Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssylwia

po co chcecie miec dzieci?

Polecane posty

Gość
Antygzub (nicka masz \"po byku\"}---zdajesz sobie sprawe z tego ze ty równiez jestes tworem\" Przemysłu chałupniczego\".?????????? No chyba ze ciebie bocian przyniósł

Gość
o tak wpadki sa najczeciej efektrm SZALONEJ miłosci

net-ar, chodzi mi o miłośc=uczucie, dwoje ludzi jest w trwałym szczęśliwym związku, przytrafi się im dziecko nieplanowane, ale przecież nie określą tego wpadką, bo to dziecko jest owocem ich miłości, mimo iż trochę za szybkim . wiem co mówię, bo mówię o sobie. nigdy nie pomyślelismy ze nasze maleństwo to wpadka. kochamy je

Gość do viki
to super, ale błagam nie zawracaj ludziom głowy opisem i zdjęciami swoich dzieci, bo to nuuudne ;-) PS Kariera, nie karjera - no chyba, że ty masz to drugie ;-)

Odczepcie się od mojego nicka i mojej stopki. Ja się Waszych suwaków nie czepiam, ani tych farmozonów o miłości, więc jeśli aż tak przeszkadza Wam moja stopka, to na nią nie patrzcie. Mylicie pojęcie wpadki. Jeśli kobieta się nie zabezpiecza, pękła jej prezerwatywa, albo coś popieprzyła z tabletkami, to nie ma mowy o wpadce, to może być co najwyżej efekt głupoty, albo zaplanowana ciąża. Wkurzają mnie ludzie, którzy twierdzą, że pękła im gumka i przytrafiło im się maleńswo, a wzięcie Postinoru to aż taki duży kłopot? nie wzięła Postinoru, kupiła gumki na bazarze, to niech potem nie płacze, że jest w ciąży. Sex nie jest dla dzieci.

hej ty wyzej!!!!!!!!!!!! nikt oprucz ciebie nie nazeka na zdjecie i opis moich dzieci,jak ci sie nie podoba to nie ogladaj.......!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli chodzi o takie \"wpadki\" to oczywiście :) ;) Mówiłam o innym rodzaju wpadek ...

Gość
antygzub jestes tak skonstruowana jak twoj nick nie jestes tu zadnym autorytetem Jestes ANTY i dziwie sie ze zagladasz na to forum skoro afiszujesz najwyrazniej jak mozna swoje poglady kretynskim cytatem jestes nudna jak flaki z olejem gdzie u mnie widzisz suwaczek? Różo !!!!!! zgadza sie sa wpadki i WPADKI❤️ Antygzubie ile juz ton postinoru zezarłas????

Gość kiedys mamusia
Bo dzieci dają siłę do działania, bo dla nich chce się życ, bo to czesto dla dzieci chcemy sie kształcic i zdobywac wiedze. Poza tym dziecko nie stanowi przeszkody w zdobywaniu swiata, mam znajome, które maja dzieci, studiują, zwiedzają świat...z dzieckiem. Wszystko mozna pogodzic jesli ma sie glowe na karku...bo jesli jest się kobietą, której w głowie tylko imprezy i nowi faceci...to fakt lepiej żeby dziecka nie miała...po co nam kolejne patologie...w naszym i tak patologicznym społeczeństwie...

Net-Ar, ile ton jadu masz w sobie?? Jaki jest temat tego topicku? Temat: Po co chcecie mieć dzieci? Więc wydaje mi się, że mogę tutaj być. Nie siedzę na topickach o kupkach, kaszkach i suwaczkach, ale na tematach, które mnie interesują. W dziale \"antykoncepcja\", są tematy o tym jak się zabezpieczać przed ciążę, ale są tam również osoby, które planują dzieci, nie wcinam się w ich rozmowę, tylko udzielam się w tematach, na których mam coś do powiedzenia. Nie zgeneralizowałam, że wszystkie matki mają suwaczki i w sumie nic mi do tego, ale skoro ktoś wlazł w moją miskę, czyt. w moją stopkę, chyba mam prawo się wypowiedzieć, prawda?? Wyobraź sobie, że nie wzięłam Postinoru ani razu, ponieważ nie miałam takiej potrzeby.

Gość
mam tyle ton jadu ile ty masz spozytego postinoru powiedz mi: twoi rodzice do jakiej kategorii ludzi sie zaliczają???

Moi rodzice to odrębna sprawa, nie kwalifikują się do żadnej z tych kategorii. Wydaje mi się, że nie mamy ze sobą o czym rozmawiać.....:P

Gość
Ty ,rozumiem jestes \"ludziem\" w całym tego słowa znaczeniu Co zrobiłas czy co robisz aby nie zmienic swej \"kategorii człowieczenstwa\"?

Gość
Acha -odrebna -a to ciekawe!

Gość do viki
nie oglądałam tych zdjęć, nie interesują mnie, bez sensu jest ich umieszczanie :-p