Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkie pytaneczko mam

jak reaguja ksieza jak sie im mówi ze przd slubem doszło do zblizenia???????????

Polecane posty

Gość zalamanakasiakasia
mysle, ze nic takiego ja powiedzialam ksiedzu na spowiedzi, ze spalam z kolesiem i dal rozgrzeszenie nie dal rozgrzeszenia jak powiedzialam, ze mieszkam z nim bez slubu

Gość Ilona__
ja nie chodzę do spowiedzi, slub bierzemy cywilny i dziecka ochrzcić nie chcemy, ale i tak bym się nie spowiadała z seksu, bo to nie jest grzech. grzechem jest np. morderstwo.

Gość oooo rany
to ja na spowiedzi przed ślubem powiedziałam o zblizeniu, ale nie powiedziałam, że mieszkamy razem - nie wiedzialam, że to tez trzeba mówić.

u nas nie bylo najgorsze to ze byl sex przed slubem, ale jak powiedzialam ze jestem w ciazy (5 miesiac) to proboszcz zrobil mi wielkie kazanie.... :( slychac bylo na caly konfesjonal, :( 😭 ale to nie pierwsza taka akcja u tego proboszcza-z tego co slyszalam.... hmmmm to bylo na miesiac przed slubem, druga spowiedz luzik-inny ksiadz :) nie krytykowal, zyczyl zebym dobrze wychowala w wierze dziecko, ciagle zyczyl wszystkiego najlepszego itp to byla najdluzsza moja spowiedz pozdrawiam 🌻