Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara panieneczka

dzień singla

Polecane posty

Gość oj myravin ty wrzodzie
znów Myravin sie pijawia.:O

Gość jak ty wszystkich spławiasz
tych facetów to jak masz jakas znajomosc nawiazac jak ich skreslasz na starcie jak tak dalej bedziesz czekac na jakiegos bogatego i przystojnego ksiecia to do konca zycia bedziesz miała takie same dni singla

Gość stara panieneczka
wypad mi z drogi

Gość Kombajnista z PGRu Jerzego P
Atake na fora regionalne przypuść - jest jeszcze chat regionalny - może tam się znajdzie choć 9 z 10 będzie chciało raczej wąchać Twoją bieliznę ew trafisz na mervinolopodobnych soolejarzy

Gość stara panieneczka
wyglądam młoda atrakcyjnie i niechce faceta który wygląd jak mój ojciec.

Gość stara panieneczka
na czatach bywałam, dzieci same, albo facet który sie okazał zonatym grubym facetem w swetrze ala kokonowicz. zawiodłam sie i płakałam.wybacz.

A ile masz lat bo może po prostu nie tam gdzie trzeba się krecisz ??

Gość stara panieneczka
wyglądam na 25 a mam 31. jestem po studiach, pracuje, utrzymuje dom, mam zadbane dłonie, włosy, dbam o siebie. Oglądaja się za mną, ale znam tez swoją wartośc i nie pójde z pierwszym lepszym mechanikiem samochodowym z wąsami i w mokasynach z białymi skarpetkami który jak huhnie czuć niemyte zęby.

Gość to ile masz lat
panieneczko???

Gość rozumieta
a ja ją rozumiem, tez nie poszłabym z jakims starym kawalerem który idąc do pracy na budowie niesie reklamówke w której widac kanapke :O

Z tego wnioskuje, że mieszkasz w mieście gdzie są problemy z pastą do zębów i szczoteczką - albo Bytom albo Żyradów :D

Gość oj dyszka
tyle n aulicach starych zapyciałych dziadów....dresy, spodnie sprzed wojny, z kieszeni wystaje tłusty grzebień, faja w gebie, włosy tłuste........gdzie oni pracują? na budowie, ?

Gość wszyscy doskonale wiedza
ze meza i przyjaciol poznaje sie we wlasnym salonie ogladajac glupawe seriale. rob tak dalej to jest przepis na szcescie i poznanie tabunu kandydatow do malzentwa!!

Gość oj dyszka
przystojniaczki bogacze sa juz zajęcie, jeżdzą samochodami i nie stoja na przystankach niestety. na przystankach znajdziemy samych starych dziadów, bądz pijaczków, recydywistów lub gimnazjalistów, ewentualnie bezrobotnych studentów z plecaczkiem.:(

Pewnie że tak jest dyszka - pozostają stoolejarze, onaniści, ew życiowi nieudacznicy z Kafe bojący się wyjść poza net. Pozostaje nam żyć nadzieją że może ją jaki bogaty samotnik potrąci i znajdzie w końcu swoje szczęście...

Gość jasna sprawa
taka prawda. tez to obserwuję. Gdzie ci przystojniacy?:O

Gość wszyscy doskonale wiedza
kandydat na meza moze tez wyskoczyc z umywalki gdy bedziesz robila gruntowne pranie swej samotniczej bielizny ewentulanie czaic sie bedze w srodku kupnego pieroga lu krokieta najwazniejsz: nic nie zmieniaj w swwoim zyciu! i nie bierze przykladu z singielek, ktore biegaja na fitness i wyciagaja przykladne zony i matki na imprezy! to nie jest sposob na samotnosc! na samotnosc najlepsza ejst " mode an sukces" tam wielu przytojnych mezczyn i zza szyby nie poczujesz smrodu z ust!!!

--> jasna sprawa { taka prawda. tez to obserwuję. Gdzie ci przystojniacy? } Bardzo często widuje się ich w telewizji..a przynajmniej tak mówi moja sąsiadka. Ta co mnie wali nacią od marchwi po głowie. :o

Ew zrób atake na jakiegoś żonatego....

Gość a nie pomyslałaś
że źle ubrani i zaniedbani sa tacy z braku kobiety, która by o nich zadbała... może nie trzeba takich facetów skreślać tylko pomysleć, że trzeba nad takim troche popracowac, bo faceci często mają zły gust i nie wiedza jak o siebie dbać...

Gość jasna sprawa
tacy faceci to sa po podstawówce, nie potrafia nawet się odezwac. Nie sądze by autorce chodziło o takiego bezzębnego prostego człowieka. Jej chodzi o intelegintnego, przedsiębiorcego, zaradnego męzczyznę. Faceci mieszkający sami potrafia sie ubrac i myja włosy, ubranie, dbają o higienę, a ci z przystanków to pożal sie boze:D margines jakis......matka by mnie z domu z takim wyrzuciła:P

Gość problem w tym że
za takim facetem to sie trzeba rozglądac przed trzydziestką bo poźniej wszcyscy są już zajęci...

:O O kurfa - to ja w takim wypadku przerzucę się chyba na hulajnogę

Gość Filoenenka
dokładnie. A jak juz się jest po 30stce to zostaje staropanieństwo i panowie z przystanku.Jak ja nie lubie na takie ...patrzeć

Mieszkacie chyba w jakiś robotnicznych rejonach miasta :)

Gość goudus
wejdz na regionalny czat i umow sie, tylko tym razem nie nabierz sie za grubego zonatego w swetrze, tam tez zdarzają sie normalni faceci