Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasssaaaaaa

odnosnie sexu!! i kochania sie

Polecane posty

Gość aaasssaaaaaa

Jak to jest... Niedlugo bedzie moj pierwszy raz. NIe mam duzego doswiadczenia, ale prosze niech mi ktos powie czy chlopak moze miec wiecej niz 1 raz wytrysk spermy?? I jesli nastapi to we mnie w srodku-w prezerwatywie, to bedzie to bezpieczne? Prezerwatywa jest dobrym zabezpieczeniem?? No i jesli dojdzie do 1 wyrtysku i pozniej bedzie chcial znow wejsc we mnie, to ma wtedy zalozyc nowa prezerwatywe?? Prosze potraktowac te pytania powaznie.. bo ja naprawde nie wiem jak to jest... MOze mi ktos opdowiedz..dzieki z gory..

Gość nie wierze w to co czytam
śmiac sie czy płakać z twojej głupoty.... nie mogę się zdecydować :o

Gość jakxskskska
może mieć więcej wytrysków,ale w odpowiednich odstępach czasu;) jeśli skończy w Tobie,ale w prezerwatywie to powinno być ok - ale może się zdarzyć,że prezerwatywa pęknie,ponieważ będzie np źle założona lub uszkodzona Prezerwatywa jest dobrym zabezpieczeniem, ale jeśli będziecie się kochać regularnie to lepiej zainwestować w tabletki ;) po pierwszym wytrysku najlepiej by bylo gdyby się wytarł, umył i założył nową prezerwatywę... gdy się nie umyje czy nie wytrze to troche spermy moze zostać gdzies i potem się dostanie do srodka

Gość aaasssaaaaaa
wiec np. moze miec 1 wytrysk, a po ok 20 minutach stosunku kolejny?? A to mycie konieczne?? Sama zmiana prezerwatywy nie wystarczy??

a ja mam pytanie odnosnie tego : \" Niedlugo bedzie moj pierwszy raz.\" koneiec cytatu - skad wieszz, ze niedlugo bedzie? tak to zaplanowalas, co do dnia...? a moze, co do godziny...? :/

Gość jakxskskska
tak może mieć 1 wytrysk, a po 20 min kolejny :) mój chłopak miał czasem drugi wytrysk po 5-10 min... zależy od chłopaka a co drugiego pytania... to zależy... są różne przypadki...moze akurat zostanie troche jego nasienia na członku,ubierze prezerwatywe ktora akurat nie zakryje tego i może być wpadka...

Gość aaasssaaaaaa
zaplanowałam to raczej co do minuty, mam rozrysowany i przeanalizowany każdy ruch frykcyjny mojego ukochanego niczym trener ostatnią akcję druzyny, analizowałam to wspólnie z moimi przyjaciółkami i mamą. Jest tylko jeden kłopot u mnie w domu łazienka jest dosyć daleko i nie wiem jak logistycznie rozpracować kąpiel, może musze wynając jakis tragaży aby szybko i bez żadnej zwłoki zanieśli tam mojego chłopaka i szybko znów mi go dostarczyli. Jaka ewentualnie firma podjęłaby sie takiego spedycyjnego rozwiązania???

Gość no faktycznie miszczu
jesteś miszczem cinkiej riposty wziąłbys lepiej przykład z miszcza ciętej

Gość boszzzzzzzzzzzzzzz