Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam

ciekawa sprawa

Polecane posty

Gość tak sie zastanawiam

skad ci ludzie biora tyle kasy?????? wszyscy dookola narzekaja(ja tez-bo jestem biedna),ze jest ciezko,nie ma pracy itd, a widze po ulicach jezdza taaakie bryki,ludzie buduja ekskluzywne domy,przeciez to majatek!!!Moja daleka kuzynka otwiera wlasnie w krakowie sklep z droga odzieza,slyszalam ze wziela duzy kredyt,ja z nia prawie nie utrzymuje kontaktow,nie na tyle zebysmy sie sobie zwierzaly,wiec glupio mi zapytac,ale czy ona nie boi sie,ze cos nie wypali??? I skad wezmie pieniadze na splate kredytu? Nie to,ze jej zazdroszcze bo to wielkie ryzyko i ciezka praca.ale ona jest taka pewna siebie...Wczesniejsi wlasciciele zbankrutowali...U nas chyba spoleczenstwo robi sie takie jak w Rosji-sa albo bardzo biedni albo bardzo bogaci.A ci bogaci skad biora kase?

Gość przyszła żonka R
ale sie usmiałam:) bogaci biorą kase z pracy. Zajmują sie czesto biznesem, maja uklady, graja w kasynie. ALbo maja lewe interesy Kobieta jak chce byc bogata szuka opracia w wieku 22 lat. i gra księżniczke na brylantach. Mąż ma uklady jest szychą ona czuje się piekna i jedyna bo ją wybrał itp. I rośnie w puch nic nie robiąc chciałabys takie zycie? ja nie lepiej liscie razem granic, rzucac się sniezkami:) a jak zarabiasz 1500 spokojnie stac cie na raty nawet na 213 zl na miesiac na auto. jak masz stała prace:) zyc nie umierac:)

Gość tak sie zastanawiam
pewnie,ze nie chce takiego zycia! Jesli juz to chcialabym sama jakos zarobic kase uczciwie,nawet ciezka pracą.Nie chcialabym zeby bylo tak,ze bogato wyjde za maz a potem bede nieszczesliwa.W zlotej klatce. Tak mysle,czy jak ludzie biora duze kredyty na biznes,to czy nie boja sie porazki?

Gość przyszła żonka R
jak biorą 9 000 to napewno, to za duży kredyt dziś jak coś ci nie pojdzie a wezmiesz kredyt do 5000 jedziesz za granice i po 2 wyplatahc masz go splacony.:) Takze nie ma co sie obawiac plajtnecia i jego konsekwencji. wielu tak robiło:) złota klatka, to na własne życzenie. jak to ona pojdzie do pracy? Ona zona takiej szycy cos ty. Ona jets stworzona do lezenia w basenie o 12 w południe za kasę męża. Jak miała prace ( ponizającą jak dla mnie, abym jakies fochliwej gwiezdzie buty szyła) to jej sie nie chcialo na 9 do roboty wstac, taki leń. Mąż zarobi to po co jej. lepiej lezec i sie dąsac, ze to ze siamto. A facet miał głowe pełna słow biznesowych itp. I nie chodziła na zadne organizowane miejsca pracy, bo nie umiała angola. Jak sie nauczyła to tez nie chodziła. Nie przyjmowlai ją bo ona naprawde grac nie umie. Jak szła z kawą to jak tyka, jakby kij miała. Jets sztywna. A jak ona oczami i mina nadrabia, nie grą akrotską tylko mimiką twarzy - wkłada ręce do kiezeni albo usta owteira. Nie umie grać. Widać, że za kase te szkoły skonczyła. Kase męża i tak sie odwiecza ze go tak szkaluje - gwałt to powazna sprawa

Gość tak sie zastanawiam
przyszła zonkaR :):):)