Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wewe

powiedzcie co z tym dalej?

Polecane posty

Gość wewe

zrobiłam mojemu chłopakowi prezent na mIkołaja wysłałam to listem poleconymw duzej bombelkowej kopercie listem priorytetem wczoraj ok 18. Powiedziano mi ze to pojdzie dopiero w poniedziałek. Dzis sobie uswiadomiłam ze nie napisałam miejscowosci, czyli jest imie nazwisko, ulica i panstwo. Pojechałam na poczte głowna było za pozno, oddelegowali mnie gdzie sie odbywa dzielenie poczty, okazało sie ze poszło juz do wawy, na kopercie jest moje adres nadawcy. Co sie stanie z paczka ( spora zawartosc) przepadnie, ? przesla na moj adres zwrotny? jestem zayebista:/

Gość hhhheheheeeee
nie napisałaś kodu pocztowego???

Gość wewe
nie napisałam kodu ani miejscowosci:( tylko ulice panstwo numer i dane personalne;( za duzo miałam na głowie wypisywałam na poczcie z kartki, i jakos nie wpisałam z głowy miasta

Gość 8wtwetioweht9034
co za głupi topik!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Skoro byłaś na poczcie to tam Ci najlepiej powiedzieli CO Z TYM DALEJ!! ile ty masz lat??? nie rób śmietnika!!!!!!!

Gość wewe
co powiedzieli ze poszło do wawy nic poza tym bo kolejka była:/ zal mi tej zawartosci i w ogole:( nie wiem czy moge liczyc na zwrot do m nie , bedemusiała dopłacic za powrót tej przesyłki?

Gość wewe
to mnie zastanawia , tam jest chyba punkt przeładunkowy , nie wiem jak poczta jest przesyłana za granice, czy samolotem, czy innym transportem. Nie wiem kiedy tutaj segregowali poczte nie spojrzeli na to:(

Gość O Boże ...
co za połgłowek, brak słów

Gość wewe
do o Boze..Ty nigdy nie byłes/as roztargniony/a , majac wiele obowiazkow i innych rzeczy na głowie? zdarzyło mi sie 1 raz cos takiego! i kazdemu sie mogło przydazyc...

Gość Chodzi o to ciemnoto ...
że zakładasz głupawe topiki Rozuuuuuuumiesz teraz

Gość oooooooooooooooo
Nie martw sie ja wyslalam kartke siostrzenicy na urodziny wlozylam ladnie troche gotoweczki na male co nieco, nie duzo ale cos i wiecie co.....kur... nie przykleilam chyba znaczka, taka ze mnie glupia pipa...no niestety czasem sie zdarza, wiec nie martw sie jak maja twj adres zwrotny to dostaniesz z powrotem.

Gość wewe
dziękuje za te madre wypowiedzi jak dla niektórcyhw głupim topicu i z głupim problemem. Dla mnie to było wazne, chciałam komus szczegolnie dla m nie waznemu zrobic niespodzianke, probowałam zrobic wszytsko zeby to pozniej odkrecic, ale juz nie udało mi sie:(. Myslałam ze moze ktos miał podobny problem i mogł si epodzielic informacja na ten temat. Po to jest forum. Pozdrowionka