Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dipp

chude czy piękne???

Polecane posty

Gość KAMASYTRAAA
REWELAcja pisala ze wazy 55 do 168 cm wiec nie pierdzielcie ze ma anoreksje..normalna waga!!

Gość ja rozmaiwam
no wlasnie..anoreksja to choroba o podlozupsychicznym...nie mylcie jej z niedowaga nieuki

Gość ffffffffffff
to ja waze 57 przy 168 i skoro rewelacja ma 55, ma anoreksje to ja chyba tez? o kurde....... ale faza, gdybyscie mnie zobaczyli to predzej byscie mi nadwage dali. haha

Jesli o scislosc chodzi to waze obecnie 53kg i mam 170cm wzrostu. W zeszlym tygodniu robilam badania i mam wszystkie w porzadku. Ta waga tez jest w granicach normy. Poza tym wymiary moje nijak ie wskazuja na anoreksje. :D:D:D I uwielbiam jesc ale zdrowo. Nosze rozmiar 36 badz 38 w zaleznosci od marki a w 34 nie wcisnelabym sie nigdy. I wygladam calkiem normalnie. :) I nie obrazam innych tylko dlatego, ze mam odmienne zdanie. A o gustach sie nie dyskutuje :)

Gość anoreksja nervosa

Gość ja rozmaiwam
niestety grubasy tak maja ze lubia ublizac od anoreksji...szkoda ze jakos nikt im nie mowi ze sa tluste

Gość slyszalam o nim i bylam
rewelacja co t oznaczy ze masz wymiary duze? przeciez waga mala ..:) ale musisz byc laska super ..zazdrosc zżera..pewno masz wymiary modelki,.,...twój maz to ma szczescie ..:):) 90 60 90???zgadlam:)

Gość slyszalam o nim i bylam
sporo??ty jestes idealna z figury chyba:( kurcze jak ci zazdroszcze:( pewno cialo masz jak z obrazka i zero celulitu i innych rzeczy:..nie to co ja..:(

taka rozmowa jest bez sensu :) wazne nie tylko opakowanie ale i to co jest w srodku :) poza tym gusta sa naprawde rozne a mi chodzilo tylko o to zeby nie obrazac sie wzajemnie bo kazdy z nas jest inny i co innego lubi. i dzieku bogu bo swiat bylby nudny gdybysmy wszyscy byli tacy sami :) milego wieczoru :)

Gość karolina_s
no 65 w pasie to mało nie jest ale wymiary całkiwem, całkiem a laski ze zdjęć baardzo ładne