Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hopin...

Co kupic kolezance na mikolaja ?

Polecane posty

Gość Hopin...

Mam dylemat... co kupic kolezance na mikolaja ? Wszelkie pomysly mile widziane Pozdrawiam Rafal...

Gość map
Bliskiej koleżance?

Gość Barnaba
Wibrator

Gość Ijoooo
Hmmm jeszcze nie takia bliska ale wlasnie nad tym pracuje... Spodobala mi sie, bylismy w kinie oraz w restauracji...

na pewno drobiazg- cos zabawnego- ja widzialam w sklepie ostatnio swietnego drewnianego łosia pomalowanego na czerwono- wysokosc ok. 15 cm- uwazam ze to super prezent- śmieszny, zabawny a zarazem niezobowiazujacy i zw. ze swietami a nie np. jakies pierscionki i inne lancuszki, ktore od razu nadaja niepotrzebnej powagi w chwili obdarowywania :O moze byc tez wielgachny mikolaj z czekolady :D

Gość Hopin...
Zastanawialem sie nad kubkiem lub ksiazka... ale maly zwiazek ma ze swietami :(

Gość Hopin...
Hmmm dobry mam pomysl czy nie ?

Gość Hopin...

Gość Hopin...

Gość ametria
Może trochę zbyt banalne? Moim zdaniem fajnym pomysłem byłaby jakaś oryginalna bombka albo świecznik na tealighty. W ikea widziałam ładne, w ogóle pełno ich jest. Na zimę - jak znalazł.

Gość Hopin...
Pomysl fajny tylko jest maly problem... w moim miescie nie ma IKEA :-(, czas mnie goni w krotce trzeba isc na zakupy... mam nadzieje ze cos ciekawego i fajnego mi polecicie.

Gość ametria
To był przykład, takie świeczniki bywają w kwiaciarniach, ksiagarniach, herbaciarniach...trzeba tylko poszukać. W każdym razie odradzam kubek.

Gość Hopin...
Byl bym wdzieczny za podanie linka do jakies strony na ktorej sa takowe swieczniki badz przynajmniej podobne. Jakos nie moge sobie wyobrazic tego swiecznika... chyba ze co jeszcze innego proponujesz ?

a ja zaproponuje moze bo wiem ze ucieszylabym sie czegos takiego jak -male zamykane koszyczki z wikliny albo z innych tworzyw typu jakas trawa albo cos w tym stylu gdzie dziewczyna moze pochowac spinki czy bizuterie ;)

a moze ladną filizanke ze spodeczkiem - kubki to kilka lat temu byly w modzie, swieczki to juz dosyc tandetne albo oklepane - na kazda okazje tylko swieczki i kubki :/ a moze jakas puszeczka z pierniczkami ... albo puszeczka z roznego rodzaju herbatami ;)

Gość Hopin...
Prawde mowiac bardzo ciezko mi cow wybrac dla osoby ktorej prawie sie nie zna... oj ciezko ciezko...

Gość ametria
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?topcategoryId=17153&catalogId=10103&storeId=19&productId=81265&langId=-27&categoryId=17156&chosenPartNumber=60104962 światło bardzo fajnie prześwituje przez te dziurki i tu są różne http://images.google.pl/images?q=tealight&ndsp=18&svnum=10&hl=pl&lr=&start=108&sa=N Z innych rzeczy to może kosmetyk jakiś? Ale myślę że nie powinno to być cos zobiwiązującego.

no i dlatego trzeba wybrac cos niezobowiazujacego albo cos co nie bedzie przeczylo z jej pogladami albo zainteresowaniami... typu plyta ksiazka .... cos co moze sie przydac kazdemu... osobiscie polecam wybrac bardziej pozyteczny przedmiot

Gość Hopin...
W kazdym razie juz wiem ze kubek oraz ksiazka odpadaja... :), tylko co wybrac ?

Gość late
ile ma lat?

Gość Hopin...
Zgadzam sie z Wami ze nie powinno byc to nic zobowiazujacego. Fajna sprawa te swieczniki... jelsi mi sie tylko uda gdzies to bylo by swietnie, a tak poza tym na wszelki wypadek przydala by sie jakas alternatywa... jakis pomysl ?

Gość Hopin...
22 latka...

Gość Hopin...
miigotka21: Jak cos by Ci jeszcze przyszlo do glowy to daj znac jutro. Pozdrawiam

Gość late
z tych wszystkich wymienionych chcialbym dostac piekna bombke na stojaku