Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plim plam plum

COHEED - pytanie do Ciebie!!!

Polecane posty

Gość plim plam plum

pytanko o Twoją stopkę.. to jakiś fragment piosenki? poezja? co to? i czyje? bardzo mi się podoba..:) proszę o odp.

Gość plim plam plum
no zabawne to było strasznie :P ale dzięki temu topic na czołowych pozycjach... a pytanie nadal aktualne..

Martyna Jakubowicz Pin Up Man :) wg. mnie tekst jest rewela :) a i muzyka niczego sobie;) lubię to nucić w samochodzie.....mogę przesłać na maila

Gość plim plam plum
:) dzięki Ci serdeczne 🌼 potwierdzam-tekst rewelka :) rozbrajający..

Gość plim plam plum
skrobnę maila do Ciebie..

Gość coheed jest glupi

dzięki nic nowego się nie dowiedziałem :) ale miło, że pamiętasz :) liczy sie pamięć......

Gość coheed jest glupi
i ma wszy:o..

aaaaaa to coś nowego...........ale chyba się mylisz ???? no najwyżej łupież.........

Gość ja tez tak jak ty **
Coheed, 👄

Gość plim plam plum
zassałam i słucham... całkiem niezłe :) jeszcze raz dzięki wielkie.. komentarz do wypowiedzi powyżej- guzik mnie obchodzi jaki jest, nie znam- nie oceniam..

Gość coheed jest glupi
...bamber pewnie tez Ci coheed urósł od tego jeżdżenia samochodem :o

niestety nie mam :) ale miło się gawędzi a Ty masz?

Gość coheed jest glupi
ta, nie masz...:o

jestem tego pewien nawet na wszelki wypadek zerknąłem po koszulę......... ale nie nocną ;)

Gość coheed jest glupi
nudna ta rozmowa...:o

nagrała kilka płyt ja najbardziej lubię płytę Maquillage taka bluesowa no i grał tam na gitarze jej były chłopak Andrzej Nowak co do konkretnych utworów musiałbym się zastanowić :) Rosa wciąż ta sama od lat, Albo Cacy Albo Lili, najsłynniejsza W domach z betonu

ostatni kawałek kojarzę, innych nie miałam przyjemności posłuchać.. pewnie nadrobię, może nawet i dziś :) przede mną długa noc pełna muzycznych uniesień z lampką czerwonego semi-sweet..

Wokół strażniczych wież(Dylana), Żagle tuż nad ziemią, Odpadam, Blues 4 rano, Skóra biala jak snieg...............ale to mój wybór :)

Zwłaszcza na początku miała bardzo celne teksty:)

np. Jak dziewczyna co nieco świata liźnie i wydaje jej się Bóg wie co może szybko wylądować na mieliźnie jeśli wybrać nie potrafi to czy sio Albo cacy, albo lili wiedz, że życie to największa pułapka bo choćbym nie wiem jak chciała chcieć kiedy raz ciastko zjem, to nie mogę to nie mogę, to nie mogę znów go mieć Mama mówiła nigdy nie wierz mężczyźnie bo to drań i podrywacza kawał to cukierek umaczany w truciźnie będzie tylko brał i nic nie dawał Albo cacy, albo lili wiedz, że życie to największa pułapka bo choćbym nie wiem jak chciała chcieć kiedy raz ciastko zjem, to nie mogę to nie mogę, to nie mogę znów go mieć A kiedy już się oswoiłam z bielizną sekrety babskie przestały mi być obce wiem że wolę raz być z mężczyzną niż zmarnować całe życie z chłopcem Albo cacy, albo lili wiedz, że życie to największa pułapka bo choćbym nie wiem jak chciała chcieć kiedy raz ciastko zjem to nie mogę to nie mogę to nie mogę znów go mieć ciekawe czy wiesz o czym to jest?

Piliśmy wczoraj młode wino w parku za dworcem pod jarzębiną podpatrywały nas posągi pogwizdywały na nas pociągi Młode wino spijaj ostrożnie w młodym winie czai się zdrada młodym winem racz się nabożnie spójrz na mnie taka jestem chwiejna i blada On mnie porzucił przed godziną mówił, że urok mój spłowiał i spłynął że zwiędły pąki, że włosy strąki a młode wino ścierpło w stągwi Młode wino spijaj ostrożnie w młodym winie czai się zdrada młodym winem racz się nabożnie spójrz na mnie taka jestem chwiejna i blada Zostałam sama w strugach łez czyżby czar mój zemdlał i spełzł byłam królową łanią damą serca białą skałą Młode wino spijaj ostrożnie w młodym winie czai się zdrada młodym winem racz się nabożnie Młodą miłość rozchylaj ostrożnie młoda miłość rani jak szpada najpierw oswój ją tkliwie przemożnie spójrz na mnie taka jestem chwiejna i blada Młode wino spijaj ostrożnie w młodym winie czai się zdrada młodym winem racz się nabożnie młode wino spijaj ostrożnie

Kiedy będę starą kobietą i nie zostanie mi nic oprócz wspomnień wszystkie chwile życia stracone powrócą raz jeszcze do mnie Kiedy będę starą kobietą czasem będę słowika słuchała o straconej wolności pomyślę o mężczyznach, których kiedyś kochałam Mam jeszcze wina łyk i chowam go już dziś dla tych, którzy muszą żyć jak strumienie pod lodem jak słońce za mgłą Jedni ludzie gromadzą fortuny inni co dzień się bronią przed głodem strzeż ich Boże i miej ich w opiece i daj umrzeć póki serce mam młode Mam jeszcze wina łyk i chowam go już dziś dla tych, którzy muszą żyć jak strumienie pod lodem jak słońce za mgłą Mam jeszcze wina łyk i chowam go już dziś dla tych, którzy muszą żyć jak strumienie pod lodem jak słońce za mgłą

że znasz? czy chodzi o własciwy dobór tekstu????? :))

a mnie chyba najbliższa jest ta: Dym do płuc się zakrada a ja na nowo ożywam okruchy zmiatam ze stołu sprzątam kapsle od piwa stara taśma mi tu cicho gra lato osiemdziesiąt dwa Magiczny rok osiemdziesiąty drugi na ulicach zrobiono porządek napisy zniknęły ze ścian telewizor robił sondę Paranoja była goła z autobiografii grozą wiało nastały nowe sytuacje i ponoć nic już nie bolało Śmiganie między domami gdy wieczór był nieco za krótki pracy nie było, czasem z wyboru z piosenek znikały linijki i zwrotki Paranoja była goła z autobiografii grozą wiało nastały nowe sytuacje i ponoć nic już nie bolało Dym do płuc się zakrada a ja na nowo ożywam okruchy zmiatam ze stołu sprzątam kapsle od piwa na grundigu starej taśmy zgrzyt osiemdziesiąt dwa i trzy