Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem-co

mocny bol w podbrzuszu po lewej stronie...co to moze byc?

Polecane posty

Gość niewiem-co

dzisiaj jest sobota, wiec przez najblizsze 2 dni nie moge isc do lekarza. w pon sie zapisze. ale boli mnie mocno w podbrzuszu, najbardziej tak nad ranem 5-6 godzina. ulga przychodzi dopiero po gciepłej kąpieli, lub przykładaniu termofora do brzucha... kurcze co mi jest?

bardzo mozliwe, ze to zapalenie..., tez juz to przeszlam, strasznie bolalo..., tak ze nie moglam sie na lozku przewrocic, ani wstac z niego... czy towarzysza ci jeszcze inne objawy? upławy? jesli tak, to napisz, jakiego ja skoloru, czy sa przezroczyste...

Gość ja tez tak mamm
oooo moj aktualny problem!! mnie boli bardzo z prawej strony :( ciagle czuje ten jajnik :( hmmm ja mysle, ze to od krotkich kurteczek i sweterkow w taka pogode :( Czy koniecznie trzeba isc do lekarza czy samo przejdzie??

musicie isc do lekarza, bo to jest niebezpieczne!!! wiecie jakiech problemow mozecie sie nabawic???moga sie zrobic zrosty w jajowodach, ktore pozniej uniemozliwia lub w znacznym stopniu utrudnia zajscie w ciaze!dziewczzyny nie bagatelizujcie tego! a niewyleczona infekcja czasem \"przechodzi\" ale wraca, uwierzcie mi, z wieksza siła!!! tez tak myslalam, jak moja poprzedniczka! od tej pory wiem, ze jak zapala sie w tamtych miejscach :żołte swiatełko\" to biegne do gina!

Gość ja tez tak mamm
jejku nie strasz mnie :( teraz czekam na okres bo blada dzien sie pojawi a potem do gina lece!! Od jutra nosze kurtke za tyłek a nie jak do tej pory ledwo brzuch zasłaniającą :-0 ale na błędach trzeba się uczyć :-0 Oby przeszło bo się wścieknę takie to jest nieprzyjemne uczucie :(

jak nie dostaniesz okresu w poniedzialek, to idz i nie czekaj - W PONIEDZIALEK!!!! dziewczyno, nie zwlekaj. wcale nie strasze. poza tym okres moze ci esie przez infekcje opoznic... Acha! i jeszcze jedna wazna sprawa! Gin mi powiedzial tak: miesiaczka powoduje zatuszowanie objawow zapalenia, dlatego po okresie mozesz czuc sie \"jak nowo narodzona\", ale powiedzial tez, ze te objawy czy tak czy siak wroca, dlatego nie nalezy w takich wypadkach czekac..., krew miesiaczkowa jest jakby nosnikiem infekcji (bo w niej jakby nie bylo znajduja sie bakterie) dlatego moze sie ona przeniesc, rozprzestrzenic tez na druga strone podbrzusza.... :(

Gość ja tez tak mamm
Gosiaczku tylko ze ja wiem ze to jajnik :) a Tobie radze zrobic jakies badania solidne!! Pozdrawiam

Gość ja tez tak mamm
Megi prosze Cie!! bo zawalu kobieto przez Ciebie dostane!! buuuu w poniedzialek lece!! w wdodatku ostatnio strasznie duzo sikalam wiec jak sie jeszcze napatoczy zapalenie pecherza moczowego to... wole nie myslec :( Kurcze a moze boli tak bo okres sie zbliza? chcialabym w to wierzyc :-0

Gość Mały Gosiaczek
No właśnie ja nie wiem co to :/ Ja również pozdrawiam :)i życzę zdrówka :D

Gość ja tez tak mamm
Megi dziękuję za pomoc i za zmobilizowanie mnie do wizyty u gina 👄

Gość niewiem-co
mi sie wlasnie skonczyl okres.. przed okresem bolalo mnie, w czasie okresu przestalo, a teraz po okresie znowu zaczyna bolec. choc dzisiaj juz mnie nie boli ale i tak w tym tygodniu musze sie przejsc do gina

Gość Patty
Mnie od dzisiaj rana tak rwie po lewej stronie podbrzusza, że wytrzymać nie mogę.. Ledwo co chodzę, a co gorsza mam gorączkę.. Nie wiem co to może być.. Może ktoś coś kojarzy? :(:(

Gość Majsterek
czy przy zapaleniu jajnika towarzyszy wysoka temperatura ciała

Gość mam prolem
Od dłuższego czasu towarzyszy mi ból po lewej stronie podbrzusza, ale mam dopiero 15 lat!! co z tym zrobić? są momenty że nie mogę wstać z łóżka czy krzesła...