzie niechodzi艂am, nie rozwija艂am si臋:( a sama to nielubi臋 chodzic do kina czy teatru.tam same parki chodz膮. M贸wie ci duzo mysla艂am o tym gdzie i艣c, nie mam pomys艂u.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panieneczka
wiem co to jest zycie. Minie odpowiada samotno艣膰. chce miec kogos.偶yc z kims we dwoje. B臋de ogl膮da艂a seriale i mia艂a swiadomosc ze obok w pokoju jest ktos do kogow kazdej chwili podejde wyp艂acze si臋 przytule, pok艂贸ce sie, ....

Udost臋pnij ten post

CZes na zmiany - musisz sobie znale藕膰 zaj臋cie bo dotychczasowe rozrywki mog膮 zacz膮膰 Ci臋 ogranicza膰 i mo偶e si臋 okaza膰 偶e trafisz na super faceta ale nie b臋dziesz wiedza艂a o czym z nim porozmawia膰 ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panieneczka
ja juz wiem ze sie uwsteczni艂am i zabardzo nie ma o czym z nikim rozmawiac. o pieluszkach? o z膮bkowaniu? bo mam tylko znajome matki

Udost臋pnij ten post

No to w艂asnie pisz臋 偶e mo偶e czas sobie znale藕膰 rozwijaj膮ce zaj臋cie ... taniec te偶 za drogo ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panieneczka
jesem sama.mam 1100 z艂 musze kredyt sp艂acac, raty,nie mam samochodu, niestarcza na jedzenie.......przelicz sobie ......o areobiku mysla艂am, ale mam tak膮 depresj臋 ze stwierdzi膮艂m ze tam nie poznam nikogo.

Udost臋pnij ten post

Na aerobiku na pewno. W takim razie otw贸rz sobie konto na jednym z randkowych portali - mo偶e to pomo偶e ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panieneczka
raz otworzy艂am i sie odezwa艂 znajomy facet kt贸ry mnie widuje na przystanku- znam go na Ty. g艂upio mi by艂o bo uwaza艂 ze jestem z kim艣..potem mnie znajomi z pracy obsmiali jak znale偶li zdj臋cie.:)

Udost臋pnij ten post

No a jak si臋 sko艅czy艂a znajomo艣c z facetem ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panieneczka
ja daje kosza wszystkim z ulicy co mnie podrywaj膮 zapraszaj膮. Nie gustuje w podstarza艂ych 艂ysych i siwych panach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panieneczka
a temu znajomemu powiedzia艂am ze mam kogos ze tylko dla jaj sobie umiesci艂am na randkach zdj臋cie

Udost臋pnij ten post

No to jak chcesz znale藕膰 jakiego艣 faceta ?? Ma si臋 sam do siebie zg艂osi膰 z napisem warto艣ciowy ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panieneczka
o to w艂asnie chodzi ze jestem skazana na samotno艣c bo przeciez sam do mnie nie przyjdzie. Jak by艂am ma艂a, zna艂am kobietk臋. I jej matka m贸wi艂a"nie martw sie facet sam przyjdzie ci pod drzwi". I jako艣 nie sprawdza si臋. Nie przyjdzie. Trzeba wyszukac go .

Udost臋pnij ten post

--> stara panieneczka Powiedz gdzie bedziesz go szuka膰 aby mnie przez przypadek tam nie by艂o. :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara panieneczka
a poco wszed艂e艣 mi na droge? spierdalaj st膮d.

Udost臋pnij ten post