Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa krowa

Jakie kolory lubicie najbardziej?

Polecane posty

Gość kolorowa krowa

-niestety czarny :) -niebieski turkusowy -żółty niedawno odkryty, szczególnie miodowo-żółty

nie bede oryginalna moje ukochane to czern w masowych ilosciach( moja garderoba wyglada jakbym zalobe nosila;)) i brazy od kakaa az po gorzka czekolade ( lubie jak w braz wplecione jest zloto ale odrobinke)

- czarny - cały czas w czrnych ubraniach mogę chodzić ;) - biały (najczesciej w połączeniu z czarnym) - zielony (wojskowa zielen ;) ) - czerwony! (często w kombinacji z czarnym) - czerwono czarne ubrania sa swietne!

FIOLETOWY! ( i wszystkie jego cudowne odcienie :) ) prócz tego lubię czerwony ( w małych ilościach ), czarny, szary.. i niebieski, ale mam jeden taki ulubiony odcień, który rzadko można spotkać.. :(

Gość wyglądacie jak czarne madonny
Wyglądacie , jak szare kocice w nocy i każda z Was DROGIE PANIE nie potrafi się ubrać, jednakowy strój, czyli : dżinsy granatowe lub ciemno-niebieskie bluzka - brąz lub szara , buty spiczaste , kurtka szara lub czarna kobieta idąca ulicą w kozaczkach i spódnicy jest rzadkością , chciałbym przypomnieć , że istnieją inne kolory , nie jestem daltonistą i potrafię odróżniać , kobieta nigdy nie jest daltonistką , więc gdzie jest problem, że nie potraficie się ubrać ? ? ?

zielony ;) ;) wszystki odcienie poza seledynem i bardzo jasną zielenią ;)

Koperkowy beż:-DA o fiolecie kiedyś już pisałam co znaczy:-D:-D:-D

zielony, czerwony, brazowy, czarny, fioletowy, tr=urkusowy, pudrowy roz.:D nie lubie tylko błekitu:)

Gość kolejna męska świnia
zielony trawiasty, butelkowy wszystkie zielone oprócz jasniejszych:-) pomarańczowy, żółty sloneczny

ja w niebieskim wygladam jak chora wogole zle mi w innych kolorarch szczegolnie w jasnych chcialbym zalozyc cos innego ale zle wygladam i co mam zrobic