Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panieneczka

dzień singla

Polecane posty

Gość stara panieneczka

6..0 wyjście do pracy czy zimno czy gorąco kilka kilosów trzeba kilkoma autobusami przejechac.I tak juz 12 lat za te same pieniązki - niestety. W domu posprzątane, cisza, nikt nie mówi nic, nie ma brudu, nie ma porozwalanych ubrań, .... W pracy jest duzo obowiązków , ale bywają dni ze na kafe mozna posiedzieć. Po pracy w domu siadam przed TV i zajadam jakąś bułke, gdyz dla siebie nie gotuję. Czasami jakieś gotowe pierogi kubie krokiety... Seriale się zaczęły - Moda na sukces, przełączam a tam znów jakiś Klan, czy reklamy. mały wybór- stawiam na Modę. Potem czas na przygotowanie ubrań na nast. dzień, jakas przepierka w umywalce, i płacz.dlaczego znów jestem sama, czemu nie udało mi się, lata lecą i nie mam rodziny. Wszyscy znajomi maja poukładane zycie, jakos o dziwo szczęsliwie. Rodzice rozczulają sie i dzwonią, sprzawdzają czy żyję. Pytaja kiedy wreszcie za mąz wyjdę, kiedy sobie kogos poznam..... a niby gdzie? nigdzie nie chodze, nikt nie chce się ze mną umawiać. Co poznam kogos przypadkowo- żonaty. O zaczął sie kolejny serial . Pierwsza Miłość. Trzeba obejrzeć.głupie.przełączam,......jakas rekalma. Stawiam na Serial. I koniec serialu. Znów nie wiem co ze sobą zrobić. Jutro sobota.maseczkę sobie zrobię, .....popatrze w okno, posprzątam, ale co skoro wszystko posprzątane na bierząco. Boze jak mi brakuje faceta, nie mam z kim nawet pogadac....marze o dziecku, spacerach z mężem....... czuje sie nikim. Miałam różne związki - niechciałam takich. Skończyłam studia , w miare ładna jestem tak mówią.....i sama. Sexu niema, robie sama......ileż można. I tak dzień w dzień. Sobota........boze kiedy wreszcie pójde w poniedziałek do pracy bo nie mam co robić w weekand.....kupuje brukowce.Czytam. Nie mam netu to tragiczne. Nie stac mnie.Dół na maksa.

Gość Kombajnista z PGRu Jerzego P.
Takie życie pewnie masz nietypową urodę albo charakter skoro faceci do Ciebie nie lgną ....

Gość zygam na to
doskonale ciebie rozumiem. kazdy samotny tak ma , tylko niektórzy potrafia iśc i pozawracac dupe innym znajomym męzatkom, siedza u nich, wyciagają ich do pabu , aby tylko ni ebyć samemu. Organizują wycieczki i zabierają męzatki z mezami , aby tylko nie jechac samej. Chodza na jogę, kursy aby tylko byc przy ludziach. A najsmieszniejsze jest ze singielki mówią"ja nie mam czasu na facetów, mam tylu znajomych, mam tyle kursów, tyle mam wycieczek, ze nie mam czasu na facetów". A to bzdura. One własnie nie mając faceta szukają sobie zajęcia, a tu a to tam........marzą o facecie jak każda samotna.

Wy nie jesteście z grupy singli tylko z "samotnych"...

Gość stara panieneczka
wyobraz sobie ze do mnie lgnął, zaczepiają, wołają, podchodza , proponuja itp.....kazdy mi mówi ze jestem atrakcyjna zadbana fajna.....miałam związki i je kończy.łam. jeden byl spokojny ciepły miły ale sexu nie było, nie było ikry, nie mówił nic, nie wykształcony i smierdziało mu z ust codziennie. Miałam dośc. uwierz.potem był tez przystojny ale agresywny. Nie chciało mu sie pracowac, wszczynał kłótnie z wszystkimi nawet z moją rodziną, nie dbał o siebie, musiałam go wyrzucić bo nie dało sie zyc z nim. Z ust nie smierdziało mu ale przy mnie głosno pierdział, nie wychowany .okropnośc. I tak z kazdym straciłam swoje lata......

Należy próbować mimo wszytko - traktować siebie jako łowcę a nie ofiarę - czas płynie ale świadomość, że podejmuje się zły wybór partnera po yo aby nie być samotnym jest zawsze brzemienna w skutkach ....

Gość stara panieneczka
same stare łyse , siwe kawalery podchodza i zaczepiają, umorusane jakies.widac i czuc ze pracują na budowach gdzies......:O

Gość czemuu
Laska, puste masz to życie i żałosne, facet to nie zbawienie, nie wypełni tej pustki. Może sama najpierw pomyśl, czymś się zająć innym niż oglądanie seriali. Też jestem singlem, tyle że na faceta to po prostu w moim życiu nie ma miejsca. Jestem zajęta od 8 rano do 8 wieczór, kocham to co robię, mam swoje pasje, robię drugie studia. Czasu nie mam, żeby się rozczulać nad sobą. Co i tobie polecam.

