Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjkjhhfgf

CZY TO NORMALNE ZE MOJA SIORA BIERZE SLUB PO ROKU ZNAJOMOSCI Z FACETEM??

Polecane posty

Gość jjkjhhfgf

i twierdzila juz po pol roku ze go kocha nad zycie a on sie spieszy do ozenku bo twierdzo ze jest juz za stary bo ma 28 lat.....czy to nie jest dziwne??oni nawet nie wiedza co to milosc prawdziwa po takim czasie znajomosci..

Gość trochę zakręcona
Moja kolezanka brała ślub po pół roku znajomości i są do tej pory kochającym się małżeństwem.

Gość e35
ja wyszłam za mąż po 9 miesiącach znajomości, nadal z mężm się kochamy i jest wszystko ok jesteśmy już 2 lata po ślubie

Gość jjkjhhfgf
no tak ale moja siopra widywala sie z nim moze z tego roku przez poł bo on robi w anglii..i tam siedzi troche a troche w polsce..

Gość Jak jesz tak wyglądasz.
To chyba normalne, ja ze swoim juz 6 lat jestem, bez slubu, wiec moglismy sie pobrac po roku ;)

Moi rodzice pobrali się po niespełna roku znajomości i od 24 lat są kochającym się małżeństwem :D Nie ma reguły,grunt,żeby to był TEN właściwy.Ludzie czasem znają się 5 lat,pobieraja i rozwodzą :-o

Gość Ja biorę ślub po 9 misiącach
znajomości i wcale nie uważam, ze długość znajomości ma jakieś znaczenie:) Moja mama była z ojcem 3 lata przed ślubem, a po 3 miesiącach po ślubie już się rozwiedli...

Gość autorko topiku
czy przypadkiem zazdrość Cię nie zżera????

Gość a my właśnie
zaręczyliśmy się po sześciu latach wspólnego życia :P

Gość CiekawskaStonoga
jezeli nie uwazasz ze ten typek jest jakis podejrzeny to czemu nie ?? nigdy do konca nie poznasz czlowieka, nie przewidzisz jego zachowania!!

Gość CiekawskaStonoga
jestem z mojim panem od 7 mcy i za rok moglibysmy sie hajtnac :) uwazam ze jest on wlasciwa dla mnie osoba :) nikt nie jest idealny ona ma swoje wady a ja moje ale sie kochamy i raem chcemy do czegosc dojsc