Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bip

Solarium,tipy,buty z czubem,pasemka jezu kto tu siedzi?

Polecane posty

a własnie minela mi ta Oreiro gdzies w tv i musze przyznac ze cere miala sliczna skubana.

Gość rgvsdg
no akurat podalam taki przyklad laska jest sliczna pochodzi z poludniowych krajow ma tyle slonca co kasy i co mimo ze ma ponad 25 lat wyglada na 18

no na stopy nie narzekam dziekuje,ale katować ich czymś tak karykaturalnym w życiu!

Gość butów się nie UBIERA buty się
powiedzialam że trzeba wypośrodkować-nie mówię o sobie-ja mam naturalnie oliwkowa cerę i się nie opalam.A co do Włoszek-moja rodzicielka nią jest.

Gość rgvsdg
naprawde kto o siebie dba to nie opala sie w twn sposob

Gość rgvsdg
a ja jestem od urodzenia brunetka mam ciemnobrazowe wlosy kazdy zawsze mi wmawiala ze mam hiszpanska urode itd opalalam sie czesto bo chcialam wygladac egzotycznie jednak juz dosc dawno zrobilam eksperyment jakby to bylo bez tej opalenizny i wiecie co juz sie nie opalam bardzo blada nie jestem ale podoba mi sie taka mlodsza skora twarz bardziej wydatna i zadnych opuchlizn po sloncu kocham slonce ale wiem jakie sa tego skutki widze to po takich mlodych dziewczynach mam kolezanki maja 20 wygladaja 5 lat starzej a ja nie chce

to, że solarium wpływa i to mocno na cere widac po mojej kolezance,ktora jest uzalezniona i od czasu do czasu MUSI ale to MUSI jest juz od kilku dobrych lat, ma 25 lat,wyglada na 30.

Gość witajcieee
Bip ma racje solarium wplywa i to cholernie po tych mlodych tego jeszcze tak nie widac ale z wiekiem np kinga rusin tez ma taka fajna cere a jest brunetka no a natalia oreiro to jest super boska taka porcelanowa buzia przy takich czarniutkich wloskach

A ja jestem blada, mam ciemne wlosy, na solarium nie chodze, paznkcie mam swoje, wlosy maja naturalny kolor, a moja garderoba jest klasyczna. I powiem jestem swiecie przekonana ze wygladam lepiej niz wysolariowane barbii. Napewno bardziej interesujaco.

a ja myslalam, ze jak nie nosze butow z czubkiem to jest ze mna cos nie tak, a jestem taka zwykla dziewczyna, maluje sie delikatnie, nie nosze i nie znosze tipsow i nie chodze do solarium, uzywam tylko lekko brazujacego balsamu do ciala, poza tym wydaje mi sie ze zima taka mocna opalzenizna wyglada nienaturalnie, poza tym jestem zadbana kobieta i co, sadzicie ze mam sznase sie podobac facetom?

lacuna napewno jestes piekna. Nie spodobasz sie pewnie dresiarzowi bo oni wola wlasnie takie tlenione barbi. Ale to tylko na korzysc:) Ja na ulicy widuje mnostwo pieknych zadbanych kobiet niewygladajacych jak żelki.

nie wiem czy jestem piekna, ale na pewno zadbana (jak juz pisalam), ale widze wiele dziewczyn takich jak w opisie autora topiku, nie krytykuje nikogo, ale ten styl mi nie odpowiada, choc przyznaje ze czasem czuje sie przy tych dziewczynach jak szara myszka, mimo ze ubieram sie fajnie, tylko po prostu inaczej niz one dzieki za mile slowa, przywrocilas mi wiare w moje wlasne idealy ;)

Ja tez kiedys czulam sie jak szara myszka przy takich barbi ale teraz to nawte czesto nie zauwazam tych kobiet a najwyzej budza we mnie litosc. I wierz mi nawet jesli jestesmy w towarzystwie (inteligentnym) to nawet jesli taka barbi spodoba sie komus to wystarczy chwila rozmowy i to ona sie czuje przy mnie i moich znajomyc szara myszka.

wydaje mi sie, ze takie osoby nie potrafia znalezc wlasnego \"ja\", zgubily gdzies swoja tozsamosc i ulegaja streotypom, wole byc taka jaka jestem, moze gubie sie gdzies w tlumie, ale znam swoja wartosc i ten, kto chce bez trudu mnie odnajdzie :) dzieki za wsparcie!!!!

