Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doly

Tekst mojego faceta rozwalił mnie.

Polecane posty

Gość doly

Wczoraj ze swoim facetem i kilkoma znajomymi byłam w barze. Kumpel ze znajomą poszli tańczyć i zostałam ja, mój facet i taka laska. Mój facet powiedział do mnie "zagadajmy ją, bo siedzi taka sierota sama" ja nic, a on po chwili mówi do niej "Ale masz ładny uśmiech, naprawdę uśmiechaj się często, a znajdziesz faceta z takim uśmiechem" i do mnie "Kochanie prawda, że ma ładny uśmiech?" zamurowało mnie..powiedziałam, że tak.. ale poczułam się strasznie źle..tak jakby mnie zdradził..może przesadzam, ale tak dziwnie serduszko zabolało..

Jak nie jest pewna swojego faceta to go zostaw. Uważam że przesadzasz, bardzo miło z jego strony a Ty jesteś po prostu ZAZDROSNA ;P

Gość wg. mnie to
poprostu brak dobrego wychowania

Gość doly
może i jestem zazdrosna :(

Gość Dorotka Zet
No przestań, przecież to nie jest problem, zwłaszcza, jeśli Cię jeszcze potem pytał o zdanie. I że powiedział takie rzeczy przy Tobie. To świadczy tylko ojego dobrym podejściu do ludzi. Nie zawracaj sobie głowy. :-)

Gość doly
On jest dobrym człowiekiem, nawet za bardzo, szczególnie, jak wypije, to zawsze każe swojemu przyjacielowi, mnie całować, żeby widział, że się lubimy :O nie chce tu jakiś wyzwisk, poprostu dziwnie się poczułam.

Gość wg. mnie to
od dawien dawna wiadomo że komplementowanie innych kobie podczas gdy partnerka jest obok to brak ogłady. Kultura wymaga czegoś innego. A zagadać mógł zupełnie inaczej

Gość Dorotka Zet
Ufa Ci i jest po Twojej stronie. Nie roztrząsaj. Bez przesady. A Ty się nie obejrzysz za przystojniakiem na ulicy na ten przykład?

Gość Dorotka Zet
Acha...ups, a czy on często pije?

Gość wg. mnie to
tak samo jak nie rozmawia sie o "dupach" w towarzystwie innych kobiet.To nieeleganckie.

Gość doly
nie pije często. wczoraj były ostatki i poszliśmy zaszaleć ;)

Gość doly
tylko, że wszyscy nasi znajomo [męzczyzni zawsze rozmawiaja o dupach przy mnie, bo uwazaja, ze przy mnie sie da. są rozne rodzaje ;]

Gość oj nie ładnie
Nieładnie się zachował w stosunku do ciebie, przecież mógł ją zagadać na wiele sposobów. Przesadził ale nie rób afery tylko normalnie z nim pogadaj.

wyluzuj bo się zajedziesz. Przecież nic się nie stało. Był miły. Nioe zropbił tego po kryjomu tylko przy tobie. W czym problem?

Gość doly
tylko jak wytlumaczyc facetowi, ze zle zrobil? rozmawialam z nim juz na ten temat, i on uwaza, ze nie mam o co sie denerwowac, ze nie dosc, ze dziewczyna brzydka, to chcial ja jakos podbudowac, bo siedziala taka cicha myszka i sie wstydzila zagadac. i on nie widzi w tym problemu, bo powinnam mu ufac.

Gość misie zdaje
misie ta sytuacja by nie spodobała odrobineczkę. Nic wielkiego może, nie należy tego roztrząsać, żeby problem nie urósł. Ale dwa słowa na temat innego postępowania, bo tu coś z wyczuciem i taktem się chłopak odrobinkę rozminął. Poza tym, żadne wielkie halo. Gorzej, gdyby tak dziewczynę bez Twojej obecności zagadywał, to już byłby powód do myślenia

No i ma rację. Nie bądź zaborcza bo go stracisz. Nie wytrzyma tego i pojdzie...

Gość doly
dziewczyny wiem, ze powinnam wyluzowac, tymbardziej, ze nigdy nie miala powodow do zazdrosci, ale jakos pierwszy raz mnie cos tknelo, moze dlatego, ze to byla obca dziewczyna, ktora poznalismy godzine przed impreza. dzieki ;)

Gość Dorotka Zet
No to żaden problem. Naprawdę nie warto czasem robić z igieł wideł, bo mój nawet komentuje wszystko co widzi dookoła przy mnie, sami zresztą opisujemy inne dziewczyny. Jak zauważy jakąś ładną, to mi mówi: "Zobacz ale ta ma super włosy" a ja zazwyczaj się z nim zgadzam, bo rzeczywiście laska ma ekstra włosy, chyba, że mam inne zdanie, to też mu mówię. Na serio, nie ma o co się denerwować. :-)

Gość misie zdaje
doly: i na tym zakońćzyłabym tą sprawę. I ten topik też. Nie roztrząsaj.

doly - nic się nie dzieje. W niczym ci nie ujął. Jest oki. Nie martw się

Gość doly
Ok. dzięki kobietki. jakos mi lżej na sercu, bo co baba powie to jednak powie ;) 👄

Gość wg. mnie to
przy mnie też się da, ale to nie zmienia faktu że to nieładnie. Niektórzy nie widzą w tym nic złego, bo nikt ich nie uświadomił że to nieeleganckie i nie miłe. Faceci są dużo bardziej czuli na swoim punkcie i wystarczy byle drobiazg a już spada ich samoocena. Nie mścij się ale delikatnie odwróć sytuacje...nie z jego kolegą-nie po to aby się odegrać, ale po to aby zrozumiał i miał w sobie tę empatię zanim ponownie palnie jakąś gafę.

Gość Dorotka Zet
Spoko, będzie dobrze. Ja powoli zaczynam się zachowywać z moim jak te dwa stare pryki z Muppetów. ;-) Pozdrawiam 🌼

Gość gqogqewe
powiem tak: wydaje mi się że twój facet, doly, ma jakąś chorą potrzebę udowadniania innym że jest dobry i szlachetny ale gdy to staje się tak bardzo irracjonalne że on udaje przed sobą że chce by jego dziewczyna całowała się z kumplem, gdy czaruje obcą dziewczynę i jeszcze wygłasza jakieś pouczające gadki, gdy czuje przymus takiego postępowania, to oznacza to rodzaj nerwicy i maskowania jego własnych lęków on się czegoś boi współczuję jemu i współczuję tobie bo z osobą o zachwianej psychice męczą się najbardziej najbliżsi

Ło matko!!! Jaki wykład!! I tak właśnie dołuje się ludzi zgrywając fachowca. To ty chyba masz ze soba kłopoty...

b.ona - fakt, taka sprawa to drobiazg, choć obserwacja to nie grzech. gqogqewe - bez przesady. To narka :-)

Gość gqogqewe
nie, ja jestem fachowcem :D

no to gratuluje - po jednym zdaniu nieznanego faceta wysnułeś (aś) diagnozę i zrobiłaś z niego psychola a z jego otoczenia męczennika. Pseudofachowcy dłuzej badają każdy przypadek. Może pomyśl nad jakimś poradnictwem internetowym hihi