Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dipp

chude czy piękne???

Polecane posty

bardzo ładne! niestety ostatnie zdjęcie nie otwiera mi się, ale pierwsze 3 są świetne! Chude i piękne!

Gość trochę zakręcona
Bardzo ładne:)

Pierwsza wygląda okropnie. Bałabym się jej dotknać ,ze się połamie.

Gość polaczek zawiedzionuy
sliczne sa te laski..czemu w polsce takich nie ma??:(

wszystkie są ok sexy zadnej pomarańczowej skórki, ładna cera, brak fałdów wszystko w najlepszym porządku

za chude na zywo napewno wygladaja fatalnie Rozumiem szczuple ale nie anorektyczki

Gość Martisha**
czemu ja tak nie wyladam?:(:(:(:O:O:O

Gość leuuu
chude=piekne proste

Gość anorexia nervosa
:O chodzace koszmarki a ta na 2 zdjeciu wyglada jak patyk po prostu.... mozna sie przestraszyc jak cos takiego sie zobaczy w swoim lozku...

Gość nie wmawiajcie
anorektyczkom, ze sa piękne. Z byka spadłyście, czy co?

dziewczyna z pierwszego zdjecia wg mnie jest sliczna i ma fajna figure, ale najfajniejsza jest ta na fotce nr 3. dziewczyny, trzeba nabrac dystansu do jakichkolwiek fotek, wiadomo ze moga byc retuszowane ;) ale uwazam ze nie ma nic okropnego w chudych kobietach, poki nie szaleja z odchudzaniem zbytnio, wszystko jest dla ludzi, ta na zdjeciu nr 2 po prostu jest zaglodzona, te pozostale nie sprawiaja takiego wrazenia lub w mniejszym stopniu!!!!

Gość tigra.
okropne.

Gość rumcajsik
ehhhh .. makabra coz sie w takie mzoe podobac skoro kobieta jak sama nazwa wskazuje ma miec KOBIECE kształty a nie wygladac jak szkielet ok palski brzuch ok szuple nogi ale nie szczudla !!!!

Gość przestanciee
pierdol*c o tej anoreksji bo tego juz nie mozna sluchac

Gość 4566543
ja włąsnie jestem chuda cos jak te laski, mojemu facetowi to sie bardzo podoba. jednak wiele osób w tym niby moje dobre kolezanki robi dziwne i czesto nieprzyjemne uwagi. a sęk w tym ze ja sie nie odchudzam. po prostu taka jestem

i ja tez jestem tak szczupla i moj maz to uwielbia. wlasnie jestem na diecie bo przytylam ale juz wracam do dawnej wagi. nie to ladne co ladne ale to co sie komu podoba. mi sie podoba moja \"chudosc\" ale kobiety o pelniejszych ksztaltach tez sa sliczne :) milego wieczoru :)

Gość kasia nie jest
rewelacja ale ty jestes anorektyczka wiec inna sprawa

Gość wiecietakjakos
czemu ja nie mam takiej idealnej figurki :(

jasne, ja jestem anorektyczka :D:D:D niezle to wymyslilas. zanim cos powiem to sie zawsze zastanawiam dwa razy ale widac nie wszyscy :( anoreksja to bardzo powazna choroba a moja waga miesci sie w normie wiec nie grzesz dziewczyno :o milego wieczoru

Gość kasia nie jest
one sa chudsze niz kasia styankiewicz storazy a kasie krytykujecie ze szkieletor ,..ciekawe czemu

Gość kasia nie jest
rewelacja ale ty klioedys pisalas z emasz niedowage przeciez..

Gość super dupcie
ta pierwsza tez niezla. Chuda a cycki ma. A panuje przekonanie, ze jak chuda, to cyckow nie ma.

nie mam niedowagi ale mialam niedowage rzedu 1kg czyli zadna. poza tym nikt nigdy nie powiedzial ze jestem chuda. raczej jestem postrzegana jako szczupla a nie chuda osoba. i jest mi przykro gdy osoba, ktora mnie kompletnie nie zna mowi o mnie takie glupoty. ja tu z nikog nie drwie ani nikogo nie obrazam. chcialabym aby wszyscy w ten sposob postepowali. jesli tobie sie cos nie podoba to nie znaczy, ze jest brzydkie. poza tym mam wyniki badan w porzadku i zaden lekarz nie wyzywa mnie od anorektyczek wiec i ty tego nie rob. milego wieczoru :)

Gość kasia nie jest
ale ja nie chcialam cie urazic tylko pisalas kiedys ze wazysz tylko 49 kg do wzrotsu 170!!nie pamietasz??

poza tym, prosze poczytac o anoreksji bo niewielka niedowaga nie jest problemem dla zadnego lekarza i nie oznacza ona, ze osoba choruje na anoreksje. anoreksja jest choroba psychiczna. najlatwiej rzucac pojeciami jak sie ich w ogole nie rozumie. :)