Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexis19

dziwny facet

Polecane posty

Gość twarda klucha
takich rzeczy nie ma, nie istnieją. dlaczego będziesz za nim tęsknić, skoro jak jest, to cię "osacza"?

Gość alexis19
nie wiem teraz juz nic nie wiem,biedny ten chlopak:o ze tez trafil na mnie:(

Gość twarda klucha
jak nic nie wiesz i się miotasz, to zajmij się czymś innym. zwołaj kumpele, zróbcie sobie wypad na miasto, albo wieczorek z filmami grozy i rano się obudź z inna głową. poranki zazwyczaj przynoszą rozwiązania.

Gość alexis19
zawsze tak jest ,kiedy jest to ciagle chce byc przy mnie a mnie to meczy ,chce miec czas dla kolezanek itd a jak znika i go dluzej nie widze to mi go brakuje

Gość twarda klucha
zastanów się nad innymi zajęciami dla siebie, nad jakimś innym spędzaniem czasu. wracam za pół godz., a ty się zastanów.

Gość alexis19
dzieki za rady i wysluchanie tych wypocin(ni nie wartych) :( faktyfznie sie przespie.....

Gość alexis19
a teraz wykasował mnie ze swojego gg :( zajebiscie:( zla jestem dlaczego wy tacy jestescie,niby tacy prosci??!!!!!!!

Gość alexis19
ale dolek,ale to co innego,tamta panna po prostu lubila zabawe i spotykała się z kilkoma na raz,a ja sie z nikim nie spotykam,nie wiem czy powinnam,chciałąbym z nim sprobowac ale boje się że poczuje ze to nie TO i bede musiała mu to powiedzieć z i strasznie go znowu zranie...........co o tym myslicie?

Droga Alexis Z uwaga śledziłyśmy Twoje wypowiedzi i jednogłośnie skonstatowałyśmy że nie masz pomysłu na życie, troską również napawa fakt, że nie masz mądrych koleżanek z którymi mogłabyś porozmawiać o sprawach uczuć i związków, a może to własnie Twoje przyjaciółki mieszają w Twoim życiu uczuciowym bo są zazdrosne o tego chłopaka. Musisz wiedzieć, że tylko gej może obdarzyc kobietę uczuciem przyjaźni, natomiast każdy mężczyzna, który nawet podaje sie za Twojego przyjaciela w rzeczywistości Cie kocha i dąży do cielesnego spełnienia tego uczucia. Dlatego sama musisz zdecydować czy chcesz mieć przyjaciela czy kochanka. Zaryzykuj a zobaczysz że mężczyzna który Cie kocha nie pozwoli abyś miała takie rozterki, otoczy Cię miłością, zaufaniem i będziecie wspaniałą parą. Na dalszym etapie związku (po około 2 tygodniach)mozesz ugotować mu pyszną orientalną kolacje a następnie zaspokoić go oralnie. Wasz związek zacieśni się i będziecie po prostu szczęśliwi. Redakcja

Gość alexis19
1czesc nawet mi sie pdooba ale 2 to jakies brednie!! jakie oralnie jakich2tygodniach??!!! gosh

Gość tu chodzi o to żebyś zrobiła
mu loda z połykiem albo bez to jusz twuj wybór

Gość alexis19
heheh tak oczywiście 20tygodni:p