Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaakk

NIE MAM LADNEJ CERY I PRZEZ TO JESTEM SAMA

Polecane posty

Gość jaka ja aga
Z tego c wiem sa to kwasy owocowe. Naklada sie je na cere i ich zadaniem jest by wszystkie nieczystosci wyszly na wierzch. Przez jakis czas trzeba liczyc sie z tym ze cera sie pogorszy jeszcze bardziej bo tewszystkie swinstwa musza sie wydostac, cera oczyscic i nie wolno uzywac zadnych makijazy ani nic takiego. Nakladane sa w gabinetach leczniczo -kosmetycznych. Mi pomogly bardzo. Przez jakis czas cierpialam ale po tym naprawde cera mi sie poprawila.

Gość do tomka
smutnaa - to sprobuj wyszukac sobie objekt zainteresowania wsrod tych co tez maja blizny po tradziku. jemu napewno nie bedzie to przeszkadzac.

Gość smutnaakk
Kiedy mnie sie to nie podoba, nie chce faceta z takim samym problemem jak moj. Brzmi egoistycznie ale taka prawda nie bede ukrywac.

Gość do tomka
cytuje: Czy tylko idealni moga z kims byc ? smutna,najpierw narzekasz,ze tylko idealni twoim zdaniem moga znalesc partnera,ale widze,ze ty sama nie jestes idealna ale szukasz idealu??? przemysl sobie co ty chcesz,bo powoli nie dziwie sie dlaczego jestes sama.

Gość smutnaakk
Nie rozumiem wiec co moze byc problemem. Nie zamykam sie w domu. Obracam sie wsrod ludzi. Podrozuje. Studiuje. Bylam kiedys z kims ale sie skonczylo.

Gość smutnaakk
Nie szukam idealu ! Moze miec duzy nos, moze byc grubszy itd ale nie chce faceta ktory ma podobny problem do mojego, nic nie poradze ze mam taka wewnetrzna blokade !

Gość fffeff
to chyba genetyczne skoro ci zostały blizny..Moze mutacja jakiegos genu

Gość smutnaakk
Nie sadze zeby to byla mutacja genu, po prostu tradzik zniszczyl mi skore :o

Gość a jaaa
mam zeza i tez pewnie nikogo nie znajde :-(

Gość ome
no ja tez jestem sam..Dobrze wyglądam ,ale jestem nieśmiały

Gość Man of Honor
Chcesz aby ktoś zaakceptował, ale sama tego nie chcesz zrobić.... zastanów się jakie masz szanse...

Gość a jaaa
zez moze zeszpecic nawet najladniejsza twarz :-(

Gość smutnaakk
Przyznaje sie, nie umiem tego zaakceptowac ani u siebie ani u kogos innego. Nie umiem i co mam zrobic ?

Gość Man of Honor
tylko krowa nie zmienia zdania...ale jeśli nie możesz zaakce[tować takich rzeczy u innych to chociaż nie żal się tu ..

Gość smutnaakk
Ale akceptuje inne kompleksy - ktore dla innych moga byc takimi duzymi jak ten moj, wiec w czym rzecz ? Mam sobie szukac faceta z podobym problemem, przeciez to bez sensu :o

Gość Man of Honor
Możesz sobie akceptować innych kompleksy itp, ale inni nie muszą koniecznie akceptować twoich...chcesz by cię zaakcetował ktoś z ładną cerą.....ale nie oszukujmy się brzydka cera to jeden z najbardziej odstraszających czynników...

Gość smutnaakk
Mialam faceta z idealna cera. Dzieki ze mi dowaliles, poczulam sie super :(

Gość izuu.
hey! nie łam się na pocieszenie powiem ci, że nie tylko ty masz taki problem, ja juz sie męczę i meczę i im bardziej się staram temu zapobiec tym bardziej coś sie pojawiana na twrzy nie proszone...

Gość izuu.
oczywiście mogę na to walnać tonę pudru no ale to tak sztucznie wygląda :O ostatnio przeczytałam o diecie oczyszczającej=cytrynowej. W przyswzłym tygodniu to przetestuje ...zobaczymy czy ędą jakieś efekty... może się spytasz co ma dieta do cery...a więc podobno jak w jelitach gromadzi się niezdrwe żarcie to potem organizm stara się to jakoś usunąć i tak m.in. usuwa przez ścianki jelit i skóre :O ........podobno ta dieta jest świetna...może się piszesz???:)

Gość smutnaakk
Tak jak mowie tradzik to juz nie moj glowny problem, a te blizny :( Ich cytryna nie usune.

Gość Man of Honor
nie o to chodzi by ci dowalić bo sam mam problemy z trądzikiem....ale naprawde brzydka cera chyba najbardziej odstrasza....bo przecież w większości życia patrzymy na twarz partnera a nie powiedzmy na jego pupe... chcesz by ktoś pokochał cię za to jaka jesteś a nie jaką masz cere to zrób to samo....

Gość smutnaakk
Oczywiscie tu nie chodzi o to, ze odrzucilabym kogos cudownego tylko dlatego ze mialby cos tam na twarzy, ale tez nie mam zamiaru szukac na sile kogos w "takim kregu".

Gość Playboy na twarz
i juz go masz :-)

Gość Man of Honor
ale takich ludzi pewnie unikasz jak diabeł wody święconej... podobnie robie dziewczyny z nadwagą na siłe chcą szczupłego faceta...... troche to śmieszne...

Gość izuu.
oj sorry nie doczytałam, kurcze nie wiem co ci napisać wiem, że jest jakiś krem czy maść, którą się stosuje na plizny tuż po operacji , podobno jest dobry tylko kurcze nie pamiętam nazwy:O...blizny też mam ale więcej jest tego ch...rnego syfu na twarzy i na razie jakoś nie przykówam uwagi do blizn, nie wiem jak ty ale ja już jestem zmęczona tymi zamartwieniami nad swoją twarzą i powoli zaczynam to olewać :O

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja tez mam brzedka cere a nie jestem sama!! co to ma zreszta do rzeczy??

Gość izuu.
Man.... nie możesz zrozumieć jej?!...poprostu ona nie chce kogoś ktoby zamęczał i zadręczał się tym samym problemem bo to tylko by jej przypominało o tym że sama jest taka. Wyobraż sobie że np. ten X by cały czas narzekał jakie to ma wielkie okropne blizny czy pryszcze i że okropnie wygląda....to pomysl co musiałaby czuć ona gdyby to słyszała mają tak samo????????

Gość smutnaakk
Man of Honor wcale nie unikam. Izuu. ja tez juz mam powoli dosyc. Trace nadzieje ze kiedy to bedzie wszystko wygladalo normalnie. Hmmm - to gratuluje ! :)

Gość izuu.
ja sobie jeszcze wmawiam, że mogłabym mieć jeszcze gorzej np. rzadkie włosy słabe niezdrowe żeby i jakoś to mnię trzyma jak na razie.... no tak ale na razie jestem sama więc nie wiem jakby reagowała gdyby ktoś mi się wpatrywał w twarz :/