Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plim plam plum

COHEED - pytanie do Ciebie!!!

Polecane posty

Był sobie raz był sobie paź i była też królewna paź był ze szkła królewna zaś z hebanowego drewna Przyjdź do mnie raz przyjdź do mnie dwa przyjdź do mnie cztery razy napisz mi wiersz powiedz co wiesz chcę dotknąć twojej twarzy W liściach za oknem ulicznej lampy blask na mojej ścianie płomyk świecy zgasł głosy wołają ze wszystkich stron i tylko ciągle nie wiem gdzie jest dom Daj mi swój świat przynieś mi kwiat zbuduj mi zamek z ciasta z purpury dym zamieszkaj w nim i pst pst iskierka zgasła Za oknem noc jak ze starego snu w kącie pokoju Anioł siedzi znów ręce mnie ciągną ze wszystkich stron i tylko dalej nie wiem gdzie jest dom proste słowa, a jakie przesłanie tego tekstu.. dobrze, że przez przypadek wpadłam na Twoją stópkę Coheed ;)

Szukam przyjaciół szukam ludzi chcę przychylność w kimś obudzić co jest metodą dobro czy grzech skąd się dowiedzieć Bóg już w tej firmie nie robi Szatan wyleciał rok temu dzisiaj Szatanem i Bogiem jest każdy sobie samemu sobie samemu Modliłam się nie raz nie dwa lecz cóż tu Bóg kogo on zna mówili mi do diabła idź wytężam uszy gdzie ten szept gdzie ten papier gdzie ta krew Bóg już w tej firmie nie robi Szatan wyleciał rok temu dzisiaj Szatanem i Bogiem jest każdy sobie samemu sobie samemu sobie samemu

Ale to już MWNH..........................a Plim czyje to?

drugie znam pierwszego nie kojarzę tez Martyna?

Za kogo ty się chłopcze masz I przed kim chcesz zachować twarz Skąd to święte oburzenie Święci opuścili ziemię Złość nie dowodzi twojej siły Jak często trzeba to powtarzać Jeszcze plamy nie puściły Nic mnie nie ciągnie do ołtarza Nie będę nigdy twoim wrogiem Moje życie jest za drogie O swoim bólu mi opowiedz I znów będziemy w naszej świętej zmowie Miłość znowu dzisiaj pości Ostatnio robi za nią wściekłość Ziemia nowych ma już gości A winnym znowu się upiekło Co możesz mi strasznego zrobić Z mojego okna widać groby Na mojej płycie ta piosenka Moje życie w moich własnych rękach Nie każda miłość się opłaca Wartość życia ma swój limit Jedwabną chustką ci pomacham Jak się w tych kłótniach rozpędzimy Nie będę nigdy twoim wrogiem Moje życie jest za drogie O swoim bólu mi opowiedz I znów będziemy w naszej świętej zmowie Szkoda tylko, że nie zawsze muzyka idzie w parze ale w większości tak

a wspomniano utwór kołysanka dla Misiaków ( Misiak to była ksywa Andrzeja Nowaka) jest na plycie I Ching bardzo fajna płyta formacji MWNH Morawski Waglewski Nowicki Hołdys też polecam

ja tak długo mogę :) niestety to mój konik

Gość kunegundakunegunda
ja tez slucham m. jakubowicz-zajefajna!

Gość OLCHA
coheed czy moglbys przeslac mi na miala "pin up man"? moj mail to kociakers@o2.pl

własnie nie pamiętam czy przesłałem :(