Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiat nilu24

smutno mi

Polecane posty

Gość kwiat nilu24

Jest mi tak bardzo smutno:( Moj chlopak dzisiaj oznajmil ze nasz zwiazek go przytlacza i potrzeboje on wiekszej swobody:( To ja mu taka awanture zrobilam ze on sie wyprowadzil i jestem teraz sama w domu i pije wino-chybaa sie upije:( Wiedzialam ze predzej czy pozniej sie rozstaniemy:( Nie pasowalismy do siebie:( Tylko zmarnowalam 2lata zycia:(

Gość zdaje sie że
kwiat Nilu to krokodyl nic dziwnego że go to przytłacza, ale jak mnie poprosisz to sróbuję namówić dział porad Cosmopolitan aby Ci udzieliła rady, taraz własnie bierze prysznic bo przed chwila skończyliśmy pyszną kolację i deser

Gość Kwiat Nilu24
Zenada:(

Gość mariola tyszkie
kwiat nilu24--------> znam to:O a raczej mam podobnie z tym,ze to mnie kolega powiedzial,ze jestem za bardzo zaborcza, dodajac przy tym,ze nie jestem jego dziewczyna,zeby tak sie zachowywac. Troche zabolalo:O

Gość boka
jesli go kochasz to przepras, bo troche przesadziłąc. Moze za bardzo go kontrolowałas. Kazdy czasem potrzebuje samotnosci i spokoju bo inaczej to nawet najbardziej ukochana osoba stanie sie "wrzodem na dupie" przepraszam za okreslenie.