Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze blade no...

wstręt do facetów

Polecane posty

Gość no to jednak
hehehehehehe - "=" to Cię trochę przybiję:D .......... prwao zawsze było moim marzeniem, znaczy jest nadal:D narazie nie mam ku temu warunków, ale kiedyś chciałabym skończyć studia prawnicze:D...........ale to narazie DALEKA i nawet nie wiem czy realna przyszłość:), w każdym razie prawo to moja.............pasja;). Nienormalna jestem - wiem:D;)

Gość kurcze blade no...
no to jednak --->🌻 Wiecie w dodatku w pon.mam rozmowę do nowej pracy i już widzę, ze ta praca to jakaś wymagająca będzie bardzo...

Gość no to jednak
Dzięki Bogu, że mnie trzymasz TYLKO za słowo:D;)

Nie tchórzcie, twórzcie ! ;) Krzyk pomaga, ważna jest też rozwaga ! :) Godzina młoda jeszcze, krzyknijcie sobie wreszcie ! :D Wapno zatyka po nim do wc się pomyka 🖐️

Gość no to jednak
KURCZĄTKO Eeeeeeeee tam wymagająca! - poza tym nawet jakby to pomyśl........nie ma to jak nowe wyzwania w życiu! będziesz miała cel.........podołać wymaganiom! pomyśl jak się będziesz czuła gdy osiągniesz tan cel! nie ma to jak satysfakcja !!!! wspaniałe uczucie:)

Gość kurcze blade no...
stańczyk---> pomógł mi, kiedy zostałam sama ze swoimi problemami, nie udawał, ze mnie nie zna

...:( czuje sie dobity, zaaplikuje sobie podwojna dawke wapna... ...ale zaraz... czy jestes bezwzgledna, cyniczna i scielesz meski trup jak prawniczki?

Gość kurcze blade no...
oj zakłopotka się chyba ubzdryngoliła w 3 d..y ...

Gość kurcze blade no...
no to jednak ---> cóż zobaczymy...pójdę w tę paszczę lwa..jako osoba mloda i prężna -powiedzmy... zakłopotko - przepraszam, nie wiem, co pl;otę:;(

...no nic,pozno juz, 3majcie sie dziewczyny i chlopaki! 🖐️

Gość kurcze blade no...
no, pa...ja tez pojdę do kąpieli a potem lulu 👄 i 🌻dla Was wszystklich. Milo bylo porozmawiać :)

Przeciwnie, jestem trzeźwa aż gwizdze ! :D Mam dość smędzenia na niektórych topickach. Czy Wy macie chociaż jeden szczęśliwy dzień bez narzekania ? Wątpliwe, dlatego, dla mnie osobiście - śmieszne ! 🖐️

Gość kurcze blade no...
bo kafe to jest moj wentyl ...

Gość no to jednak
"=" łoj...........jaki znów męski trup!!!!!!!!???????? Toż nie widzisz, że Was doceniam??? i sznuję????????? Bezwzględna jestem..........jak trzeba, ale ..... dyplomatycznie bezwzględna:), nie wiem jakie są prawniczki.......niestety:)

Gość no to jednak
ZAKŁOPOTANA! Otóż ja mam dni bez narzekania:), ostatnio TFUUUUUUUUUU TFUUUUUUUUU NA PSA UROK - coraz więcej tych dni się trafia! Poza tym wieź pod uwagę fakt, że nasz Kochany Naród to naród narzekający nawet wówczas gdy jest naprawdę świetnie:) Taka nasza natura:) ............. :)