Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creme

komu brakuje tej drugiej osoby ale jednoczesnie sie boi

Polecane posty

Gość creme

ja zdobyc

Gość iustitia999
hmm ja kilka dni temu się bałam... ale teraz, kiedy mamy kontakt prawie 24h na dobę przez sms czy gg, i ciągle rozmawiamy, żartujemy... już się nie boję. Cieszę się że niedługo się zobaczymy. Samo się poukłada :) Napewno :)

Gość creme
nowych zwiazkow

ee ja tak mam...boje sie zaGADAC jestem bardzoo niesmiala,do tego mam wade wymowy (jakas taką nosową) i mozliwe ze zostalabym wysmiana:O a jednoczesnie ciagnie mnie cos do tej osoby... oczywiscie inną kwestią jest moj strach przed zaangazowaniem sie i bliskoscią(choc \\tego potrzebuje) :O a zresztą juz widze te zajadliwe komentarze pseudoznajomych,ze taka niesmiala et cetera se takiego ciekawego osobnika poderwala:O nie dla psa kielbasa...

Gość iustitia999
Dziewczyny... próbujcie chociaż porozmawiać. Jeśli on wyśmieje nawet, w co wątpię, to świadczy o nim. Nie macie nic do stracenia a wszystko do wygrania. Z doświadczenia wiem, że kobiety wybierają sobie takie obiekty westchnień, które raczej nie są do zdobycia. A pomyślcie, popatrzcie na swoich znajomych... miłość jest obok was.

Gość moc
u mnie jest calkowicie odwrotnie ja raczej odstraszam facetow swoja energia poczuciem humoru wiekszosc facetow nie lubi mocnych kobiet

ja tez.. a z mych obserwacji wnikliwych wynika ,ze tylko takie mają powodzenie i to wsrod ciekawych osob..ja wbrew pozorom nie ejstem slabą zaleknioną uleglą i ulozoną dziewczyną.....ale to tez odstrasza...

Gość moc
gadam z facetem od pewnego czasu na gg i proponuje wspolny wypad na piwko ok a wczoraj ze dzis na imprezke zebym z nm skoczyla oj wiesz bylam w czwartek i mam juz dosc w piatek kacior :( powiedzialam prawde ale z drugiej strony pierwsze spotkanko to przy kawce czy piwku to tak ale na imprezce bez sensu zgadza sie ktos?

Gość creme
samotnosc jest poddaniem sie bez walki

Gość notforyot
jak sie ma 160 w kapeluszu, w przypadku faceta, to nie dziwne ze jest sam...

Gość creme
a cczy kazda kobieta musi miec 170? wyobraz sobie nizsze ktore nie chca miec wielkoludow

Gość notforyot
a stanczyka jakos nikt nie chce

Gość creme
nie znam go ale sadze ze to nie prze wzrost ale podejscie do zycia i pesymizm

Gość taka jedna1
ja mam 30 lat i nigdy nie bylam w zadnym zwiazku bardzo bym chciala ale ale cierpie na fobie spoleczna ktora powstala w skutek pewnej wady ktora posiadam :-(

Gość **ACH24**
Jesli brakuje ci bliskosci drugiej osoby milosci to swiadczy o tym ze Twoje zycie nie jest takie jakpowinno byc bo drugi czlowiek nie jest w stanie spelnic Twoich oczekiwan. To tyle.

U mnie inaczej:( Mam kogos ale sie boje ze to dlugo nie potrwa:( Ostatnio psuje sie miedzy nami:) On jest taki zaborczy ale nie widzi w tym zadnego problemu:(

Ja też całe życie będę samotny. Nidgy nie odważę się zagadać jakiejś dziewczyny, bo w końcu co ja sobą reprezentuję. A jeżeli zdażyło by się odwrotnie to raczej bym uciekał :) a zresztą jeżeli bym się jakiejś spodobał to znaczy że jest skrajnie zdesperowana

Gość aby czuc bliskośc człowieka
należy zapisać sie na brazylisjskie jiu-jitsu lub zapasy w kisielu :classic_cool: i prosze mi nie kasowac tego wiekopomnego posta 😡 tylko dlatego że nie jestem pod czarnuchem 🖐️

hmm osoba ,ktora mnie interesuje wydaje sie to odwzajemniac nawet...przynajmniej tak nterpretuję czeste zerkanie się w mą strone itd... ale gdyby chcial to by zagadal tym bardziej,ze do niesmialych mu daleko... jakis czas temu podrywal mą znajomą i po pierwszej randce ją pocalowal...widocznie cos go blokuje we mnie lub sie wstydzi przed znajomymi...:O

Gość to ten z koncertu

Gość to już kolejny w takim razie
? wielu ich było jak na nieśmiała

hmm kolejny nie...ten sam, od 2 miesiecy nieprzerwalnie...z koncertu to byl tylko przejsciowy epizod...zresztą nie zalezy mi an tym,aby sie angazowac w jakis tam zwiazek tylko dlatego zeby nie byc samotną...po co mi to

Gość creme
ja nigdy bym nie zaprosila gdzies faceta nawet jak mam gdzies isc z os.towarzyszaca to nigdy w zyciu kogos nie zaporsze ale w zyciu prywatnym moje kontakty z facetami sa ok tp chyba dlatego ze dla mnie facet ma zapraszac

Gość hbp
"tp chyba dlatego ze dla mnie facet ma zapraszac" no pewnie. i co jeszcze?