Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaakk

NIE MAM LADNEJ CERY I PRZEZ TO JESTEM SAMA

Polecane posty

Gość Man of Honor
czyli po co ten topic??? skoro byli faceci którzy chcieli z tobą być ? czyli nie twoja cera jest problemem tylko wymagania.... pewnie zaprzeczysz ale tak jest.....

Gość izuu.
i chyba wszyscy pouciekali ;)

Gość smutnaakk
I uwazasz pewnie ze to sa wlasnie wymagania dotyczace tylko i wylacznie wygladu ?

Gość izuu.
wymagania, wymagania... a ty Man jakie masz wymagania?może też są zbyt wygurowane? bo chyba byś nie siedział na kafe ;)

Gość Man of Honor
to dlaczego ty twierdzisz, że jesteś sama tylko ze względu na wygląd ?? ( wskazuje na to tytuł) może masz nieciekawy charakter ?

Gość muddle-along
Ja mam na ten temat podobne zdanie do smutnaakk

Gość izuu.
wiesz my kobiety przeciwieństwie do was zwracamy uwagę na detale tj. zadbane pznokcie, buty czy estetyka nie tylko na twarz ;) no i na sposób bycia, nawet jak ktos sie wysławia ...czy to oznacza że klasyfikujemy?

Gość izuu.
chyba mi się wydaje, że wybiegłam trochę poza temat topiku hehe sorki ;)

Gość muddle-along
Man of Honor, nie wiem czemu taki kipisz Czy twoim zdaniem lysy facet powinien sie wiazac jedynie z lysa kobieta?

Gość Man of Honor
właśnie te detale są gorsze :) bo moge coś "przeoczyć " i kobieta mnie skreśli np za buty ??? :D

Gość izuu.
a wiesz o czym swiadczą wasze buty?????????????? o tym czy dbacie o stopy ;)

Gość Man of Honor
Boże im już wszystko wyjaśniłem poczytaj cały topic.... autorka troche ubarwiła tytuł topicu, który z prawdą ma niewiele wspólnego....

Gość smutnaakk
Dla mnie to klasyfikacja, tradzik z tradzikiem, odstajace uszy z odstajacymi uszami, delekt z defektem, paranoja jakas :o

Gość smutnaakk
Tytul ubarwiony to prawda :P

Gość muddle-along
Jakos czytalem i po pierwsze nie widze zebys im to wytlumaczyl a po drugie naskakujesz na smutnaakk ze nie chce zaakceptowac chlopaka z takimi problemami, a przeciez powinna bo to jej liga.

Gość Man of Honor
Nie tyle akceptować swoją lige co nie płakać, że wyższa jej nie chce.... ja słyszałem coś innego i w co bardziej jestem wstanie uwioerzyć, poprostu po butach można stwierdzić ile facet ma $

Gość smutnaakk
A liga wyzej to jaki defekt ? Odstajace uszy czy krzywe zeby :o ? Normalnie mnie zabijasz ta klasyfikacja :o

Gość izuu.
no i znowu negujesz:O a po butach to można dużo się dowiedziec no tak też tego ile ma się $:O ale też czy ktos jest introwertykiem czy ekstrwertykiem, czy lubi zmiamy, czy jest aktywny czy też domatorem;) ale my przewaznie zwracamy uwagę na to czy gość dba o siebie :)

Gość muddle-along
Z tego co zrozumialem, to ona nie ma jakichs szczegolnych uprzedzen jedyna rzecz zeby chlopak nie mial tej samej "cholery" i to jest jak najbardziej zrozumiale. Znajac cholere od podszewski nabiera sie na nia innej perspektywy.

Gość Man of Honor
kochana sama się klasyfikujesz!!! patrz kolejny raz tytuł topicu!, z tego co mi napisałaś to nadzwyczajniej na świecie się użalasz...problemu nie masz, bo ktoś się tobią interesuje!!!! gdybyś napisała, że nikt się tobą nie zainteresował to możemy wtedy rozmawiać.... To powiedz mi czego oczekujesz ??? Co byś chciała, żeby się zmieniło ?? albo jeszcze coś, co by zmieniło w toim życiu jakyś miała ładną cere?

Gość izuu.
oj do konsensusu chyba tu nie dojdzie ;) to ja juz lecę spać😴 życzę wam powodzenia wdogadaniu sie:classic_cool: a tobie smutna abys się nie smuciła i abyś znalazła tego jedynego ;)

Gość izuu.
Man of honor...tobie się nie da przegadać- wytłumaczć, jesteś upart jak ja więc idż też spać i nie męcz dziewczyne;)dobranoc:classic_cool:

Gość Man of Honor
poprostu nie lubie użalania się nad sobą...życie mnie nauczyło, że taka postawa do niczego nie prowadzi ;) dobranoc kobietki

Gość smutnaakk
Oczywiste pytanie, moja cera to moj glowny problem. Po pierwsze i najwazniejsze - pewnosc siebie ! Akceptacja samej siebie ! To ze jakbym ktos na mnie patrzyl nie zastanawialabym sie czy widac to co mam na twarzy czy moze akurat w tym swietle nie widac. Nie myslalabym jak to zamalowac aby stalo sie choc troche mniej widoczne. Sama ze soba czulabym sie dobrze i tyle.

Gość smutnaakk
Ja tez ide spac. Dpbranoc.

Gość muddle-along
To swiatlo jest najgorsze...

Gość LolaPsik
Do autorki tematu: Staraj sie nie przejmowac tak bardzo zlym stanem skory. Dbaj o siebie, pudruj sie aby sie lepiej czuc. Predzej czy pozniej sobie kogos znajdziesz. To nie skora jest tu problemem. Jest pelno super lasek, ktore nie maja faceta. Nie sadze aby facetom tak bardzo przeszkadzaly pryszcze lub blizny po tradziku. Sama mam z tym problem ale chlopaka mam juz od 4 lat i nie wydaje mi sie, zeby on zwracal na to uwage. Glowa do gory! Nikt nie jest idealny!

Gość mojaaaaa
kumpela mialam i ma do dzis problemy ze skora i nienarzekala na brak powodzenia ( zaznaczam wszyscy jej adoratorzy nie mieli zadnych problemow z cera i z wygladem) teraz jest mezatka rowniez jej maz nie ma problemow z cera ani zadnych defektow

Gość taki sobie tam gdzieś
poznałem trzy lata temu dziewczynę która miała i ma duże problemy z cerą.miała straszne kompleksy.ja widziałem tylko ją i to nie miało dla mnie znaczenia.cały czas jej powtarzałem że to nie jest ważne i że jest piękna i ogólnie najpiękniejsza. - UWIERZYŁA wyobrażcie sobie i po 2,5 roku zostałem sam.:(