Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyrka poznańska

jak sie uwolnic??

Polecane posty

Gość pyrka poznańska

3 miesiace temu rozstalam sie z chloipakiem po 5 latach- naprawde przez niego drugi raz mnie zawodł,zostawił. po 2 miesiacach od rozstania zadzwonil do mojej przyjaciolki i poiwedzial jej ze ma podjerzenie bialaczki wiec ja zadzwonilam do niego a on ze nie mam o tym nikomu mowic ze on dopiero bedzie robil badania i ze nie chce moejej litosci i troche mnie obwiinial ....nie potrafilam sie z nim spotkac, po kolejnym miesiacu przyslal sms ze bedzie mial badania i ze bedzie musial za nie placic i ze nie mam mu odpisyuwac na sms, po czym tego samego dnia zabawiaal sie z jakas laska pil palłl....przedwczoraj znow przyslal sms ze chce sie sotkac tak bez emocji..nie odpisalam mu ,strasznue sie zdenerwowalam jwego koejna proba kontaktu,zmienilam tego dnia numert tel.chce sie od niego uwolnic,przyjaciolki mu mowa ze on scioemania ja chce na nopwwo zyc naprawde on mie skrzywdzil jak mam sie od niego uwalonic...mam nadzieje ze on jest zdorowy a jak jhednak jest chory??nie kocham go ...szkoda mi go, jak mam zaczac na nowo zyc??mam 26 lat i bardzo samotna

nie odpisuj na sms, nie odbieraj telefonów, listy odsyłaj na adres zwrotny, zacznij spotykac sie z ludźmi. choroba nie jest powodem do powrotu, z resztą mysle że to chyba gra z jego strony... a jesli nie to TY nie wywołałaś choroby. zacznij mysleć o sobie i rób wszystko by znów być szczęśliwą.

Gość pyrka poznańska
staram sie ale czasami mam schizy i mysle ze moze on jest chory na cos innego i ze ja tez...takie tam głupie mysli wiem ze nie mam powodu tak myslec, on mnie tym wszystkim niszczy,ucieklabym na koniec swiata...

a nie myslałas o tym by zrobić sobie badania, nie sa drogie, a lepiej żyć sobie bez obaw niż się zadręczać... hmmm?

Gość pyrka poznańska
ide za 2 tyg do ginekologa...

pyrka, zadzwoń do znajomych wyjdź gdzies z dom i przestań rozmyślać o nim. Faceci wiele potrafią zrobić by zatrzymać kobietę nie prosząc ją o to. bądz dzielna :)