Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raccelaxxx

Brdzo jasna druga kreseczka na tescie ciazowym

Polecane posty

Gość raccelaxxx

Czesc dziewczyny Zrobilam pare razy test ciazowy i za kazdym razem wychodzi mi blada kreseczka, myslicie ze to ciaza? CZy ktoras z Was tak mila?

Gość kopreaa
Raczej tak. Moja znajoma taką prawie niewidoczną miała i była w ciąży

Gość też trzyosobowa
Tak. jak zrobisz test za 3 dni bedzie już normalna kreska. Gratulacje :))

Gość raccelaxxx
A nie wiesz czy ponawiala test i czy wyszedl taka samo.Pytam bo wyczytalam gdzies ze za pare dni powinien juz byc normalny tzn dwie jednakowo ciemne kreski a u mnie zawsze tak samo czyli blada druga kreseczka.

Gość raccelaxxx
DZieki za odpowiedz ale robialam testy w ciagu 5 dni i zadnych zmian .Tak bym chciala zeby to byla ciaza.

Gość raccelaxxx
Powinna byc 29 testy zaczelam robic 4 dni przed a wczoraj robilam ostatni i wyglada identycznie jak perwszy.

Gość blumka
A tego samego testu tzn tej samej firmy używasz?? Wydaje mi się, że jesteś w ciąży więc gratuluję :)

Gość raccelaxxx
Dzieki dziewczyny , juz dostaje obledu bo wyczytalam ze moze to byc poronienie i ze wtedy moze wyjsc test z bardzo jasna kreska, bo hormony ciage sa powyzszone. Po przeczytaniu tego tak sie zdenerwowalam ze postanowilam zapytac o Wasze opinie.

Gość madziara58
ja tez tak miałam ,bardzo jasna kreska-i jestem w ciąży ,to już trzeci miesiąc

Gość raccelaxxx
MAdziarko a powrtorzylas test , jesli tak to po ilu dniach i jak wygladal wynik

Gość nikisialka
kreski nie jusza miec jednakowego kolorku jedna jest zawsze ciemniejsza a druga takze prawie zawsze wychodzi bladsza.Dwie kreski na tescie oznaczaja ciaze.Nie zaleznie od tego jaki kolor ma druga kreska.

Gość Stokrotka__=26
jeżeli pojawiła ci się druga kreska nawet najbardziej blada to jesteś na 100 % w ciąży, gratulacje, zgadzam się z wpowiedzia jw. że druga kreska nigdy nie wychodzi takiej grubości co pierwsza i zazwyczaj jest bledsza a czasem bardzo blada bo zależy to od stężenia hormonu ciążowego hcg myślę że niedawno zaszłaś w ciążę i stąd tak brada prawie nie widoczna kreseczka, ale w ciąży na 100 % jesteś

Gość raccelaxxx
Kurcze kochane dziewczyny wlasnie powtorzylam test i wyszedl negatywny byl inne firmy co poprzednie jakis tanszy i nieznany no i co mam o tym myslec? Postaram sie jak najszybciej zrobic bete bo ta sytuacja jest nie do zniesienia.

Jak to co? proste rozwazanie. test w smietnik, One b czesto zawodza..... I spacer na badanie krwi BETA hCG: bedziesz miec 100% pewnosc czy jestes w ciazy czy nie. Koszt: 18-40 zl zalezy od laboratorium. Powodzenia

podobno Pre - testy niekiedy wychodza tak ze daja mozliwośc ciazy - pojawia sie blada rózowa kreseczka - ale to tylko ułuda .... sa one do kitu ... najlepszym testem jest Quick - podobno najczulszy i prawie nigdy nie zawodzi ...

Gość A ja mam bjk
Witam wracam do tematu bo mam probliem mam na teście 2 już bardzo jasna kreche a i byłam u Ginekologa i jakbym mu nie powiedziała ze jestem w ciązy to by tego nie wykrył a ciąza moze byc już 5tyg i co ja mam zrobic Jak to jest z tym samoistnym poronieniem miałyście tak bo nie wiem czy sie cieszyc czy powiedzieć wszystkim

Gość raccelaxxx
Ja moje kochane dziewczyny dostalam wczoraj @, niestety pozytywne testy nie zagwarantowaly ciazyNie wiem co sie stalo czy poronilam czy testy nawalily ale cos musialo byc nie tak. Za tydzien zrobilam wizyte u lekarza i zobaczymy co sie stalo. Mam nadzieje ze Wy bedziecie mialy wiecej szczescia.