Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eleonora g

Czy golenie rąk czyni kobiete bardziej seksowną?

Polecane posty

Gość eleonora g

Gość też się nad tym zasanawiam

Gość gość
No wlasnie, rece tez mamy sobie golic, czy tez genitalia, nogi, pachy i wąsik stykaja Wam?

Gość napewno czyni
nieogolone rece kojarza sie z zaniedbaniem

Gość kukiełka
człowiek pochodzi od małpy:)

Gość Maciej Giertych
Nieprawda! Wypraszam sobie. Ja pochodzę od smoka wawelskiego! :classic_cool:

Gość znawwwcaa
to normalne, że kobiety powinny golić ręce. nie czyni je to bardziej seksownymi, raczej po prostu czyni je to nieodpychającymi,

Gość lapy
Ale to jeszcze rece golic?😭 juz nie wiem,mam tego dosc,dziennie bede poswiecac tyle czasu na zarane golenie,zeby komus sie przypodobac.Nie podoba sie to wyjazd.RAK DEPILOWAC NIE BEDE!!! 😭

Wszystko zalezy od tego jakie wyjściowe owłosienie posiada kobieta na rękach. Jeśli sa kłaczki i krzaczki to jak najbardziej powinna się zastanowić nad bliższym kontaktem z golarką. Jesli natomiast sa drobne i jasne - to po co je męczyć?

Gość to nieprawda
mój chłopak nie pozwolił mi się pozbyć mojego puszku na rękach:) I mi się on też podoba. Nie wiem, kto w pgóle wymysla takie rzeczy:O Ale to na pewno małolaty, które w życiu kobiety nie widziały. Białe, deikatne włoski na ciele kobiety są nie tylko nieodpychające, ale bardzo łądne i seksowne. Co innego, jak ktoś ma włosy 1-15,5 cm, czarne i grube. Wtedy sobie może dla własnego samopoczucia je depilować. Ale nie ma nic złego w jasnych włoskach. Chyba, że ktos woli walić konia pod zdjęcia z netu:o🖐️

Gość tyka
Ale macie nasrane w głowach :o

jak to kto ? firmy produkujące preparaty i urządzenia do golenia...a te wszystkie czaspisma dostają od nich kasę za propagowanie depilacji :O i teraz wszyscy dostają psychozy jakiejś...

Gość glupia to moda na golenie rąk
stuczność i plastik

W kilka lat temu w liceum miałam w klasie taką panienkę która nie dość że goliła sobie ręce to oprócz tego również ten puszek na twarzy którym przecież jest obdarzony w większym lub mniejszym stopniu każdy z nas. Uważała się z tego powodu strasznie :classic_cool: i nowoczesna chwaląc się tym na lewo i prawo. Ostatnio gdy ją miałam okazję spotkać na obchodach rocznicowych naszej szkoly zauważyłam że miala na twarzy odrosty po goleniu jakie występuje tylko u facetów obdarzonych silnym i ciemnym zarostem na rękach tak samo - grube, czarne kropy. :o

Mogła poprosić Darth\'a Vadera żeby ją laserem ogolił :) Przecież laser ponoć może wszytko :classic_cool:

Gość gość
A ja mam na przedramionach wlosy dosc ciemne, dlugosci 1 cm (wlasnie zmierzylam najdluzszego). Nie gole i nie czuje sie przez to jak malpa, a tego kto uwaza inaczej mam gleboko w mej kloace 🖐️

Gość antekkk
To jeszcze zalezy jak geste masz wlosy pozdro

Gość glax
Różnica między niewydepilowanymi ramionami u kobiety a wydepilowanymi jest taka, że na tą z niewydepilowanymi nie da sie patrzeć a na tą z wydepilowanymi da (pod warunkiem, że nie ma innych manjamentów)

Oczywiście zakładam że wszyscy wypowiadający się tutaj, SZCZEGÓLNIE panowie mają starannie wydepilowany każdy centymetr i zakamarek ciala, łącznie z pośladkami, nogami, rękami, oczywiście o pachach, jajcach i klacie nie wspomnę bo to chyba oczywiste. ;)

Gość a jak to brzmi w całości
ogól sobie jedna z drugą głowę bo tak chce facet i tak mu sie podoba :O Co za kretynki! co was obchodzi co facet żąda od was odnosnie zgolenia tu i tam ? czy będziesz seksowna jak zgolisz sobie kłaki z nóg czy z rąk czy z cipy? zgol sobie za jednym zamachem wszystkie kudły i jemu też wtedy przynajmniej będą te kudły rosły w jednym tempie :P kurwa go mac, co za debilki na tym forum, rzygac sie chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!