Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryba zimna

Porządki w życiu.

Polecane posty

Gość ryba zimna

mam zamiar zrobić porzadki w moim życiu, pozrywać znajomości które nic nie wnosza, nic nie dają, wyczyściłam gg ześmieci, wykasowałam nr telefonów z komórki, do wielu ludzi przestanę sie odzywac bo nie ma to sensu.. Po prostu kasuje wszystko, czy to dobry pomysł..? zacząc tak zupełnie od zera?

Gość ja umbryjka
zastanow sie co znaczy "znajomosci ktore nic nie wnosza" a ty co wnosisz swoja osoba? Ktos kto nie widzi pozytku z kolegowania sie z toba tez moze w takim razie zerwac z toba znajomosc? Moze zamiast zastanawiac sie nad zakonczeniem pomysl o odnowieniu i ulepszeniu.

Gość ryba zimna
hm... Ale jak ulepszyć..? mam kupe znajomych z którymi mam kontakt rqaz na dwa miesiące, ich numery tylko zajmuja pamięc w telefonie, maja swoje zycie, zabiegani... Bez sensu.

Mi się życie samo zresetowało, bez mojej chęci i woli... Dowiedziałam się przynajmniej jacy ludzie mnie otaczają. Czy raczej otaczali. Dopiero wyłażę z cienia przykrych wydarzeń. Jeśli masz siłę i wolę takiej czystki to to po prostu zrób. Tylko możesz przy okazji stracić ludzi, którzy jednak są coś warci. Takie hoczyszczanie powinno i dzieje się samo, naturalnie raczej.

Gość lkfjasldkfjslk
ja zawsze kasuje osoby ktore zaniedbuja moja osobe, np. ludzie poznani na czacie ktorzy od miesiaca nie stac ich na wyslanie sms z tekstem co slychac, kasuje, w ksiazce w teleonie mam bardzo malo osob, glownie rodzina i ludzi bliscy z ktorymi utrzymuje kontakt, nie rozumiem szpanu, jak ktos ma w kom 200 wpisow i sie tym szczyci, a na co to komu, skoro nie utrzymuje z ta osoba kontaktu? to chyba ma cos z psyche nie tak. na gg tez mam osoby ktore rozmawiaja ze mna, a te z ktorymi sie poklocilam czy zerwalam znajomosc, czy umarla skaskowalam, nie ma co zawrac sobie glowy i czasu ludzmi ktorzy maja nas w dupie, ktorzy nie maja czasu sie odezwac, nie zaluje tych co stracilam, przychodza nowi :) zycie plynie, wsztyko sie zmienia, trzeba pozwolic komus odejsc by ktos nowy mogl przyjsc... ja lubie taki porzadki i robie je co jakis czas

Gość ryba zimna
tak, osoba o skomplikowanym niku wyraziła dokładnie to co teraz czuje.. dlatego te porzadki.. Na niekótrych ludzi nie ma co tracic czasu..