Jestem blondynką i źle wygladam kiedy jestem blada, od czasu do czasu, raz na miesiąc, dwa odwiedzam solarium, skóra nabiera złotego balsku i dziekuję. Poza tym dbam o siebie, nawilżam i pielęgnuję skórę, jestem młoda, moja cera nie jest idealnie gładka ale nie maluję się (jedynie odżywka do rzęs, pomadka ochronna i na większe wyjście bezbawny albo cielisty błyszczyk), tego nawet makjażem nie mozna nazwać. paznokcie mam swoje, krótkie, mam pasemka-refleksy w kolorze platynowego, chłodnego blondu. Nosze obecnie kozaki w czub, są to buty jesienne, zostały mi z tamtego roku, nie mam możliwości czesto wymieniac garderoby, dlatego je jescze \"wychdzam\" ale preferuję baleriny. Nie lubie sportowego stylu, dlatego nosze się raczej klasycznie ale młodzieżowo. Czy dlatego, że mam pasemka, odwiedzam czasem solarium i noszę buty w czub mam byc nazwana pustą i bez gustu? Co do zgubych skutków solarium. Jedna moja, 23 letnia znajoma jest poprostu jak usmażona na tym solarium, ma juz kurze łapki w kącikach oczu, zmarszki w kącikach ust i zwiotczałą skórę na twarzy. Wygląda okorpnie, nie kilka lat starzej, co bedzie kiedys?

Gość kladyuniaaa
a ja jestem brunetka wlosy farbuje raz na czarno raz na ciemny braz kiedys zazywalam slonca wiecej od jakiegos czasu wcale bo o co i tez czulam sie jak jakas szara myszka przy tych wydekoltowanych zjaranych pomaranczowych blondynkach a teraz patrze w lustro i widze naprawde fajna laske zaczelo mi sie to podobac szczegolnie zima ta bladosc tylko troszke policzki rozem oczy usta i jest fajnie zauwazylam w gazetach tv wiele kobiet tak wyglada sa blade lekko umalowane ja mam kolezanke ktora pare razy w tyg chodzi na solarium od 14 roku zycia teraz ma 20jest wypaprana fluidami itd ale bez makijazu pozal sie boze naprawde a ja sie boje tych zmarszczek itd bo wiadomo ze latka leca i zadna z nas w miejscu nie stanie

Gość czyżby barbie
jestem blondynką (nie platynową, ale jednak) - praktycznie co 1 lub 1,5 miesiąca mam robione włosy, bo mój facet jest fryzjerem... Mam tipsy - na codzień jestem informatykiem, jednak po godzinach dorabiam zakładając tipsy - więc sama muszę mieć, żeby przyciągać klientki, zresztą jest mi w nich o niebo wygodniej, niż bez... noszę czasem szpilki, sukienki i kożuszki, czasem glany i moro, czasem adidasy i dres... w zależności od okoliczności... Mam rzadką chorobę "rogowacenie kanalikowate mibbelliego" czy jakoś tak się nazywa, bardzo pomaga mi solarium czasami, jak pootwierają mi się rany na nogach... czy w takim razie jestem tępa barbie??

Nie uważam ,ze natura bez żadnego upiększania jest synonimem piękna.Jak widzę te szarobure( bo taki kolor włosów ma większośc Polek) , bladawe kobiety, to mam wrażenie,ze wygladają smutno i ponuro. Im samym wydaje się, ze sa takie naturaaaaaaaaaaalne. A co w tym złego, aby troche poprawić naturę, nadać włosom lekkiego blasku przez pasemka, przyciemnić kolor skóry przez wizytę w solarium, dołozyć sobie parę centymetrów przez ładny bucik na obcasie? To że ktoś tak robi nie oznacza,że jest pusty, niewartościowy. Natomiast ktoś, kto nie farbuje włosów i ma swoje Poaznokcie, od razu jest mądrzejszy, lepszy. Przeciez to bzdura.

Buty z czubem nosilam mam nawet z 6 par ale zrezygnowlam bo za szerokie stopy mam nad czym rozpaczalam i bylo mi nie wygodnie solarium uwilebiam chodze na solarke z glowa pasemek brak calosc gorzka czekolada tipsy moze bym sobie zrobila ale nie chce mi sie leniuch ze mnie;P

Ooooo widze ze na tym forum siedzi kilka naturalnych fajnych dziewczyn

Gość el..ch
widzisz? szkoda pakować wszystkie do jednego worka

dlatego dodałam znak zapytania na końcu

Gość el..ch
ok. Ja jestem pośrodku, nie do końca naturalnie, wspomagam się i efekt jest zadowalający :)

ja nie mowieo balsamach brazujacych lekko dajace opalenizne,sama od wielkiego dzwonu uzywam,ale te ryje zjarane do pomarancza na solarium brrrrrrrrrr

Solarium odpada:) Tipsy tez,mam swoje dlugie paznokcie:) Buty na obcasach i zczubem-uwielbiam:) Wlosow nie farbuje bo mam naturalne ladne.dlugie i zdrowe:) Wogole to ze mnie fajna laska jest;)

Gość djflsdkjfsldkfj
nie rozumiem Was dziewczyny. Ja nie chodze na solarium, pazurki tez mam swoje i nie farbuje wlosow, wszystkie sie tego czepiacie a w ogole buty to juz niewiadomo co. Mi akurat buty bez czubka straasznie sie nie podobaja, zle sie w nich czuje, i uwazam ze robia ze mnie krasnala ktory zaraz sie przewroci, dlatego super czuje sie w butkach z normalnym czubkiem nie jakims wymyslnym na 5 metrow i podniesionym w gore. Maja normalny czubek jak kiedys klasyczne szpilki - czy klasyczne szpilki sa dla Was katastrofa ? przeciez to buty z czubem - a teraz taka wielka moda na okgraglaki. I jak mi wyjasnicie fakt, - ze kiedys nie bylo taki butkow z czubkami , a haluksy sie robily? Mianowicie mowie o naszych babciach i mamach - ktore dobrze wiedzialy jakie buty sa najlepsze.

ja wiem o jakie szpilki ci chodzi i takie sama bym nalozyla,ale buty,albo kozaki z czubem ktory podnosi sie do gory, przez ktory po bokach probuje wyjsc stopa wyglada tak strasznie i masakrycznie ze az strach patrzec, a niestety wiekszosc kobiet w takich chodzi.widzialam zagranica czuby,to nie sa te czuby ktore sa u nas, tam nosek jest zaokraglony i tylko but z przodu ma taki ksztalt, nie sa spiczaste jak u nas, tylko delikatnie zaokraglone, ze noga spokojnie moze w nich chodzic. ps.laski ktore chodza w takich butach,szczegolnie szpilkach maja jakis dziwny chod :)

Gość Bip podniecilas sie juz
ze jestes ak zaaaaaaaaaaajebiscie naturalna :D i poparlo Cie 3 osoby ale powiedz mi jedno dla wiekszosci jestes PRZECIETNA szara i nieciekawa dlaczego na tym topiku nie ypowiadali sie faceci:P odp : bo takich jak Ty nawet nie zauwazaja

Gość Bip podniecilas sie juz
acha i jeszcze jedno "nie wzywaj imienia Pana Boga nadaemno" ynteligentna naturalna nudziaro:O