Gość stara panieneczka
wiem ze jak sie nuda wkradnie to rozmyslamy, ale kurcze brak mi faceta.nie czujesz ze coś jest nie tak? kariera studia..........a przytulanie, rozmowy, sex z ukochanym, wspólne kolacje.....

Gość Kombajnista z PGRu Jerzego P
Odwiedzaj miejsca gdzie można spotkać wartościowych ludzi - idź do muzeum, na wernisarz, zapisz do ogniska artystycznego, podejmij studia, zacznij chodzić na basen, lodowisko, wspinaczkę. Szukaj organizowanych wyjazdów wypoczynkowych. Możliwości jest tysiące. Ciesz się życiem zamiast i bież za to pengę.

{ Odwiedzaj miejsca gdzie można spotkać wartościowych ludzi - idź do muzeum, na wernisarz, zapisz do ogniska artystycznego, } :D Jak pochlam to mnie ciągnie w takie miejsca. :P

Gość stara panieneczka
wernisarz, muzeum.....taaaaaaa wycieczki szkolne tam mozna spotkac a nie fajnego faceta. Nie stac mnie na wycieczki i na wspinaczki......:O

Podejrzewam że nie wiesz nawet co to penga ?? .K.I.o.t.z Ci na klate

Miły podszyw :) No to możesz iść na lodowisko .... czy też uważasz, że to kiepski pomysł ??

Gość to są
Zycie to nie rozmowy, kolacje i przytulanie. W kazdym związku wczesniej czy później faza zauroczenia się kończy, a zaczyna życie, nudne, codzienne i nieekcytujące. Życie także obok siebie i z samym sobą. I co, będziesz dalej oglądać seriale, gapić się w okno i rozmyślać o bardziej podniecającym menie?

Gość stara panieneczka
na lodowisku nie byłam nigdy, nawet na nartach. Nigdzie niechodziłam, nie rozwijałam się:( a sama to nielubię chodzic do kina czy teatru.tam same parki chodzą. Mówie ci duzo myslałam o tym gdzie iśc, nie mam pomysłu.

Gość stara panieneczka
wiem co to jest zycie. Minie odpowiada samotność. chce miec kogos.życ z kims we dwoje. Będe oglądała seriale i miała swiadomosc ze obok w pokoju jest ktos do kogow kazdej chwili podejde wypłacze się przytule, pokłóce sie, ....

CZes na zmiany - musisz sobie znaleźć zajęcie bo dotychczasowe rozrywki mogą zacząć Cię ograniczać i może się okazać że trafisz na super faceta ale nie będziesz wiedzała o czym z nim porozmawiać ...

Gość stara panieneczka
ja juz wiem ze sie uwsteczniłam i zabardzo nie ma o czym z nikim rozmawiac. o pieluszkach? o ząbkowaniu? bo mam tylko znajome matki

No to własnie piszę że może czas sobie znaleźć rozwijające zajęcie ... taniec też za drogo ??

Gość stara panieneczka
jesem sama.mam 1100 zł musze kredyt spłacac, raty,nie mam samochodu, niestarcza na jedzenie.......przelicz sobie ......o areobiku myslałam, ale mam taką depresję ze stwierdziąłm ze tam nie poznam nikogo.

Na aerobiku na pewno. W takim razie otwórz sobie konto na jednym z randkowych portali - może to pomoże ??

Gość stara panieneczka
raz otworzyłam i sie odezwał znajomy facet który mnie widuje na przystanku- znam go na Ty. głupio mi było bo uwazał ze jestem z kimś..potem mnie znajomi z pracy obsmiali jak znależli zdjęcie.:)

No a jak się skończyła znajomośc z facetem ??

Gość stara panieneczka
ja daje kosza wszystkim z ulicy co mnie podrywają zapraszają. Nie gustuje w podstarzałych łysych i siwych panach.

Gość stara panieneczka
a temu znajomemu powiedziałam ze mam kogos ze tylko dla jaj sobie umiesciłam na randkach zdjęcie

No to jak chcesz znaleźć jakiegoś faceta ?? Ma się sam do siebie zgłosić z napisem wartościowy ??

Gość stara panieneczka
o to własnie chodzi ze jestem skazana na samotnośc bo przeciez sam do mnie nie przyjdzie. Jak byłam mała, znałam kobietkę. I jej matka mówiła"nie martw sie facet sam przyjdzie ci pod drzwi". I jakoś nie sprawdza się. Nie przyjdzie. Trzeba wyszukac go .

--> stara panieneczka Powiedz gdzie bedziesz go szukać aby mnie przez przypadek tam nie było. :o

Gość stara panieneczka
a poco wszedłeś mi na droge? spierdalaj stąd.