Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flore

czy żonaty facet zawsze kłamie?

Polecane posty

Gość flore

z reguły tak jest że żonaty facet mający kochankę oszukuje i nią i własną żonę i w gruncie rzeczy siebie zastanawiam się jednak czy rzeczywiście może czuć się rozbity...? czy kochanka to tylko przyjemność, sex, a żona to stabilność i czy podobnoe jego kiepskie małżeństwo jest rzeczywiście kiepskie? Co o tym sądzicie?

Gość sądzimy
że nie

Gość zbiłas lusterko
zawsze kłamie, róznica polega tylko na tym kogo okłamuje - żonę -żonę i kochankę - siebie, żonę i kochankę

ja myślę, że oni po prostu boją się zaczynać od zera... mają stabilizację, a rozwód to przewrócenie życia do góry nogami. Dlatego nawet jeśli \"kochają je obie\" to najczęściej zostają z żoną

Gość sądzimy
ze jakby kochali kochankę to nic nie stanęło by na przeszkodzie -tak przynamniej mówią faceci którzy odeszli do kochanki-nieliczni.

Gość flore
a jeśli żona też spotykała się z kimś kto ją kocha jeśli też nie jest pewna swoich uczuć do męża? a jednak oboje nie wiedzą co do sibie czują....

jasne, nic by nie stanęło na przeszkodzie. Wojna o wspólne mieszkanie i samochód, alimenty na dziecko, ciąganie się po sądach, wytłumaczenie rodzinie swojej i żony dlaczego właśnie tak. Faceci są zbyt tchórzliwi na takie posunięcia

Gość zbiłas lusterko
okłamują się oboje :P

Gość sądzimy
ze jak zona kocha kochanka to jest pewna i odchodzi.Al jak nie jest pewna to nie odchodzi.Jak sie kocha to sie wie ze sie kocha.

Gość Fionazielona
ja mam faceta, który rozstał się wcześniej z żoną i nie uważam, że to mi jakoś ułatwia czy imponuje bo wygodniej byłoby mi związać się z kimś bez przeszłości ale serce nie sługa....jednak mnie on nie okłamuje i z tego co wiem do swoiej poprzedniej partnerki też mówił prawdę i to ona pierwsza dowiedziała się że on mnie kocha potem sama mi to powiedziała...

Gość sądzimy
ze jak kochja kochankę to nie walczą o mieszkanie.Wybierać MIŁOŚC lub samochód żartujesz albo nie wiesz co piszesz.

Gość my sądzimy że
faceci są zbyt tchórzliwi żeby powiedzieć prawdę a kobiety zbyt głupie, żeby się tej prawdy domyślić :P .

Gość flore
do Sądzimy napisałaś/eś, że odeszli od kochanki - nieliczni czy może chodziło Ci o żony?

Gość sądzimy
nieliczni którzy odeszli OD zony do kochanki nie stawiali samochodu na pierszym miejscu.

Gość sądzimy
napisałam DO kochanki

Gość flore
czy jest możliwe, że facet waha się nie wie czy dziś chce być z żoną czy z kochanką, ale chce czekać miesiąc na zastanowienie się

Gość sądzimy
sądzimy ze jesli się waha to znaczy że ciula :-)

>>sądzimy ta opcja jest możliwe tylko i wyłącznie, kiedy facet nie kocha już żony. Ja mówię o sytuacji, kiedy kocha żonę i kocha kochankę. W tej sytuacji nie wybierze kochanki nigdy w życu, także przez wzgląd na to o czym napisałam wcześniej

Gość sądzimy
kro no proszę cie! kocha żonę i kochankę????

a nie słyszałaś o czymś takim? :) miałam koleżankę, która przez rok kochała 2ch mężczyzn. Autentycznie nie mogła zakończyć ani jednego ani drugiego związku. Jeden z nich jej w tym pomógł, kiedy sam odszedł.

Gość sądzimy
nie , wybacz nie jest to dla mnie dowód .Ona z pewnych względów nie mogła podjąć decyzji-i to są to właśnie samochody domy kredyty ale nie MIŁOŚĆ!

Gość flore
sądzimy tak napisałaś DO kochanki tylko nie pisz mi co o tym sądzisz, wiem i uwierz mi całe życie byłam pewna, że tego nie zrobię, a jednak faktem jest, że jak sie poznaliśmy usłyszałam od niego, że jest w separacji nie układa się w jego małżeństwie, żona też spotykała się z innym ale kiedy miała nastąpić wyprowadzka wpadła w panikę że nie jest pewna tego faceta, ale też nie wie czy rzeczywiście nic już nie czuje do męża chciała trochę czasu i dostała go a ja nie wiem co będzie

Gość sądzimy
FLORE nie napisałam ze ja pisze "do " kochanki tylko napisałam ze on odchodzi "do" kochanki -rozu miesz?

moja przyjaciółka akurat nie miała nic z tych rzeczy na głowie, mieszkała sama, nie miała z nikim wspólnych finansów, nieruchomości, ani ruchomości. Wszystko rozgrywało się na poziomie emocji.

Gość Florazielona
mój zostawił wszystko i jest ze mną, jeżeli mężczyzna odchodzi od żony to musi mieć konkretne powody, nikt nie zostawia współmałżonka jak jest dobrze jak się kochają bo ma taki kaprys, rozstanie zawsze wynika z niezrozumienia, z problemów i jest ostatecznym krokiem, który z reguły wynika z wielu rozmów i przemyśleń

Gość sądzimy
no faktycznie na poziomie EMOCJI ale EMOCJE to nie MIŁOŚĆ!

Gość sądzimy
flora zielona no właśnie o to mi chodziło.

Gość flore
kurde...widze jego wady, czasami stwierdzxam, że potrafi ranić jak nikt inny, ale mimo wszystko kiedy spędzamy razem czas czuję się rewelacyjnie. Autentycznie z nikim innym tak dobrze się nie czułam Gdybym mogła cofnąć czas nie zaczynałabym tego...

Gość flore
Dziewczyny powiedzicie szczerze... nie mam sie ci łudzić....nie zostawi żony