Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___mmBoj

Nie potrafie zainteresować

Polecane posty

Gość ___mmBoj

dziewczyny rozmową... Gdy gdzies jestem znajomi nie maja z tym problemu. Zdarzylo mi sie nawet ze idac na kolacje dziewczyna powiedziala do mnie zebym "coś powiedzial"... I miedzy innymi uwazam to za powod przez ktory mi z nia nie wyszlo. uwazam sie za osobe raczej atrakcyjna, z reszta juz slyszalem nieraz "cześć przystojniaku". Glupio to zabrzmi, ale jak byc bardziej interesujacym??:) Chodzi mi o to ze chcialbym sie przyjaznic z kobietami

Gość taka ja.
nienawidze facetów którzy nie potrafia utzrymac rozmowy. byłam na jednej takiej randce. i nigdy więcej. ale cóz ćwiczenie czyni mistrza. moze zacznij od banałów, czyli co robisz ze znajomymi, jakies smieszne sytuacje, cokolwiek.

Gość dziara
nienawidzę to może likwiduj co będą męczyć...siebie i innych

Gość bo zle robisz
wloz jej do ust penisa i nie bedziecie musieli prowadzic dialogu , ptem pieprz ja we wszystkich pozycjach , po co tracic czas na glupoty

Gość dział kultura..........
Nienawidzisz? Żałosna jesteś...:O

Gość ___mmBoj
@bo zle robisz- sam se wsadz jak siegniesz jakies dalsze sugestie?

Gość awe
Ile Ty masz lat? Facet powinien wiedziec po co idzie z kobieta na kolacje i czego chce sie dowiedziec o niej ! czyli wystarczy otworzyc usta i pytac ,a reszta przyjdzie sama.Pozdrawiam powodzenia:):)

Gość taka ja.
no sorry no! moze być i nie lubie jak tak bardzo to przeszkadza. ale dla mnie jest coś nie tak z facetem który nie potrafi rozmawiac! on mnie zaprasza na randke i nie ma nic do powiedzenia? i co mam sie patrzeć w oczy i rozkoszować chwilą? i wypraszam sobie żałosna... szczera jak już! dla mnie to był koszmar siedzieć naprzeciwko faceta (naprawde przystojengo) i myśleć co by tu zrobic aby on przemówił ludzkim głosem. to chyba nie ja sie powinnam produkowac?

Gość ___mmBoj
No juz nawet nei chodzi o kolacje... Jak jakas zacznie rozmowe to nei mam pomyslu na jej kontynuacje!

Gość lenkaaaa
Ktoś wyżej miał racje...zacznij od banalnych rzeczy... no jak jej dzisiaj minął dzień, powiedz co Ty robiłeś, opowiedz o czyms ciekawym co Ci sie ostatnio przydarzyło... np "NIgdy nie zgadniesz co mnei spotkało kilka dni temu..." Rozmawiając tak na luzie dojdziecie wreszcie to muzyki, zainteresowan, ulubionych klubów, filmów.. od filmów już nie daleko droga do "Skoro oboje chcielismy obejrzec ten film to moze wybierzemy sie na niego..." Nie traktuj dziewczyny od razu jako obiektu do zdobycia ;) ;)

Gość dziara
"otworzyć usta i pytać" co robisz? gdzie się uczysz? jaki lubisz kolor? najgorszy typ rozmowy...nie trawię tego

Gość sabrinka 21
ja tez trafiam na samych milczkow :-( to troche wkurzajace ile mozna samemu gadac , i ogolnie jakos najlepiej tego nie odbieram , jak ktos nic nie gada to chyba nie jest zainteresowany , wiec po co chce sie umawiac :o

Gość melania***
widocznie kobiety cie nie interesuja

Gość melania***
przynajmniej te z ktorymi sie umawiasz. moze umow sie z taka, z ktora masz o czym gadac? na sile sie nie da :O

Gość sabrinka 21
hehe a o co bys chciala zeby sie pytał jakie pozycje prefarujesz ;-)

Gość ___mmBoj
Moze powiem tak.. Te z ktorymi mam o czym pogadac nei sa atrakcyjne wizualnie:)

Gość dziara
no i co teraz będzie? :P

Gość sabrinka 21
wydaje mi się że Twoim problemem jest nieśmiałość. Ale można z tym walczyć :-) może przed randką , zastanów się o czym będziesz gadał, o co pytal itd. najgorsze są początki póżniej jest dużo łatwiej .

Gość taka ja.
ej stańczyk bez przesady no ;) nie jest chyba tak źle co?! :) ps. zastanawiam sie w która stronę mam teraz iść... :P

Gość melania***
ech, interesujace, ale nieciekawe wizualnie... jasne lepiej byc z taka malowana lala... wydaje sie ze nie chodzi ci o rozmowe, tylko o to, ze siedzac z nia w kompletnej ciszy nie zaciagniesz jej do lozka

Gość sabrinka 21
Nie umiesz gadać , a teraz jakoś gadasz z nami :P

Gość dziara
no właśnie okazuje się że nie Twoja teoria stańczyk upadła

Gość taka ja.
stańczyk nie nie oceniaj nas źle... nigdy nie patrzyłam na wyglad, kase itp. rzeczy. o każdym chłopaku z którym byłam wszystkie moje przyjaciółki, koleżanki, koledzy, nieznane osoby mówiły jedno "że stać mnie na lepszego". I to nie było miłe. Nawet wiecej niz przykre słyszeć "z kim Ty się zadajesz". U mnie miłość sie zaczyna w wyrazie oczu, slowach, sposobie bycia itp rzeczy wiec nie uogólniaj.

Gość sabrinka 21
jak umawiam sie z facetem , i nikt nic nie gada to jakoś tak mi głupio więc sama dużo mówie, myśle może nieśmiały czy coś , ale jak taki stan trwa dłużej , no to sorry po co on się ze mną spotyka :o koncze znajomośc

Gość sabrinka 21
ale jak nie ma mi nic do powiedzenia to po co chce sie umawiac :o bezsensu

Gość erloski
musisz uwypuklić przyrodzenie swoje i to w stanie wskazującym na pobudzenie. kobiety nieświadomie bardzo reagują na takie sygnały. I w ogóle musisz się zachowywać tak jakby ci stał non-stop.

Gość sabrinka 21
jak możesz nie mieć nic do powiedzenia , dziewczynie z którą się umowileś to po co marnujesz czas (swoj i jej) ?

Gość sabrinka 21
:D

Gość dziara
musisz nawijać historyjki jak to coś tam z kumpalmi...takie debilne i zabawne...będziesz wtedy gość

Gość dziara
Ci co mają też barwią więc jak nie masz musisz barwić bardziej