Dwa spełnienia tak 55 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Chcesz podrapać po plecach, a później poskakać? Szybka decyzja Tego skakania 3 minuty maksymalnie ulzyj se rekom seks w takim przypadku nie ma żadnego sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 320 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ja będę musiał zapłacić za 8lat na następne 20 jeśli bedom żyć to może się dolozom bo lezy tam dzadek i babka czyli ich rodzice więc nie dam się wychoojac na 2/3 Koszt za 20 lat to około 400 złotych, bo tyle płaciłam ojcu. A pomnik mamie zrobiłeś, czy dalej skrzynka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 3 godziny temu Haaa haaa haa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Tego skakania 3 minuty maksymalnie ulzyj se rekom seks w takim przypadku nie ma żadnego sensu 2 minuty max i 11 suchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 3 godziny temu Możesz koleżankę zabrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ostatnia piosenka napisał: czyli nie zapłacisz bo za 8 lat to będziesz bezdomnym żulem Albo milionerem, w każdym razie będzie mnie stać zapłacić nawet całość 1400zl to nie wiele w perspektywie mojego majątku trwałego mieszkanie ziemia towar rtv złoto nie ma szas wydać tego w 8 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 3 godziny temu Nara kafe świry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Koszt za 20 lat to około 400 złotych, bo tyle płaciłam ojcu. A pomnik mamie zrobiłeś, czy dalej skrzynka? Gdzie tam 1500 podobno za 4 osobowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Możesz koleżankę zabrać Idź obszczaj gacie ha haaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 320 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Myrtle Gordon napisał: Haaa haaa haa Czy wszystko ok? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 242 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ciotka z wujkiem się zrzekli grobu 4ki dla mamy i mnie bo nie potrzebujom, babcia i dziadek i moja mama tam pochowani już, ostatnie miejsce jest dla mnie ale wujek nie umie ogarnąć notariusza Żeby tak nieruchomości się zrzekli a nie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1151 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Tak Tak ze juz umiera czy tak że za chwilę tez tyle będziesz miał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Idź obszczaj gacie ha haaaa Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czy wszystko ok? Tak Madziu. Mam fazę po żelkach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 608 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Tak Madziu. Mam fazę po żelkach. Żelki pewnie na spirytusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ostatnia piosenka 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Albo milionerem, w każdym razie będzie mnie stać zapłacić nawet całość 1400zl to nie wiele w perspektywie mojego majątku trwałego mieszkanie ziemia towar rtv złoto nie ma szas wydać tego w 8 lat Milionerem to już byłeś na kowbojkach mitomanie a co się okazało to dobrze wiemy. Idź Do psychiatry i lecz to swoje spier.dolenie za ostatnie pieniądze matki i do pracy bo cudu nie będzie i czeka cię ulica. Edytowano 3 godziny temu przez ostatnia piosenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 320 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Myrtle Gordon napisał: Tak Madziu. Mam fazę po żelkach. Fazę równą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Żeby tak nieruchomości się zrzekli a nie.. Siostra nie chce zachowkow ale to przez moje niedopatrzenie i pośpiech ma możliwość Mnie tam kasa nie jara sam se zarobie w biznesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Fazę równą? Taką krzywą hihi….. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, ostatnia piosenka napisał: Milionerem to już byłeś na kowbojkach mitomanie a co się okazało to dobrze wiemy. Idź Do psychiatry i lecz to swoje spier.dolenie za ostatnie pieniądze matki i do pracy bo cudu nie będzie i czeka cię ulica. Ćwierć byłem i to prawda jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 320 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: Albo milionerem, w każdym razie będzie mnie stać zapłacić nawet całość 1400zl to nie wiele w perspektywie mojego majątku trwałego mieszkanie ziemia towar rtv złoto nie ma szas wydać tego w 8 lat Jak ktoś nie opłaca grobów, to ksiądz wywiesza na tablicy ogłoszeń listy nazwisk, wraz z miejsce, który sekator i na to miejsce po upływie czasu, jak się nikt nie zglosi, grabarz kopie miejsce dla innej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1151 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Chrześniak mojej koleżanki zmarł na gelajaka IV stopnia. Dokładnie miesiąc po diagnozie i szybkiej operacji. Najlepsze jest to, że jego mama złożyła skargę o błąd w sztuce lekarskiej. Miał 27 lat i wkrótce się żenić.. Więc umierają młodsi i nawet najmłodsi. Dzieci tez umierają i to najgorsze jest. A teraz coraz młodsi umierają bo zawały itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Malowany napisał: Żelki pewnie na spirytusie Sama jesteś na spirytusie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 177 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, 250GodzinTak napisał: Czy wszystko ok? Mówiłam ze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1151 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jak ktoś nie opłaca grobów, to ksiądz wywiesza na tablicy ogłoszeń listy nazwisk, wraz z miejsce, który sekator i na to miejsce po upływie czasu, jak się nikt nie zglosi, grabarz kopie miejsce dla innej osoby. Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Onaaaa napisał: Tak ze juz umiera czy tak że za chwilę tez tyle będziesz miał? No za stara niech pijacy biorom takie i zule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1151 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, Malowany napisał: Żelki pewnie na spirytusie Nie ma takich ale może pomyśl otworzyć taką firmę byłbyś milionerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1151 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak napisał: No za stara niech pijacy biorom takie i zule Czyli ty szukasz młodszej. A czemu zaraz pijący i żule? Różnie ludzie sie dobierają i czasem mężczyzna jest młodzszy w związku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrtle Gordon 58 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, draże korsarze napisał: Mówiłam ze nie Z tobą nic nie jest ok. Zajmij się grubasem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 55 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli ty szukasz młodszej. A czemu zaraz pijący i żule? Różnie ludzie sie dobierają i czasem mężczyzna jest młodzszy w związku. Ja nie szukam to ona szuka mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach