Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiek86

Czemu dziewczyny zostawiają chłopaków??

Polecane posty

Gość misiek86

Zostawiła mnie dziewczyna, powiedziała ze mnie nie kocha i ze rutyna zniszczyła nasz związek. Po tygodniu bądz 2 była z innym. Powiedziała ze byśmy nie utrzymywali kontaktu itp. Ja na początku o nią walczyłem, ale zobaczyłem ze w tamtym drugim jest zauroczona i dałem sobie spokój. Po pewnym czasie ona zaczęła sie odzywać, zazwyaczaj jak była smutna, bądz potrzebowała coś odemnie, szukała pomocy. Kurcze poco ?? Podobno mnie nie kocha, ja jej powiedziałem ze ja nie chce zeby pisala bo w ten sposób mi robi nadzieje, ale ona na to ze ona nie potrafi, ze tęskni, ale kocha tamtego, a do mnie pisze bo tylko na mnie może liczyć i tylko mi może wszystko powiedzieć. Jak ja mam jej wierzyć?? Powiedz cie czy mogę sobie robic nadzieje?? Nadal ja kocham ale nie chce być raniony...juz starczy tego zadręczania przeznią...

Gość odmagnesowana pineska
NIE LEPIEJ O NIEJ ZAPOMNIJ BO BEDZIE CI TO ZE COS DO NIEJ CZUJESZ CALY CZAS CHODZILO PO GLOWIE

Gość odmagnesowana pineska
przepraszam za duze litery

Gość misiek86
Staram sie jak moge, ale niestety, ona mnie naprawde urzekła byłem z nią długo, ma pewien magnesik w sobie co mnie doniej ciagnie!!

Gość niepotrzebne uwagi
czasem tak jest, że dziewczyna zostawia sobie "furtkę" jednak zazwyczaj nic z tego nie wychodzi, nie daj się na to nabrać. Przykro mi, że piszę tak, nie inaczej, ale uważam, że nie powinieneś robić sobie nadziei. Kiedyś sama w ten sposób niepotrzebnie skrzywdziłam kogoś

Gość one potrzebuja ciagle nowych
doznan tak wiec niedlugo rzuci tamtego dla innego znowu nie martw sie :)

misiek - odkochaj się. Nie pozwól wykorzystywać sie emocjonalnie. Nie bądź pocieszycielem dla niej w momentach, gdy sie jej z tamtym nie układa. Niech odczuje, że z Tobą nie jest. Tobie też będzie lżej.

Gość one potrzebuja ciagle nowych
popieram Perle...tak bedzie najlepiej dla Ciebie