Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnik niesmialek

Jak ją zdobyc

Polecane posty

Gość samotnik niesmialek

Ja sie pochlastam. Nigdy nie mialem kobiety. A tak bardzo chce miec. Jestem chorobliwie niesmialy. Jak to zmienic.

Gość a ile masz lat

Gość nie czaje do końca
może najpierw sprecyzuj "JĄ" jest jakaś konkretna?

Gość samotnik niesmialek
mam 26 lat ją - czyli kobiete, taka w moim typie - mila, symaptyczna, inteligentna, ladna dla mnie mialem szanse an studiach - bylo takich kilka, ale stracilem szanse

Gość Królik Flips
Spróbuj na jakims portalu randkowym, jest ich pełno z tego co wiem. Mysle że dla nieśmiałych to jest dobre rozwiązanie.

Gość dasz rade napewno
spokojnie, może faktycznie na początekw necie, na czacie, nic trwałego z tego nie wyniknie, ale przełamiesz pierwsze lody... na jakimś regionalnym, żeby sie spotkać

Gość dasz rade napewno
26 to już troche, wyjdź z domu do ludzi, z kolegami np, albo nawet sam, zaczep kogoś...

Gość icam
Mozesz tez sie odezwac do jakiejs na Gadu-Gadu lub innym komunikatorze, jesli nie chcesz długo czekac na odzew z jakiejs strony randkowej. Jest duzo sposobów w dzisiejszych czasach żeby poznac kobiete. Trzeba tylko chciec! Jezeli kilka pierwszych prób się nie uda to sie nie załamuj, przeciez nie kazdy odrazu trafia na ta jedną jedyną, niektórzy szukają latami. Chociaz czesto zdarza siei tak ze gdy sie nie szuka wtedy sie kogos poznaje,tak nawet jest bardzo czesto. Sam tak miałem, Gdy sie pogodziłem z myslą ze bede sam wtedy pojawiła sie Ona. Poprostu zaczałem nowa prace, a jak wiadomo nowa praca nowe znajomosci, niespodziewałem sie ze tam kogos poznam. Takze nie załamuj się! będzie dobrze!

Gość el..ch
mam takiego kolegę. Jest świetny, ale ma ten sam problem. Myślę, że się uda i jak już trafisz, to ona to doceni

Gość el..ch
stańczyk a skąd w tobie taka zgorzkniałość? Ja tam wolę brzydkich :)

Gość marcin21
onm nie pyta gdzie poznac babeczke, tylko jak ja zdobyc. problemy ze zrozumieniem tekstu? :P

Gość icam
Ja nie uwazam że trzeba wygladac niewiadomo jak. Czy myslisz ze sami przystojniacy i same piekne damulki siedza przed kompami na takich stronach randkowych?? Stańczyku chyba masz kompleks jakis, niski wzrost czy co?

Gość el..ch
no tak...jak...może tradycyjnie...słodkie słówka, kwiaty, pomocna dłoń w potrzebie, uśmiech na codzień, nie tylko od okazji, trochę obycia w wiadomościach bieżących(trzeba o czymś rozmawiać) zainteresowanie jej zainteresowaniami... długo by mówić

Gość el..ch
no to faktycznie problem. Kiedyś byłam taka sama, życie zmieniło mnie diametralnie, teraz ciężko mnie przegadać :)

Gość el..ch
trochę wiary w siebie, dlaczego nie umiesz rozmawiać?? Uważasz sie za zbyt głupiego, żeby cokolwiek powiedzieć - nie zrozum mnie opacznie, ja tak kiedys o sobie myślałam

Gość samotnik niesmialek
Mam 1,8 m wzrostu i wyglad inteligenta :-)

Gość el..ch
ej no o co chodzi?? 180 to super nie?? powyżej naszej przeciętnej (niestety) ja też mam tyle, a mój facet 176 i jakoś nie stanowi to problemu... Jak to mówi moja psiapsiółka "to ja mam być ładna w tym związku"

Gość el..ch
może jakies tandetne metody na początek, podwójne randki z koleżankami dziewczyn kolegów?? Tak na rozruch, rozmawiać trzeba się nauczyć i przede wszystkim nie można uciekać od ludzi

Gość el..ch
widzisz stańczyk, tylko przez pół życia mówili o mnie płaska drabina, bo mam do tego 59kg i 70B, ale ze wszystkim można sobie poradzić...

Gość el..ch
no to jakaś tępa sztuka...wiesz ja miałam okropny problem, bo np przez załą podstawówkę byłam najwyższa w szkole, a w ogólniaku było tylko koło 20 wyższych ode mnie chłopaków... kiedyś miałam z tym naprawdę problem. Na dodatek uwielbiam szpilki... a na dodatek jeszcze mówią, że jestem ładna, w efekcie wszystkie chłopy ode mnie uciekały "za wysokie progi" sobie myśleli i chodziłam sama jak palec

Gość blachary
el..ch czy ty nie masz za wysokiego mniemania o sobie??

Gość el..ch
i to jest właśnie błąd! Blachary - nie mam napewno. Sumuję fakty. Sama tego nie wymyśliłam, większość dowiedziałam się od kolegów - bo tych z kolei miałam mnóstwo, jak już się przełamało lody. Bo suma sumarum wyszło tak, że przez dwa lata byłam sama z wyboru, jak pomyślałam, że każdy facet rozmawiający ze mną myśli jak szeroko moge nogi rozłożyć, a nie co ja właściwie mówię do niego...

----> Stańczyk: co to jest \"aspergerowiec\"??? Wytłumacz mi proszę, bo jakem starsza, takem głupia w tym w tym względzie. :O

Gość el..ch
no hejka hejka :)

Gość el..ch
briggs czy to źle z młodszymi pogadać?

dobrze...bardzo dobrze...zresztą ona wie o co chodzi 🖐️ stańczyk-poważnie ktoś Ci tak powiedział? może się w tak tragicznym swietle przedstawiłeś że miała kijowy obraz stańczyka w łowie... panie autorze topicu-musisz po prostu jakąs dobrze wkręcić-nikt Ci nie każe być do końca sobą skoro to takie kłopotliwe

---> Briggs może raczysz zauważyć, że NIE podrywam??? Spytałam tylko o coś. Zresztą skąd mam wiedzieć, ile piszący ma lat?! :O