Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Zawsze doplata za kolor wtf Oj tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 705 Napisano 1 godzinę temu No jest to pojêbane ale tak się wlasnie robi biznesy, za głupi kolor np +100. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 1 godzinę temu Wszędzie frajerstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 1 godzinę temu Pojadlem popale i spać Ale serio to nie miłość ale mózg ociezaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 705 Napisano 1 godzinę temu Dzisiaj ma przyjść to będę testowac, mam 6 koncentratów kupionych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 1 godzinę temu Ja już nie dopłacam za nic wywalone jaja. Z butelkami żadnymi tez nie bede chodzić jeszcze mnie nie poyebalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 705 Napisano 1 godzinę temu To nie była miłość jak przemineło z wiatrem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Ja już nie dopłacam za nic wywalone jaja. Z butelkami żadnymi tez nie bede chodzić jeszcze mnie nie poyebalo Ja z jedną byłem tom z grudnia jeszcze xD 0,5 Coca-Cola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: To nie była miłość jak przemineło z wiatrem... Tamto to też nie była tylko uzaleznienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 1 godzinę temu Ostatnio mnie bierze cole kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 705 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Ja już nie dopłacam za nic wywalone jaja. Z butelkami żadnymi tez nie bede chodzić jeszcze mnie nie poyebalo No wlasnie po to ten saturator, zeby z butelkami się nie bujac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Ja z jedną byłem tom z grudnia jeszcze xD 0,5 Coca-Cola Niedługo to zlikwidujom kwestia czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 1 godzinę temu Się znowu uzaleznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No wlasnie po to ten saturator, zeby z butelkami się nie bujac. Ale to tylko bombelki boze robi a wode i tak trzeba pobierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Niedługo to zlikwidujom kwestia czasu Maszyny po 300tys porobili jak komus przeszkadzało że na sortowni ktos ma prace i wylapuje butelki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 1 godzinę temu Koniec z frajerzeniem woda z kranu i najwyżej przeszczep nerek od kamienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Maszyny po 300tys porobili jak komus przeszkadzało że na sortowni ktos ma prace i wylapuje butelki Wszedzie teraz żule szukajom skarbow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Koniec z frajerzeniem woda z kranu i najwyżej przeszczep nerek od kamienia Mi się nie chciało dźwigać i kasy tracic to na kawę i syrop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 705 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Ale to tylko bombelki boze robi a wode i tak trzeba pobierac Wodę biorę z kranu i nalewam do dzbanka z filtrem i taką przefiltrowaną dopiero do saturatora. Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 1 godzinę temu No ale jusz wdlugo jade popil bym se soczkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Wodę biorę z kranu i nalewam do dzbanka z filtrem i taką przefiltrowaną dopiero do saturatora. Też pozyskałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 705 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Koniec z frajerzeniem woda z kranu i najwyżej przeszczep nerek od kamienia Nie masz dzbanka z filtrem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 705 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Też pozyskałam No i co najlepsze wiem ze ta woda przefiltrowana nie ma kamienia w sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Też pozyskałam Ja przez sitko przelewam to wylapuje tylko kamien wielkości mogacej porysowan bebechy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: No i co najlepsze wiem ze ta woda przefiltrowana nie ma kamienia w sobie. Ja w to nie wierze ogólnie ale lepiej mi zrobi dla psychiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Telewizory sony donuty tak napisał: Ja przez sitko przelewam to wylapuje tylko kamien wielkości mogacej porysowan bebechy XDXDXDXD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 1 godzinę temu Gdzie teraz samice szukajom typa z mieszkaniem to jest ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 705 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Ja w to nie wierze ogólnie ale lepiej mi zrobi dla psychiki Chodzi o to ze jak kiedyś prosto z kranu nalewałam do czajnika to max tydzień i cały spod czajnika w kamieniu, teraz nalewam z dzbanka cały czas i minęło ponad pol roku od kąd mam nowy czajnik a kamienia na spodzie 0. Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Chodzi o to ze jak kiedyś prosto z kranu nalewałam do czajnika to max tydzień i cały spod czajnika w kamieniu, aż nalewam z dzbanka cały czas i minęło ponad pol roku od kąd mam nowy czajnik a kamienia na spodzie 0. Ciekawe jakie by były włosy myte beż kamienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Chodzi o to ze jak kiedyś prosto z kranu nalewałam do czajnika to max tydzień i cały spod czajnika w kamieniu, teraz nalewam z dzbanka cały czas i minęło ponad pol roku od kąd mam nowy czajnik a kamienia na spodzie 0. Bo tam się nie zaglada to hak rzeczywistości mniej wiesz dłużej żyjesz huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach